Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

gerçekten doğru, dayak atan erkeğin peşinde koşuluyor "nolur ayrılma benden diye". gerçi eşi de anlamadım. karşısındaki eşi ona şakadan da olsa "seni sevmiyorum" diyor ama o sarılıp öpüyor. bu işte bir terslik var ama ne ? :umursamaz:

boşuna konuşuluyor kararını vermiştir o bence, arkadaşlar

ben başka bir dünya arıyorum ; avatar sonrası bu istek daha da arttı ...
başka çözüm yok çünkü benim gözümde -tatlicadiarzu-

eşinin de kendine güveni yok sanırım şaka bile olsa dokunur seni sevmiyorum cümlesi di mi ama

canim kadin hamile diye esi kiyamiyordur boyle laflari ciddiye almiyodur saka gibi dedim demisti ya saka oldugnu dusunuyordur.

işde bende oyle dusundum cunku saygı yok ortada..
hamıle ıken ne bılım baska bırıne ılgı yaşamadım ama olmaması gereken bısıdır..
bı yuva emekler ıcınde kuruluyo ve umutla bı bebek beklenıyo..
tamam hepımız ınsanız belkı ıcımızden yanlıs dusunceler gece bılır ama hamıleyken ve evlı ıken baska erkek kımseyı kınamam ama dılerım rabbım yaşatmaz boyle bısı..
eger bı erkek esı hamıle ıken aklı kaysa ıdı neler denılırdı..

yok o sorununu özelden tartıyor diğer arkadaşla... :1closedeyes:

hıııımmmyerimseniben
keyfi bilir anne olmuş evlenmiş
eski sevgiliden adam olmayacağını bilmesi lazım yaşı da var ne diyeceksin yapma deyince yapmasa diyelim yapmasın ama başlamış bir kere arkası gelir kafamçokkarıştı

Ben hep böyle bir evliliğe çocuğun + getireceğini düşünürken, daha bir bağlılık getireceğini düşünürken tuhaf geliyor. Hayatta olmaz böyle birşey demeyeceğim, normal karşılamıyorumda tabi. Değerini bilmek gerekir diye düşünüyorum. Eski duygular depreşmiş olabilir, hadi diyelim ayrıldınız, bundan sonrada hayatınızda biri olacaktır ve bu bahsettiğiniz eski şahısda olabilir, peki 4 sene sonra yine sıkılma ihtimaliniz olabilir mi? Ya da eşiniz kadar size değer verebilir mi bir başkası, ayrılma kararı ne kadar doğru o size kalmış artık. Hayırlısı hakkınızda.

canim kadin hamile diye esi kiyamiyordur boyle laflari ciddiye almiyodur saka gibi dedim demisti ya saka oldugnu dusunuyordur.

Hah işte bu kadar iyi niyetli olursan, kayıtsız şartsız güvenirsen, sonun da böyle olur.
Adam bilse...

''Heyecan bitti(( ve eski sevgili geri döndü'' yazmış başlığına..

Heyecan bitince eski sevgilinin mi dönmesi gerekiyor..heyecan bittiği için mi bir başkası?benim kabullenemediğim karnında bebeği olan bir kadının böyle şeylere yönelmesi..insanın başına herşey gelebilir,eşine karşı duyguların bitmiş olabilir ama yavruna hiç mi saygın yok.senin için ailenin de bir değeri yok,bence boşan kocandan,kimseyi kandırmaya üzmeye hakkın yok.bencilce duygularla kendi tatminini düşünüyorsun,git kendini tatmin et istediğin yerde ,bu konuyu da kapat.

şimdi daha da üzüldüm, keşke dürüstçe konuşsa konuyu açan arkadaş. adam en azından suçu zavallı hormonlara atmazdı. :1no2:

bebek olmasa boşanırdım gibilerinden laf etmiştin..bebeği bile düşünmüyorsun, yazık o bebeğe senin gibi bir anneye sahip..

üffffffff şu insnalrı anlamak ne zor yaa
sorunu ne bu insanın çözemedim rabbim iyi huylu bir eş ve bir çok insana nasip olmayan bi duyguyu yaşatıyor anneliği....bu kadar şükürsüz olunmaz yani
ne diyem allah eşine yardım etsinn :hulya:

bu kadınlar neden heyecan peşinde koşarki ?
hamilelik hormonu fasa fiso ,bizde hamile olduk kocayı mı aldattık hemen ,
vallahi yazık yaa,
bişey söyleyemiyorum ,

Bu tür olaylari filmlerde olur saniyordum ama gercek hayattada varmisfisfisfis
cok aci bir sey esin o kadar iyi birisi evine sana bagli bak cocugunuzda olacakmis emin olki bosanip o adamla evlensen asla mutlu olamazsin allah korusun nasil bir hataya düstügünü anlarsin allah göstermesin.
mutlu evliligin kiymetini bil...

Ohoooo o zaman sayardikda sayardik hepberaber, vay adi adam karisi hamile neler yapiyor neler düsünüyor diye söverdik.....:hulya:

Aslinda benim en cok takildigim nokta konu basligi...Heyecan bitti.....

Heyecan nedirki? O zaten bitmeye mahkum olan birsey degilmi?

Hangimizin evliliginde beraberliginde sonuna kadar o heyecan varoluyor.? Eninde sonunda biten birsey icinmi bu düsünceler?
Bilemiyorum.....bana sacma geldi....Racona ters arkadasim..

Esi simartmis, yok hamilelikmis bunlarin hepsi fasa fiso bana göre...
Bu arkadas esini sevmiyor...esini adam yerine koyup saygi duymuyor...bu kadar basit.

Bari keske cocuk yapmasaymis....o mahsumun ne günahi var?:çok üzgünüm:

şaka mı bu
mükemmel bi eşin olduğunu söylüyosunuz ve böyle düşünüyosunuz
walla pes daha ne denir ayakta alkışlamak lazım sizi
ben çok geri kafalıyım sanırım yada çağdaş mı değilimdirki acep .............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…