heyecanlıyım daha çok gencim bana yardımcı olur musunuz ablalarım :)

19051234

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
55
11
Bende aranıza yeni katılanlardanım 21 yaşındayım evleneli 9ay oldu çocuk düsünmüyoduk ilk önce evliliğe alışmak tadını çıkarmak istedik gezmelerimizin ama şubatın 13 ünde ne zaman olacağını bilmediğimiz bebeğimiz için ilk adımı atmış bulunmaktayız :) iki gündür mide yanmalarım bulantılarım (kusma yok) karın ağrılarım bacaklarımda inanılmaz ağrılar kasıklarımda inanılmaz bir şekilde bıçak saplar gibi ağrılarım oluyor baş ağrılarım belirtilerden hepsi geçiyor ama söyle bir durum var ki 5 aydır adet görmüyorum doktora gittim 1 değil 3 doktora gittim ilk defa adet görememe yaşıyordum çünkü ilişki olmadan önce doktora gittiğimde doktor yeni evli olmama esimle eşimin işinden dolayı ailelerimizden akrabaları mızdan uzakta olmamıza evden dışarı çıkamama ve yeni evliliğin stresine bağladı çünkü gebe kalmama hiçbir engel olmadığını söyledi acaba adet göremememde gebeligime engel mi onu düşünüyorum sonuçta adet dönemide yumurtalıklarla ilgili bana yardımcı olur musunuz lütfen bu bebeği çok istiyorum çünkü yalnız kalmaktan sıkıldım ihtiyacım var bebeğime ;(

elbetttekı olur canım...bu sorunun ustune düş...yumurtalardamı sorun var acaba gencsın sonuçta adet olunmazmı

Ewet evlenmeden önce hiç böyle birşey yaşamadım evlendikten 4 ay sonra kesildi 1 2 ay ilaçla oldum ama biri 1 gün sürdü diğeri 6 gün ilacı bıraktım yine olmadım ;( burada yalnız olduğum için bu kadar erken istiyorum tabiki hayırlısı ne zaman yazıldıysa anlıma o zaman olur ama ne bilim tek başıma zor oluyor işte

ıhmal etme...başka doktorlara gıt

Tek başıma olduğum için esimde çalıştığı için gidemiyorum annemde kalmak için gittiğimde özele de devlete de gittim ama çok iyi bir doktor buldum oda stresten kızım başka hiçbir sorun yok gönlün rahat olsun dedi ultrasonla da alttan da muayene oldum bir sorun yoktu ama ne bilim iste hamile kalabilirmiyim engel olur mu onu bilemedim ama şuan hiç yaşamadığım belirtileri yaşıyorum acaba var mı :/

nasıl gidemiyorsun
21 yaşındasın tek başına randevu alıp hastaneye gitmek çok zor bişi değil.
5 aydır adet görmemişsin rahatsız olmuyor musun?

Eşim dışarı tek başıma çıkmamı istemiyor burda çok fazla olaylar oluyor e haliyle de izin vermiyor eşim asabi biri olduğu için konuyu da uzatamıyorum eşimlede sorunlarım oldugu için eşim yüzündende çok stres yaşadığım için doktorun söyledikleri mantıklı geldi ve bütün doktorlarda 1 yılı geçmediği sürece korkmayın bir sorun olsa da tedavisi olur diyor bende isterim tabiki gidip kontrol edilmek ama eşim izin vermiyor anneme gittiğim zamanda annemle gittiğim için izin veriyor

nerde oturuyorsunuz da tek başına dışarı çıkamayacak kadar tehlikeli çok merak ettim

anladım, o zaman evinin önünden taksiye binip hastaneye gitmene izin vermeli en azından kocan. ya da oturduğunuz yeri değiştirmek de mantıklı olabilir, hamile olduğunda ya da çocuk doğduğunda hastaneye gidebilmen için.

bu konu çok önemli, hamile kalmak için kısa olabilir ama adet olmamak için 5 ay uzun bir süre mutlaka alanında iyi birkaç doktora görün, sadece stresse de kendini rahatlat, tek başına yapamıyorsan destek almanı öneririm.

Ewet haklısınız bugün kuzenim bana geldi süpriz yaptı benimde aklıma ilk gelen hazır o gelmişken hastaneye gitmek hemen yine bir randevu aldım bugün doktora gidicem hem doktor tekrar bakmış olacak hem de test yaptırıp gebelik var mi yok mu onu öğrenmiş olucaz çok tesekkur ederim ilgilenip mesaj attınız için

Ewet ama her karı koca arasında olan sorunlar kocamla tartışmalarımız oluyor DİE çocuk mu yapmicam ki eşim istiyor bi bebeğimiz olsun diyor sorunlarımız tartışma konuları sadece ikimizde ailelerimizden uzaktayız kimsemiz yok burda o yüzden canımız sıkılıyo ve birbirimize bulaşıyoruz ama tabiki şiddete asla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…