- 13 Nisan 2011
- 3.665
- 251
- 173
- 37
Merhaba hanımlar
Beni tanıyan ve tanımayanlar icin kendim hakinda kısa bı özet geçirim (daha sonra yanlış anlaşmalar olmasin
)
Ben yurtdışında yaşayan ama kocası Türkiye'de okuyan evli bir kadınım.
2011 Temmuz ayında kina yakmis ve düğünümü yapmış ama bazı nedenlerden dolayı (yurtdışı evlilik kanun yüzünden) resmi nikahı yapamamış ve bu yaz yani 2012 Temmuz'da resmi olarakta evlenmiş biriyim

Kocişim suan Türkiye'de olduğu icin doğal olarak ev kurmadık. Allah kısmet ederse subart ayında kocam yanıma gelicek ve besmeleyle evimizi kurcaz
Bekariken annemin bana aldığı çeyizleri hepsini ihtiyacı olanlara vermiştim çünkü evlenene kadar yeni esiyalar çıkar ve bende olanlarında modası gider diye...

Herneyse uzatmim
ben artık yavas yavas Şubat'ta kadar çeyizler alıyorum... Acelem yok çarşıda hosuma giden olan seyleri alıyorum.
Suan pek bisi almadim aldıklarımda bı kaç tane ama iste heyecana geldim
Resimlerini çekip eklicem buraya--- hem aldıklarımın hemde almak istediklerim esiyalari

Not; yeni evleneceklere, evlenmiş ama evini yenilemek isteyenlere Yada bekar ama ev eşyası sevenlere fikir olur belki

Beni tanıyan ve tanımayanlar icin kendim hakinda kısa bı özet geçirim (daha sonra yanlış anlaşmalar olmasin

Ben yurtdışında yaşayan ama kocası Türkiye'de okuyan evli bir kadınım.

Kocişim suan Türkiye'de olduğu icin doğal olarak ev kurmadık. Allah kısmet ederse subart ayında kocam yanıma gelicek ve besmeleyle evimizi kurcaz

Bekariken annemin bana aldığı çeyizleri hepsini ihtiyacı olanlara vermiştim çünkü evlenene kadar yeni esiyalar çıkar ve bende olanlarında modası gider diye...

Herneyse uzatmim

Suan pek bisi almadim aldıklarımda bı kaç tane ama iste heyecana geldim

Resimlerini çekip eklicem buraya--- hem aldıklarımın hemde almak istediklerim esiyalari

Not; yeni evleneceklere, evlenmiş ama evini yenilemek isteyenlere Yada bekar ama ev eşyası sevenlere fikir olur belki