HGC NE ZAMAN BELLI OLUR

sna_yildirim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
280
117
53
Kızlar birşey sorcam cevap verirmisinz. En son regl tarihim 03.06.2019 olmam gerekti ama bugün 6. Gün halen regl olmadim rgelim gecikti 2 ve 3. Gün test yaptm idrar testi negatif 2 temmuzda birlikte oldum yani adetime 1 gun varken kan kesti yaptrsam ne zaman sonuç alabilirim. Gebe degilsem neden geçikmem var lütfen cevap verirmisjnz

Adetime bir gün kala kan testinde ögrendim. Saglık ocağinda yaptirirsaniz ertesi gün sonucu veriyorlar. Hastaneden 2 saate sonucu alirsıniz.

göbek deliğinde saniyelik batma hissi ve kaşıntı ayrıca eşimle ilişki esnasında acı hissi değil ama batma zorlanma (eşim de hissetmiş vajinamın zorlandığını kasıldığını) ve geçmeyen akıntı ayrıca arada karın ağrısı ve kramp girmesi ve ilişki sırasında bir kaç gündür boşalamamam bu belirtileri yaşayanınız var mı adetime 4 gün kaldı ve ben 6 gün öncesinden dayanamayıp test aldım ama negatif çıktı 4 gün sonra adet olmam gerekiyor o zaman tekrar yapıcam sizce gebelik belirtilerini yaşıyormuyum göğüslerimde şişme yaklaşık 10 gündür var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…