• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

heyet raporu nasıl alınır?

escapefrom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
49
16
88
arkadaslar ogretmenım..hamıleyım ancak kanamadan dolayı dusuk tehlıkem var...2haftadı raporluydum okula gtmedım dolayısıyla dersler bos gectı...dersler bos gecsın ıstemıyorum ıdareye sordum ogretmen talep edemez mısınız dıye,ancak okulun dedıgıne gore 1aylık rapor alırsan ancak mıllı egıtımden ogretmen talep edebılırız dıyor. bu durumda heyet raporu almam gerekecekmıs..nasıl alınıyor hıc alan var mı?

heyet raporu birden çok doktorun imzası olması gerekiyor bende aldım defalarca ama devlet hastanesindeki doktor pek verme taraftarı değildi özele muayene oldum sağolsun özeldeki doktor kanamam olduğu düşük riskim var diye heyet raporu verdi. doktorunla konuş durumunu anlat vermek isterse verir vermek istemezse Allah yardımcın oldun.

arkadaslar ogretmenım..hamıleyım ancak kanamadan dolayı dusuk tehlıkem var...2haftadı raporluydum okula gtmedım dolayısıyla dersler bos gectı...dersler bos gecsın ıstemıyorum ıdareye sordum ogretmen talep edemez mısınız dıye,ancak okulun dedıgıne gore 1aylık rapor alırsan ancak mıllı egıtımden ogretmen talep edebılırız dıyor. bu durumda heyet raporu almam gerekecekmıs..nasıl alınıyor hıc alan var mı?

Benim de kanamam olmuştu. 10+10 rapor aldım, o arada derslere yardımcı girdi, müdür heyet al dedi, heyet olmadan yerimize ücretli gelemiyor, Ben 40 40 olmak üzere peşpeşe raporlar aldım. Yine hamile bi öğretmen arkadaşım martta direk 3 aylık heyet aldı. Kanama durumunu ve öğretmen olduğunu bilen doktoruna söyle, sıkıntı çıkarmaz inşallah ve öyle 1 ay değil 50-60 günlük falan al. Sonrası da sıkıntı olmasın. Bu arada ben de özel hastaneye gidiyorum.
Heyet raporu için 3 doktor imzası gerekiyor ama o seni ilgilendirmiyor. Bi hastanede 20 dk da raporu elime verdiler. Diğer hastanede 1 gün sonra hazır olur, gelip alın dediler.

Son düzenleme:
Bu kadar kolay mi arkadaşlar heyet almak bende öğretmenim öğrencilerin dersi boş geçmesin diye almak istiyorum doğumda doğum yapacağım hastaneye hatta samsundaki bütün hastanelere sordum fakat özel hastaneler heyet vermiyor dediler telefonla konustugum için geçiştirdiler mi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde düşük riskim var 10+10 rapor verdi doktor. Dunde kontrolum vardı. Doktorum pzt gel bir aylik heyet raporu vereyim dedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam ,çocuğunuz 7 yaşına varmıştır ;) sağlıklı günler dilerim. Benimde düşük riskim var iki tane 10 gün rapor verdi üniversite hastanesi , kanaman kesilirse veya azalınca çalışabilirsin diyorlar siz hangi hastaneye hangi dr ye gitmiştiniz acaba.

Bnmde kanama nedenli dusuk riskim vardi ozel hastanedeki bir yillik doktorum heyet gerekli ama ben veremem dedi. Bidaha gitmedim o dr a. Devlet hstanesine gittim dr hemen yazdi bi aylik. Bi ayda gecti cok sukur dusuk riskim calusmaya baslayali 2hafta oldu bi bucuk saatlik yol cekiyorum hergun surune surune de olsa gidiyorum mide bulantilari kotu yapiyo. Ana guclu olmak lazim anne olcaz kolay degil. Allah yardimcimiz olsun. Ogrencilerimizede yazik heyet almama ragmen ogretmen bulunamadi bnm okulumda. Konulari yetistirmek bana kaldi yine.

Canim brn aldim. Suan kullaniyorum ayni durumdayim srnle. Birincisi her hastane vermiyor. Oncelikle gitmeden hsataneleri ara saglik kurulu yada rapor gibi bolumleri oluyor. Onlarla gorus
ozel hastaneler ciddi ucretler istiyor.
en mantiklisi egitim arastirma hastaneleri
buralar ucretsiz
Saglik kurulu olan bir hastanenin kadin dogum izmanina normal muayene oluyormus gibi gidip durumunuzu anlatin. O sizi muayrne ediyor ve gerekirse ikna olursa size bir is gormezlik kagidi yaziyor . O kagida sks ye sevki uygundur yazip imzaliyor bir de yaninda bir kagit var. Ona da tani teshis gibi yazilmasi gereken seyleri yaziyor asil rapor o. Onlari yazip kendi alanini imzaliyor. O kagit dr.da yoksa hastanenin saglik rwporu bolumunden alin. Dr.a goturun doldursun. o kagida risk tasidiginizi ve ayakta durmayo gerektiren bir iste calistiginizi filan yazarsa heyete yol gostermis oluyor ama iste insandan insana fark var. Dr.a da bunu anlatmak mesele isimemi karisiyosun cok biliyosun diyebilir.
Mutlaka yaninizda iki fotograf ve nufus kagidi fotokopiniz olsun. Sonra siz saglik kuruluna teslim ediyorsunuz. Orasi onemli teslim ederken mutlaka iyi niyetle durumunuzu anlatin. Sonra size saat veroyorlar. Heyet dr.larini toplandig8 saatte tekrar gidiyorsunuz dr.lar sizi cagiriyor iki dk da durumunuzu soruyor. Gerekli go4urlerse onayliyorlar. Durum bundan ibaret. Ben anasinifi ogretmeniyim. Bana ogretmenmissin oturursun derste dedi kadin. Bende 4 yas grubu oldugunu oturulmadig8ni soyledim zorla ikna oldu. Ben bir aylik aldim ama keske 40 gun deseymisimm diyorum.
her bir de su onemli. Heyet raporundan once isti4ahat raporu aldiysan o raporda atiyorum 5 gunluk ya 5. Gunun bitiminde dr. Kontrol mu yazmis calisabilir mi yazmis o onemliymis ben anlamadim ama. Anladigim kadsriyla o istirahat raporlar8nin bittigi gun heyet almak gerekiyor ve orda calisabilir yazmadi gerek8yor. Atiyorum baska bir dr. 5 gunluk rapor vermis ve sonuna da kontrol yazmissa oraya gidip kontrolunu yaptir diyeceklerdi bana galiba.
kafani cok mu karistirdim. Sen merak ettiklerini sor ben cevapliyim

Devlet hastanesini tek gecerim sakin telefonla arayip sorma tel de direk vermiyoruz diyorlar. Devlet gerekliyse zaten veriyor dr la konusurken hep hocam diye konustum ben hitabetin onemli oldgunu dusunuyorum. Bide okul giciklik yapabiliyo ozelden aldiginda sorusturma gibi. Devletten alinca giki cikmiyo idarenin

özel hastanelerden alınıyorsa en azından kendi doktorumuzla konuşuruz... bi forum sitesinde doğum sonrası alınan heyet raporu haramdır diye bi yazı okudum şoka girdim.. insanlar memleketlerinden uzak yerlerde çalışıyor, bakıcı bulana kadar heyet raporu almanın nesi haram anlamadım..hakkaride doğuranlar var, anası babası yok, napsın, ücretsiz izin alsa çocuğa neyle bakacak? neyse :) heyet raporu için de dürüstçe dert anlatmak en doğrusu...

özel hastanelerden alınıyorsa en azından kendi doktorumuzla konuşuruz... bi forum sitesinde doğum sonrası alınan heyet raporu haramdır diye bi yazı okudum şoka girdim.. insanlar memleketlerinden uzak yerlerde çalışıyor, bakıcı bulana kadar heyet raporu almanın nesi haram anlamadım..hakkaride doğuranlar var, anası babası yok, napsın, ücretsiz izin alsa çocuğa neyle bakacak? neyse :) heyet raporu için de dürüstçe dert anlatmak en doğrusu...
ben de sana katılıyorum canım. doğum öncesi izinlerim tatile denk geldiğinden sonrasına aktaramıyorum bu nedenle doğum sonrası heyet raporu almayı ben de düşünüyorum. 2 aylık bebeği kime güvenip emanet edersin ki. haram falan diyenlerin tuzu kuru demek ki bol keseden atıyorlar.

Ben de doğum sonrası için heyet raporu almalıyım kızlar.Ankara'da hangi hastahaneler veriyor sorun çıkarmadan bilen var mı?Belirli bir ücret karşılığında alınıyormuş diye duydum.

mrb dogum iznime daha 3 hafta var ve ben doğum iznim baslamadan önce rapor aldm bu raporlar toplamda 20 yi gececegi icin sonrasında 7 günlük de olsa heyet raporu almam gerek bitlis te yasıyorum ve suan istanbuldayım annemin yanına geldm acaba istanbulda nereden alabilirim

mrb dogum iznime daha 3 hafta var ve ben doğum iznim baslamadan önce rapor aldm bu raporlar toplamda 20 yi gececegi icin sonrasında 7 günlük de olsa heyet raporu almam gerek bitlis te yasıyorum ve suan istanbuldayım annemin yanına geldm acaba istanbulda nereden alabilirim

araştırma hastaneleri sorun olmadan vermiyor diye biliyorum. bence şansınızı özel hastanede deneyin ama isim olarak bilmiyorum hangisinde kesin verilir. telefonla sorabilirsiniz.

Kadin doguma git dusuk tehlikenin oldugunu soyle servisle koye falan gidiyorsan heyet verirler

arkadaşlar merhaba bn muşun bir ilçesi bir köyüne atandım bu yıl hamileyim düşük tehlikem var bunun yanında sırt bel ağrılarım var artı mide bulantılarım hala geçmedı . hocalarım ben aday öğretmenim ya heyet raporu alabiliyormuyum ve il dişinda heyet raporu olur mu ankarada nerede heyet alabilirim bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba benim bebeğim iki buçuk aylik cizre de öğretmenim ama su anda ankaradayim cuma günü iznim biteceği için cizreye dönmem gerek ankarada bilgi tipa gittim il dişina heyet raporu vermiyoruz dediler acaba il dişina heyet raporu veren hastane biliyor musunuz

Il disinda heyet raporu alinmaz isterlerse soruşturma acarlar. Hatta normal 1 gunluk rapor bile il disindan alinmaz arkadaşlar. Ancak bulunduğunuz ilin bir hastanesinden baska bir ile sevk istersiniz ancak o sekilde olabilir

Yoo öyle bi şey yok inaanları yablış y
Il disinda heyet raporu alinmaz isterlerse soruşturma acarlar. Hatta normal 1 gunluk rapor bile il disindan alinmaz arkadaşlar. Ancak bulunduğunuz ilin bir hastanesinden baska bir ile sevk istersiniz ancak o sekilde olabilir
önlerdirne y izin ya da rapor sonrası alınabilir

Back
X