- 24 Şubat 2013
- 6.849
- 9.890
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternette 15 gün diyordu. Zaten hemen almıştım hgs.Bi hafta içerisinde ödemen gerekiyor diye biliyorum. O yüzden ceza gelmiştir.
Teşekkürler:)eşim gelince eve sorup cevabı yazacağım konu sahibi
Plakanızı kimseye vermeyin aman diyeyim, arayın hgs yi yardımcı oluyorlar iki hafta önce bakiye yetersizliğinden aynı şey başıma geldi, aradım hallettilermerhaba arkadaşlar
Geçen sene aracımı aldıktan sonra hgs olmadığı için köprü ve otoyoldan kaçak geçmiştik ama 2 hafta içinde hgs aldım ve bakiyeden düştü.
15 gün önce bu geçişin cezası geldi eve.
Nasıl iptal ettirebilirim bunu bir bilen var mıdır?
Plakanızı kimseye vermeyin aman diyeyim, arayın hgs yi yardımcı oluyorlar iki hafta önce bakiye yetersizliğinden aynı şey başıma geldi, aradım hallettiler
Sokakta herkesin gordugu plakadan bahsediyoruz degil mi :)Plakanızı kimseye vermeyin aman diyeyim, arayın hgs yi yardımcı oluyorlar iki hafta önce bakiye yetersizliğinden aynı şey başıma geldi, aradım hallettiler
Sadece plakayı vermeyecek ki, ad soyadı da verebilir, yoksa biliyorum sokakta her gün plaka gördüğümüzüSiz yine plakayı kimseye vermeyin de, ne gibi bir sakıncası var merak ettim :) her gün trafikte binlerce kişinin gördüğü plaka sonuçta?
ad soyada gerek yoktu zaten vazgeçtim konu sahibinden özürle .Amacım yardımcı olmaktı.tövbe vazgeçtimSadece plakayı vermeyecek ki, ad soyadı da verebilir, yoksa biliyorum sokakta her gün plaka gördüğümüzü