Merhaba herkese
1980 doğumluyum ve 1.5 yıllık evliyim,eşim astsubay. 5 Haftalık hamileyim :) Şuan hiçbir belirti yok sadece adet öncesi ufak tefek benzeri şikayetler dışında.Yememe içmeme dikaat ediyorum,sigarayı bıraktım.Henüz doktorada gitmedim,birde daha önceki forumlardan edindiğim tecrübeler ışıgında regl den hemen sonra yumurtlamaya kadar birlikte oldum eşimle ve hatta ayaklarımı havaya diktim :) o halim çok komikti gerçekten.Eşime tatlıyı yasakladım sürekli tuzlu baharatlı ve et yedirdim :) Allah nasip ederse bir oğlum olsun istiyorum ilk evladım,arkasındanda kızım. Kızım küçük olsunki ablalık yapmak durumunda kalmasın ve evin prensesi olsun,İnşallah dualarım kabul olur ve allahım gönlüme göre sağlıkla verir evlatlarımı .... Tek korkum iyi bir anne olamamak,birgün çocuklarım karşıma geçerde 'sen nasıl bir annesin,keşke doğurmasaydın beni ' derlerse kahrolurum...gerçi zamane çocuklarından çok duyuyorum bunu ama...Sanırım eski usul yetiştirmek lazım biraz edepli,azıcıkta korkacak büyüğünden vb....Birde en önemli mevzu çocuktan sonra çalışmaya hemen 2 ay sonra devam etmek istiyorum.ama herkes bebeğini bırakıpta gidemezsin diyorlar. Benimle aynı durumda olan veya bu dönemleri geçirmiş anneler ve anne adayları siz neler düşünüyorsunuz.Bu arada doktorumuda sizin en çok tavsiye ettiğiniz doktor akrapol dr. Bülent alp aydın olarak belirledim ve randevumu aldım.23 eylülde bebişimizi görücez. bu arada eşi doğuma giren varmı :)