Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

sadece ilk cümleyi yazsaydınız daha şık olurdu.
bu kadar kişinin okuduğu bir topikte bu şekilde ortaya hakaret etmek olmamış..
lmaz:

JESABEL gerçektende çok çirkin bir tabirde bulundun üzücü,kırıcı...
buraya konu açılıyor ise her yorumada açık olunacağı kati-dir..!
o cümle gerçektende büyük hakaret........

Böyle bir sebepten yuvanızı yıkıp da sonradan ortalıkta erkeğim diye gezinenlerin nasıl beş para etmediğini anladığınızda kafanızı vuracak duvar arasınız ama iş işten geçmiş olur.

Tecrübeyle sabittir...

yuh yaa sen nasıl bir insansın bebeginden utan

bence hamilelikten dolayı duygularınız fena halde karışmış. eşinize olan hislerinizi eski sevgilinizden bağımsız olarak düşünün. bir şey kalmadıysa herkes yoluna gider ama ortada bir sorun yokken sıkıldım ben oynamıyorum demek 5 yaşındaki çocuklarda görülür

ayy neyse kızlar yorum yapmayalım. 2 arkads ozelden yazosssınlar. bız namus kumaları olarak gerı duralım. gercekten derdı olanlara yardım etmeye paylaşmaya calısalım. be n cıktım

JESABEL gerçektende çok çirkin bir tabirde bulundun üzücü,kırıcı...
buraya konu açılıyor ise her yorumada açık olunacağı kati-dir..!
o cümle gerçektende büyük hakaret........

üzgünüm ama bu sitede binlerce insan var. ve maalesef böyleleri de var.

aklı başında kk üyelerini tenzih ederim. yine de mesajımı değiştirip sözümü geri alıyorum.

Son düzenleme:

yok yok vurulmuyor, hatırlıyormusun bir arkadaşın sevgilisi vardı, kzıı döverek komaya sokmuştu da, kız benden ayrılmaması için ne yapabilirim demişti. o hesap...

konu sahibi arkadaş; valla eşine çok üzüldüm inan, bunu hamilelik hormonu gibi bir sebepe bağlayıp minimalize edemeyeceğim, zira eşinizle-sevgilinizi kıyaslayarak olayı bitirmişsiniz kafada...

üzgünüm ama bu sitede binlerce insan var. ve maalesef böyleleri de var.

aklı başında kk üyelerini tenzih ederim. yine de mesajımı değiştirip sözümü geri alıyorum.

bunu degişmenize lüzum yok ..zira kimse üstüne alınmadı

diyelimki eşinden ayrıldın ve eski sevgiliyle beraber oldun.ne biliyorsun ondada sevginin tükenmeyeceğini.bence seninki sadece merak ve heves.kendini eşinin en iyi taraflarını görmeye endeksle.bir müddet sonra bu heyecanın geçer..

Bazilari iyi koca bulamaz,
Bazilarida bulur, adamin kiymeti olmaz..
Kurban oldugum Allah'im esleri bu sekilde sinava sokuyor herhalde..
Hamilelik nasil bir dönem bilemem..
Ama duygular, düsünceler vs vs karisiyor anladigim kadari ile..
Esine karsi cinsel isteksizlin sebebi, hamileligin olabilir mi acaba, düsündün mü bunu?
Eski sevgiliyi birak artik, evli barkli, anne olacak bir kadinsin.
Esin baska bir kadini düsünse napardin? Suan onun baska birini istedigini hayal et, bak bakalim ne hissediyorsun?
Bence aklini basina topla.

Heyecan, Ask ve Tutku.....bunlar saman alevi gibidir benim gözümde...bir baktin poff diye söndü.....baki kalan tek sey sevgi, saygi ve güvendir.....

Gün gelir o SIKILDIGIN esini mum gibi ararda bulamazsin güzelim, sakin bunu unutma

Evlilik icin baki kalan duygular gerek, gecicilerle evlilikde yürümez beraberlikte....

bu gebelıkden dolayı olmus olabılır..
duygular hormonlar farklı calısır ve ıster ıstemez elınızdekılerden sıkılırsınız..
sizi seven bı esınız var ve bebek beklıyosunuz bebegınızın gelecegı ıcın babası ıle olmsı sızın ıcınde en saglıklı karar olcaktır..
bı psılologdan destek almanız sart bence..
yada evlılık terapıstınden..

ne kadar normal ne kadar rahat anlatmissiniz..
acik soyliyim ben bebegim karnimda olsa boyle fikirleri bile aklima getirmemeye calisirm. bebekler hisseder ve karakter gelisimleri daha anne karninda baslar onlarin.. annelerinin hissettiklerini hissederler..
esini arzulamiyo olabilirsin, ama zeki bulmuyorum felan.. sanirim seni cok pohpohlamis oldugu icin biraz kendini ustun goruyorsun ondan. bu cok yanlis bir davranis acik ve net soyliyim.
6 sene evvelki sevgili, 6 sene sonra askindan mi aradi seni yani tam da boyle bi zamanda??? enteresan bi durum acikcasi.
normal bulmuyorum ne hislerinizi ne de bu fikirlerinizi.. karninizda bebeginizle demeyin bari bunlari.. insaf yani..

ınsan hayatta kaybetme korkusunu hiç yaşamayınca böyle oluyor işte.
Boşuna dememişler kaçan kovalanır diye...

sizce bu ılıskıde saygı kalmısmıdır..?..benneyaptımki

Asmincim katiliyorum sana..
Fazla simartilmis bir bayan..
Aslinda baktigimiz zaman, eslerden birisi simartildiginda, sonu felaket sonuclara varabiliyor bazen..
Erkek kardesim, kadinlari fazla simartmayacaksin, tepene cikiyorlar demistide kizmistim.
Dogru aslinda..
Sadece kadinlar icinde gecerli degil, erkekler icinde öyle.
Bir insana sürekli anlayisli davranip, sen dogrusun, sen haklisin, seni cok seviyorum, sen bitanesin diyip, ona herseye ragmen sarilip öpersen böyle olur tabi..
Yok haci ya, dünyanin civisi cikti..
Eskiden sevgi vereni kucaklardi insanlar, simdi sevgi vereni itip kalkmakla kalmiyor, birde aldatmayi düsünüyorlar, yada yapiyorlar..
Dünyanin civisi son zamanlarda baya bi cikti..

maalesef tecrübeyle öğrenmek istiyor insan hep...
neyse bize tecrübe ettirdiler ya ; buna da şükür... benneyaptımki

sizce bu ılıskıde saygı kalmısmıdır..?..benneyaptımki

Sevgi yokki saygi olsun kar.....!

Esini seven sayan bir kadin üstelik birde karninda cocugnu tasiyorsa hic böyle düsüncelere girermi?:hulya:

Bence konu sahibi evlilgi hakkinda cok iyi düsünsün, eski sevgilisi ile beraber olmasa bile yarin öbür gün yine baska arayislar icine girme ihtimali cok büyük kanimca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…