sadece ilk cümleyi yazsaydınız daha şık olurdu.
bu kadar kişinin okuduğu bir topikte bu şekilde ortaya hakaret etmek olmamış..lmaz:
JESABEL gerçektende çok çirkin bir tabirde bulundun üzücü,kırıcı...
buraya konu açılıyor ise her yorumada açık olunacağı kati-dir..!
o cümle gerçektende büyük hakaret........
Böyle bir sebepten yuvanızı yıkıp da sonradan ortalıkta erkeğim diye gezinenlerin nasıl beş para etmediğini anladığınızda kafanızı vuracak duvar arasınız ama iş işten geçmiş olur.
Tecrübeyle sabittir...
yuh yaa sen nasıl bir insansın bebeginden utan
üzgünüm ama bu sitede binlerce insan var. ve maalesef böyleleri de var.
aklı başında kk üyelerini tenzih ederim. yine de mesajımı değiştirip sözümü geri alıyorum.
bunu degişmenize lüzum yok ..zira kimse üstüne alınmadı
sizce bu ılıskıde saygı kalmısmıdır..?..benneyaptımkiHeyecan, Ask ve Tutku.....bunlar saman alevi gibidir benim gözümde...bir baktin poff diye söndü.....baki kalan tek sey sevgi, saygi ve güvendir.....
Gün gelir o SIKILDIGIN esini mum gibi ararda bulamazsin güzelim, sakin bunu unutma
Evlilik icin baki kalan duygular gerek, gecicilerle evlilikde yürümez beraberlikte....
ne kadar normal ne kadar rahat anlatmissiniz..
acik soyliyim ben bebegim karnimda olsa boyle fikirleri bile aklima getirmemeye calisirm. bebekler hisseder ve karakter gelisimleri daha anne karninda baslar onlarin.. annelerinin hissettiklerini hissederler..
esini arzulamiyo olabilirsin, ama zeki bulmuyorum felan.. sanirim seni cok pohpohlamis oldugu icin biraz kendini ustun goruyorsun ondan. bu cok yanlis bir davranis acik ve net soyliyim.
6 sene evvelki sevgili, 6 sene sonra askindan mi aradi seni yani tam da boyle bi zamanda??? enteresan bi durum acikcasi.
normal bulmuyorum ne hislerinizi ne de bu fikirlerinizi.. karninizda bebeginizle demeyin bari bunlari.. insaf yani..
Böyle bir sebepten yuvanızı yıkıp da sonradan ortalıkta erkeğim diye gezinenlerin nasıl beş para etmediğini anladığınızda kafanızı vuracak duvar arasınız ama iş işten geçmiş olur.
Tecrübeyle sabittir...
sizce bu ılıskıde saygı kalmısmıdır..?..benneyaptımki