• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi heyet raporu alamıyorum napıcam

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mavisu35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
229
4
96
İzmir
öğretmenim ve artık işe başlamam lazım kızım 4 aylık sadece emiyor mama yediremiyorum bakıcı da yok

öğretmenim ve artık işe başlamam lazım kızım 4 aylık sadece emiyor mama yediremiyorum bakıcı da yok

allah herşeyin kolaylığını veriyor canım. bende enin gibi bi durumdayken bir günde bakıcı buldum. hiç tanımadığım bi kadına bir gün sonra oğlumu teslim ettim. bol dua et ve bebişini en azından biberona alıştır.

Başka bi yerde daha konu açmışsınız az önce oraya da yazdım. Parça parça alsanız yada özel hastaneden biraz para ödeyip alsanız daha basit olur sizin için. Doktora açık açık anlatın derdinizi bence

4 aylık daha nasıl biberon alsın. Kendi çocuğumu düşünüyorum da alışsın diye 3 ay bitince başladım bişeyler vermeye yavrum emmek istediği halde.

Başka bi yerde daha konu açmışsınız az önce oraya da yazdım. Parça parça alsanız yada özel hastaneden biraz para ödeyip alsanız daha basit olur sizin için. Doktora açık açık anlatın derdinizi bence
canım para hiç sorun değil ama özelin heyet raporu kabul edilmiyor diye biliyorum yada il il değişiyor bizim ilde kabul edilmiyor galiba netde bilmiyorum ama...

Neden kabul edilmesin. Sonuçta o da doktor raporu. Doktorum özel hastaneye geçmişti, doğumdan sonra ben özel hastaneden rapor aldım hem de heyet raporu. Kendim devlet hastanesinde çalışıyorum. Sözleşmeli değilsiniz demi. SSK lılarda kabul etmeyebiliyolarmış. Ben özlükte çalışıyorum. Özel hastaneden bir sürü rapor geliyo bize. Hepsine de işlem yapıyoruz, artık özel yada devlet hastanesi diye bir ayrım kalmadı. Bence bir araştırın derim. Sonuçta özelde muayene olduğumuz zaman tedavi bedelini ödüyosa devlet, ordaki doktorun raporunu neden gözardı etsin değilmi.

para sorun değilse neden ücretsiz izin almıyorsunuz?sözleşmeli kadrolku fark etmez,izninizi alın rahat rahat bebeğinize bakın

Back