Heyoooo...Minik İkizlerimiz Ayaz Naz Doğdu...

zeynebada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
6.205
20
156
İstanbul
az önce kankim hayal2626 aradı dün daha konuşmuştuk ocak 2de dogum yapcaktı ikizlerini dün gece yarım saat arayla dogurmuş hemde normal dogumla bizler sezeryan biliyoduk dogumunu allahımıza şükür minik ayaz ve minik naz çok iyimişler ayazımız 1780sanırım naz hanımda 1750 gr dogmuş gayet saglıklılarmış hayırlı ugurlu olsun arkadaşımıza allah analı babalı büyütsün darısı istiyen tüm hamiş adaylarına bayanlara opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey:

ay canım benim yaaa benide aradı dün
kaç gündür aklımda bir arayamadım o aradı nasıl sevindim anlatamam
hadi gözümüz aydın canım
hoşgeldiniz ayaz ve nazopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anneciği canım senide tebrik ediyoruz bitanemmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

rabbim analı babalı büyütsün ömürleri uzun saglıklı huzurlu bereketli olsun kırk binkere maşallah

ay canım benim ya demek doğurdu çok şaşırdım 15 gün vardı daha
ohh kavuştu meleklerine çok şükür çok sewindim darısı bizim başımıza inş.

canımm Allah analı babalı büyütsün çok sevindim gözünüz aydın maşallah üçünüze de

Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun ...çok şaşırdım ikizler erken gelyo galiba

hoşgelmişler hayata naz ve ayaz Allah analı babalı hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…