• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hgs cezası

TaeYang

Guru
Pro Üye
24 Şubat 2013
6.849
9.890
448
merhaba arkadaşlar
Geçen sene aracımı aldıktan sonra hgs olmadığı için köprü ve otoyoldan kaçak geçmiştik ama 2 hafta içinde hgs aldım ve bakiyeden düştü.
15 gün önce bu geçişin cezası geldi eve.
Nasıl iptal ettirebilirim bunu bir bilen var mıdır?

eşim gelince eve sorup cevabı yazacağım konu sahibi

merhabalar ben karayollarında bu konuda çalışan mühendisim. araç plakanızı verirseniz konuyu detaylı inceleyip size dönüş yapabilirim. sistem üzerinden inceleme yapmadan size yardımcı olamam. maalesef hgs ücret toplama sistemi çok sorunlu. ben bu işlerin içerisinde olarak kendi aracımda ogs kullanıyorum asla hgs kullanmam. iyi geceler

6001 sayılı kanunun 30. fıkrası gereği eskiden geçiş tarihini izleyen tarihten itibaren 7 gün içerisinde hesap açtırmanız gerekiyordu. bu maddeyi değiştirdik 7 günlük süre 15 gün oldu. ayrıca giriş bilgisi olmayan geçişlerde en uzak mesafe ücretinin 10 katı alınıyordu o maddede de değişiklik yaptık.kısacası plaka üzerinden sistem incelemesi yapmadan cevap vermem mümkün değil.

merhaba arkadaşlar
Geçen sene aracımı aldıktan sonra hgs olmadığı için köprü ve otoyoldan kaçak geçmiştik ama 2 hafta içinde hgs aldım ve bakiyeden düştü.
15 gün önce bu geçişin cezası geldi eve.
Nasıl iptal ettirebilirim bunu bir bilen var mıdır?
Plakanızı kimseye vermeyin aman diyeyim, arayın hgs yi yardımcı oluyorlar iki hafta önce bakiye yetersizliğinden aynı şey başıma geldi, aradım hallettiler

Plakanızı kimseye vermeyin aman diyeyim, arayın hgs yi yardımcı oluyorlar iki hafta önce bakiye yetersizliğinden aynı şey başıma geldi, aradım hallettiler

Siz yine plakayı kimseye vermeyin de, ne gibi bir sakıncası var merak ettim :) her gün trafikte binlerce kişinin gördüğü plaka sonuçta?

mesajı eşim yazdı.plakanızı vermeyin isterseniz sorun değil.sadece yardımcı olmak istedik hepsi bu eski ve aşina olduğum üye olduğu için.ayrıca plaka vermenin hiç bir sakıncası da yok tc nosu yada kımlık bilgisi değil sonuçta

ömründe istanbula gitmemiş araca köprüden kaçak geçiş cezası yazılıyo.hatta traktöre ceza geliyor siz ne diyosunuz:halay:

Sadece plakayı vermeyecek ki, ad soyadı da verebilir, yoksa biliyorum sokakta her gün plaka gördüğümüzü
ad soyada gerek yoktu zaten vazgeçtim konu sahibinden özürle .Amacım yardımcı olmaktı.tövbe vazgeçtim:halay:

Back
X