ıhmal etme...başka doktorlara gıtEwet evlenmeden önce hiç böyle birşey yaşamadım evlendikten 4 ay sonra kesildi 1 2 ay ilaçla oldum ama biri 1 gün sürdü diğeri 6 gün ilacı bıraktım yine olmadım ;( burada yalnız olduğum için bu kadar erken istiyorum tabiki hayırlısı ne zaman yazıldıysa anlıma o zaman olur ama ne bilim tek başıma zor oluyor işte
Bağcılarnerde oturuyorsunuz da tek başına dışarı çıkamayacak kadar tehlikeli çok merak ettim
Bağcılar
Ewet haklısınız bugün kuzenim bana geldi süpriz yaptı benimde aklıma ilk gelen hazır o gelmişken hastaneye gitmek hemen yine bir randevu aldım bugün doktora gidicem hem doktor tekrar bakmış olacak hem de test yaptırıp gebelik var mi yok mu onu öğrenmiş olucaz çok tesekkur ederim ilgilenip mesaj attınız içinanladım, o zaman evinin önünden taksiye binip hastaneye gitmene izin vermeli en azından kocan. ya da oturduğunuz yeri değiştirmek de mantıklı olabilir, hamile olduğunda ya da çocuk doğduğunda hastaneye gidebilmen için.
bu konu çok önemli, hamile kalmak için kısa olabilir ama adet olmamak için 5 ay uzun bir süre mutlaka alanında iyi birkaç doktora görün, sadece stresse de kendini rahatlat, tek başına yapamıyorsan destek almanı öneririm.