Asmincim katiliyorum sana..
Fazla simartilmis bir bayan..
Aslinda baktigimiz zaman, eslerden birisi simartildiginda, sonu felaket sonuclara varabiliyor bazen..
Erkek kardesim, kadinlari fazla simartmayacaksin, tepene cikiyorlar demistide kizmistim.
Dogru aslinda..
Sadece kadinlar icinde gecerli degil, erkekler icinde öyle.
Bir insana sürekli anlayisli davranip, sen dogrusun, sen haklisin, seni cok seviyorum, sen bitanesin diyip, ona herseye ragmen sarilip öpersen böyle olur tabi..
Yok haci ya, dünyanin civisi cikti..
Eskiden sevgi vereni kucaklardi insanlar, simdi sevgi vereni itip kalkmakla kalmiyor, birde aldatmayi düsünüyorlar, yada yapiyorlar..
Dünyanin civisi son zamanlarda baya bi cikti..
Asmincim katiliyorum sana..
Fazla simartilmis bir bayan..
Aslinda baktigimiz zaman, eslerden birisi simartildiginda, sonu felaket sonuclara varabiliyor bazen..
Erkek kardesim, kadinlari fazla simartmayacaksin, tepene cikiyorlar demistide kizmistim.
Dogru aslinda..
Sadece kadinlar icinde gecerli degil, erkekler icinde öyle.
Bir insana sürekli anlayisli davranip, sen dogrusun, sen haklisin, seni cok seviyorum, sen bitanesin diyip, ona herseye ragmen sarilip öpersen böyle olur tabi..
Yok haci ya, dünyanin civisi cikti..
Eskiden sevgi vereni kucaklardi insanlar, simdi sevgi vereni itip kalkmakla kalmiyor, birde aldatmayi düsünüyorlar, yada yapiyorlar..
Dünyanin civisi son zamanlarda baya bi cikti..
boşuna konuşuluyor kararını vermiştir o bence, arkadaşlar
gerçekten doğru, dayak atan erkeğin peşinde koşuluyor "nolur ayrılma benden diye". gerçi eşi de anlamadım. karşısındaki eşi ona şakadan da olsa "seni sevmiyorum" diyor ama o sarılıp öpüyor. bu işte bir terslik var ama ne ? :umursamaz:
işde bende oyle dusundum cunku saygı yok ortada..Sevgi yokki saygi olsun kar.....!
Esini seven sayan bir kadin üstelik birde karninda cocugnu tasiyorsa hic böyle düsüncelere girermi?:hulya:
Bence konu sahibi evlilgi hakkinda cok iyi düsünsün, eski sevgilisi ile beraber olmasa bile yarin öbür gün yine baska arayislar icine girme ihtimali cok büyük kanimca.
yok o sorununu özelden tartıyor diğer arkadaşla... :1closedeyes:
canim kadin hamile diye esi kiyamiyordur boyle laflari ciddiye almiyodur saka gibi dedim demisti ya saka oldugnu dusunuyordur.
onuda hakediyor ama bebeği var yazık onao kadarda değil zannımca. Vurun abalıya misali.Bide dövseydiniz.sengözlerimebaksanab
canim kadin hamile diye esi kiyamiyordur boyle laflari ciddiye almiyodur saka gibi dedim demisti ya saka oldugnu dusunuyordur.
ee yani benzer şeyleri yaadıkları için şuan savunma moduna geçio...
ama umarım o arkadaşında boşanma sebebi böle bi konu diildir..
konu sahibi arkadaşın gelecegini görür gibi oluorum...
kendiside benzer şeyleri yaşamış o yüzden destekliyor sanırım
yok o sorununu özelden tartıyor diğer arkadaşla...
işde bende oyle dusundum cunku saygı yok ortada..
hamıle ıken ne bılım baska bırıne ılgı yaşamadım ama olmaması gereken bısıdır..
bı yuva emekler ıcınde kuruluyo ve umutla bı bebek beklenıyo..
tamam hepımız ınsanız belkı ıcımızden yanlıs dusunceler gece bılır ama hamıleyken ve evlı ıken baska erkek kımseyı kınamam ama dılerım rabbım yaşatmaz boyle bısı..
eger bı erkek esı hamıle ıken aklı kaysa ıdı neler denılırdı..