• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heyecandan elim ayagim titriyor varmi sizce...

Emel akdelun

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
403
133
23
27
Sanirim diger aylardaki yaptigim testlerden guvenim kalmamisti kendime AMA soyle bisey oldu adetime 2 gun var AMA hep 2 gun onceden olurum yani bugun olmam lazimdi 3 aydir 3 gun onceye cekildi adet gunum bende test yapim elimde var nasil olsa diye AMA yine umitsizm bi baktim sabah 10 da bitane yaptim gri hayali cizgi yinemi ya dedim AMA hemen cikti.bende saat 1 de bir tane yapim dedim cunku kararsiz kaldim bide ne gorucem o gri cizgi daha bi belirginlesti yakindan baktigimda devil uzaktan da gorebiliyordum dedim saat 4 te bi tane daha yapim varsa biraz daha belirginlesir birde dedim degisik testle yapim ayni test yaniltmssin beni bide baktimm ne gorim Daha pembemsi allahim bu kez umudu kesmistim AMA sizlerin tecrubelerini de bilgi edinmek isterim foto koyuyorum AMA kamera fazla iyi degil gozle daha iyi goruluyor

Eklentiler

• 20201018_164235.webp
    20201018_164235.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 402
  • 20201018_164112.webp
    20201018_164112.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 369
Ben hayal meyal goruyorjm ama sanki adet gununuzde daha belirgin cikmaliydi, emin olamadim 🧐

Resimler net değil. 1. Fotoda göremedim ama 2. Fotoda bir gölge var

Başka telden çekip kendine at Emel inşallah bu sefer olmuştur 😊

Ben açıkçası hiç göremedim. Erken testler vardı onunla deneseniz, eczanelerde satılıyor diğerlerinden beş on daha pahalı çok fazla değil.

Sanirim diger aylardaki yaptigim testlerden guvenim kalmamisti kendime AMA soyle bisey oldu adetime 2 gun var AMA hep 2 gun onceden olurum yani bugun olmam lazimdi 3 aydir 3 gun onceye cekildi adet gunum bende test yapim elimde var nasil olsa diye AMA yine umitsizm bi baktim sabah 10 da bitane yaptim gri hayali cizgi yinemi ya dedim AMA hemen cikti.bende saat 1 de bir tane yapim dedim cunku kararsiz kaldim bide ne gorucem o gri cizgi daha bi belirginlesti yakindan baktigimda devil uzaktan da gorebiliyordum dedim saat 4 te bi tane daha yapim varsa biraz daha belirginlesir birde dedim degisik testle yapim ayni test yaniltmssin beni bide baktimm ne gorim Daha pembemsi allahim bu kez umudu kesmistim AMA sizlerin tecrubelerini de bilgi edinmek isterim foto koyuyorum AMA kamera fazla iyi degil gozle daha iyi goruluyor
Ben gördüm hamilesiniz

Emel ne yaptın kan verdin mi canım 😊

Doktor cok erken varda diyemeyiz yokta dedi nezle oldum igne yapmam simdi parol kullan 1 hafta sonra kan degerlerine baktir duzenli artis icin dedi

Ayin 7 si yumurtlama gunumdu 8 inde birliktelik oldu Ben diyorum ozmn kaldim ondan kucuk daha

Back