• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hfcereninn gelinliği:)))

hfceren

şanslımıyım neeee:))
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
956
20
118
$DSC04358.jpg $DSC04358.jpg $DSC04355 - Kopya.jpg Kızlar gelinliği şubat sonu gibi begendim ve dikim yapılacak cünkü kapalıyım ilk hali bu söle yapılcak kolaar hafiif yukuarı doğr buzdurme olucak dirsek altından çıçekli boncuklu motıf inecek hakım yaka ve motıf oradada olacak sadece değişiklil olarak eteklerde olan motıfleri kaldırdım onu uclara ındırdık beldekı motıf bıraz daha asagıya ınecek cok içime sindi:))sizce nasıl???? $DSC04368.jpg gelin çiçeğimde bu oacak daha tulle susulıck kusenımmm:))

şahanee cnmm. güle güle giy inşallah. benm gözüm senn gelinliğinin ilk resminin sol en arkadakı gelınlıktede kaldı:))) kaca aldın cnm gelinligi bende bakıcammda artık

saolun kızlarrr beımde coocokkk iime sindııı.ıstanbulda fatihte dıktıryorum canımm 1750 tl. cok ilgili güler yüzlü ınsanlar tavsıye edebilirim.hata ılk puravamı bıle aldılar ızmırde oturyorum normalde zorluk olmasın dıye haffta sonuna prova vermedıklerı halde 2. provam mecburen çalıştıgımdan hafta sonuna verıldı...

çok güzel bir model canım
Allah mesut etsin inşallah :16:

saolsaınız kızlarr paris moda evinde dıktırıyrum fatihte:)

Göğüste çapraz gelen drapeyi hakim yakaya çıkarmak biraz zordur. Ne yapılacağına karar verdiniz mi?

Göğüste çapraz gelen drapeyi hakim yakaya çıkarmak biraz zordur. Ne yapılacağına karar verdiniz mi?

valla minescimm acıksası zor olup olmayacağından konusmdık hakım yaka olcak oraya nasıl darape getircek bilmiyorum bıldığım yakanın kenarlarında olcak kollar senınkı gıbı darlığı bol ıstemedım hafıfı yukarı doğgru çekımlı olcak uzerındekı motıfıf de değiştiryorum farklı sectık 30 hazıranda provaya gıdıcem bakalım ama zorluk cıkaracak bi insan değiller cok şükür bana kolaylık sağlamak için ellerinden gelenı yaptılr hatta ılk kalıp cıkarmada nazar değmesın sıp dıye oturdu ustume cokta içime sindi acıkcasıı sadece gelin başımı nasıl yapacagıma karar veremedım.dugam fazla uzun degıl kenarları aynı motıf ve sal gıbı yaparsam o motıflerı bırazdaha serperız dedı bu yanı:))

çok güzelmiş canımm Allah mutlu etsinn :16:

cokk saol canım eve baktım senınkıne banzıyoo bende ayakkabını beğendım aslında coğu olumsuz yorum yapmıs ama benım hosuma gıttı:)Allah Hepimizi mutlu etsın ınsallah:)

Allah bir ömür mutlu etsin gelinliğin çok güzel..çiçeğine bayıldımmmm.. benim nikahım önce olacak nikahım için beyaz kısa bir elbise olacak çiçek olarakta aynı bu tonlar istiyorum çünkü tokam pembeli olacak ayakkabılarımda.. bu çiçeği kuzeniniz mi yapıyor?yeşil bölümler tektek güllerle birleşikmi ? bende bu şekilde yapmak istiyorum tam aklımdaki gibi bayıldımmm:21:

Eki Görüntüle 390557 Eki Görüntüle 390557 Eki Görüntüle 390552 Kızlar gelinliği şubat sonu gibi begendim ve dikim yapılacak cünkü kapalıyım ilk hali bu söle yapılcak kolaar hafiif yukuarı doğr buzdurme olucak dirsek altından çıçekli boncuklu motıf inecek hakım yaka ve motıf oradada olacak sadece değişiklil olarak eteklerde olan motıfleri kaldırdım onu uclara ındırdık beldekı motıf bıraz daha asagıya ınecek cok içime sindi:))sizce nasıl????Eki Görüntüle 390563 gelin çiçeğimde bu oacak daha tulle susulıck kusenımmm:))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Masallah, Allah nazarlardan saklasin.. Ben cok begendim...
Benim zevkime yakin acikcasi... Insallah tam istedigin gibi olur...

Zaten onemli olan icine sinmesi.. Mutluluklar dilerim..
Ayrica gelin cicegine bayildim... :16:

Allah bir ömür mutlu etsin gelinliğin çok güzel..çiçeğine bayıldımmmm.. benim nikahım önce olacak nikahım için beyaz kısa bir elbise olacak çiçek olarakta aynı bu tonlar istiyorum çünkü tokam pembeli olacak ayakkabılarımda.. bu çiçeği kuzeniniz mi yapıyor?yeşil bölümler tektek güllerle birleşikmi ? bende bu şekilde yapmak istiyorum tam aklımdaki gibi bayıldımmm:21:

canım tesekkürler yorumun için.güllerle yapraklar birleşik canım vede kusenım suslıcem cıceğimi araya beyaz kucuk tomurcuklardan koyup kurdeleyle suslıcek tül ıstemıyırum kenarını.insallah sende ıstedıgın gıbı bulursun:)

kıslar beğendıgınıze cokk sevındımmmm çokk saolun:):54:

Back