Heykeltraşlar

mustang

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2007
57
0
86
Ankara
heykel Türkiye de çok bilinen bir sanat değil tanıtmaya var mısınız? hadi buyurun....laelaelaelaelae

anlaşıldı kimsenin ilgisiyok biraz işim var bitince ben size heykeli alatıcam arkadaşlar söz...

MUSTANG
BEN HEYKELTRAŞ DEĞİLİM FAKAT GÖRÜMCEM HEYKELTRAŞ.GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE İSTANBULDAYDIM.BİR ATÖLYESİ VAR.ZOR BİR MESLEK FAKAT ÇOK SEVEREK YAPIYOR.HAYRANIM ONA...HATTA BU YAZ BİRLİKTE BİR KAÇ İŞ YAPMAYI PLANLIYORUZ.MOZAİK FALAN.TAŞ ÇALIŞMAK OLDUKÇA ZOR.

heykeltraş değilim ama seramik mezunuyum biraz olsun ilişikisi var..bakıyordum bizden kimse varmı diye en yakın sizi buldum...

valla anladığım kadarıyla nesne üzerinden kalıp almak istemişsin biz böyle kalıplar alıyorduk ama genelde alçıdan 2-3 parçalı kalıp olarak.nesneye arap sabunu sürüyoduk.bizimkiler girintili çıkıntılı oyuncaklar falandı siz küp diyorsunuz zor olmasa gerek ama.yanlış anladıydsam lütfen düzeltin..

slm nuray şu anda ankara da harıl harıl seramik öğrenebileceğim bir kurs arıyorum seramik atelyesi için gerekli ekipmanları ve ortalama bir atelye kaça malolur ?Bana bu konuda yazar mısın tabiii sende benim gibi 3- 5 ayda bir buraya uğruyorsan cevap almam uzun sürecek ama olsun yanıtını bekleyeceğim

Konu bayağı eski ama forumda heykel ve seramik mezunlarının olduğunu öğrenmek çok güzel. Ben de Marmara Ü. GSF. Resim Bölümü Mezunuyum. Evlilik, çocuk vs. derken çok uzak kaldım ama fırsat buldukça atölyemde çalışıyorum. Konsantre olup "hölölölöüe" diye dalacağım günler yakındır.
Plastik sanatlardan mezun olup da mesleğini yapabilen var mı peki?

Var canım var. Ben hariç bütün arkadaşlarım mesleğini yapıyor.Seramikçiside heykeltraşı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…