Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

canım,
en olmaz dediğim şeylerin bile olabildiğini gördüm hayatta. herşey insanlar için. en hatasızım diyenin bile ne hataları vardır.

kaldı ki sen durumunda bir tuhaflık olduğunun farkındasın. bir sorunu çözebilmek için insanın ortada sorun olduğunu farketmesi gerekir. en azından bu aşamayı geçmişsin. inşallah çözümü de bulursun. ama boşanmak son seçeneğin olsun. önce düzeltmek için elinden gelen herşeyi yap, yine olmuyorsa o zaman hiç değilse vicdanın rahat olur.

KIZLAR BENDE KENDIMCE YORUM YAPACAGIM. adam dover sover, aılesıne gıtmesını ıstemez, aldatır kocamı sevıyorum derler,koca sever oper koklar sırtında tasır kocamı degıl baskasını sevıyorum derler. ben anlamadım. aklımda bır laf varda sımdı buraya yazamayacagım. arkadasım hersey gulluk gulıstenalık dıyemı acaba kosanda sogundun, acaba aıle ıcınde huzursuzluk kavga olsa dedgını yapmayan sana karsı cıkan senı korumayan bır kocan olsaydı o zama kocan sana yakısıklı, zekı gorunuymuydu bılemeyecegım ama aklında eskı sevgılın her kımse cıkart kocana evıne sahıp cık. ıste hepmı kadınlar alttan alıp yuvayı kuratarack dıyorduk ya ahanda sıze ornek bence burada kadın devreye gırıp sımdı yuvasına sahıp cıkmalı. kınadıgın ot burnunun dıbınde bıtermıs onun ıcın kınamıyorum ama allah dogru yoldan ayırmasın

kaç kişi ben bu dünyaya bir insan getirecem tüm insanlığa yararlı olacak,onu çok iyi yetiştirecem ve o hep mutlu olacak diyerek bir çoçuk doğrurki,herke önce anne ve baba olmak için çocuk yapmazmı yani kendi için..buda böyle bi durum işte...yani neden çocuk yaptın ozaman sorusu bana göre yersiz...

sen bence macera peşindesin canım evliliğini kendi elinle monotonlaştırmısın.ya boşanırdım kelimesini artık insanlar nekadar rahat söylüyor.bir yuvayı kurmak zordur eski sevgili geçmişte kaldı boşansanda bence onla olamıycaksın kendini kandırma.bide hamilesin ya senin suan eşine daha sıkı sarılman gerekiyo.bence biraz kafanı toplasan iyi olacak.

Birisi şöyle bir konu açsaydı;

merhaba,

eşimle bilmem kaç yıldır evliyim, 4 aylık hamileyim eşim eski sevgilisiyle mesajlaşmış, birde bir arkadaşıyla onunla ilgili düşündüğü hayalleri konuşmuş hamile olsamda olmasamda benden ayrılıp onunla evlenmekle ilgili HAYALLER kurmuş benim herşeyimi onunla kıyaslamış ve ONU benden daha iyi buluyormuş... bla bla bla bla

dese daha beter şeyler yazardık

ne diyeceğimi ne yazcağıma bilemedim valla.allah akıl fikir versin sana.

ya bi şey sorcam gerçekten böyle bir sebepten mi boşandın.ve sonra ne oldu?nasıl olsa tanımıyorum anlatsan ne olur k?pişman mısın?

bunu yaşamak gerek belki de... açıkçası ben yaşadım ve bir daha yaşamak istemiyorum... Yaşamamak için de elimden geleni yapacağım... büyük konuşmak değil ama biri benim canımı yakarsa hiç düşünmeden arkamı dönüp gideceğim... biri bana değer verirse gözümü kırpmadan koşacağım... ama ona çaktırmadan sengözlerimebaksanab

aslında evet önemli olan neden evlenildiği... şartlar ; toplum ; aile vs değil işte... evlilik budur... hergün gördüğün insana duyacağın heyecan elbet biter ; hiç bitmese de mutlaka azalır... ve sevgi saygı ; hayatı paylaşmak kalır geriye... evlilik budur benim için...

ama konu sahibi arkadaşın evlilik anlayışı bambaşka ki bu tarz düşünceler kafasında dolanıyor... halbuki bitirdiği normal bir ilişki değil hayatı paylaşacağına dair söz verip; imza attığı bir adamla evliliği... geç olmadan anlamasını dilerim...

ya bi şey sorcam gerçekten böyle bir sebepten mi boşandın.ve sonra ne oldu?nasıl olsa tanımıyorum anlatsan ne olur k?pişman mısın?

sana özelden yazıyorum.

...sözümü geri aldım... herkese hakaret gibi oldu çünkü.

Son düzenleme:

tabiki de insan kendi egosu için yapar çocuğu, tamamen bencilce hislerle bana göre.
ama gene de bu bencilliğe ortak olan kişilerin arasında hiç olmazsa saygıya dayalı bir bağ olmalı ki o çocuğu sağlıklı yetiştirebilirsinler.
aynı evin içinde birbirni düşmanca bakan ebeveynlerle yetişen çocuk mutsuz olur daima.
onun için soruyorum ben madem kocana karşı olumsuz hislerin fazla neden çocuk yaptın diye.

hayır anlamadım diğeri çok mu iyi ve hamilesin bu adamla evlenirken çok yakışıklı harika bir adamdı da evlendikten sonra maskesii çıkartıp böyle mi oldu acaba çok merak ettim

heleki şimdi bir bebeğiniz olacak kafanız karışmış belli yaşayamadıklarınızın peşinden koşmaya çalışıyorsunuz ama bu konuda yanlış yapıyorsunuz eşiniz de sizi aldatıyor olabilirdi bir de bu açıdan bakın

o zaman erkek olduğu için yargılamazdık.yakıştırırdık.

sana özelden yazıyorum. dedikoducu namus kumkumalarına malzeme vermek istemiyorum.

sadece ilk cümleyi yazsaydınız daha şık olurdu.
bu kadar kişinin okuduğu bir topikte bu şekilde ortaya hakaret etmek olmamış..
lmaz:

aslında evet önemli olan neden evlenildiği... şartlar ; toplum ; aile vs değil işte... evlilik budur... hergün gördüğün insana duyacağın heyecan elbet biter ; hiç bitmese de mutlaka azalır... ve sevgi saygı ; hayatı paylaşmak kalır geriye... evlilik budur benim için...

ama konu sahibi arkadaşın evlilik anlayışı bambaşka ki bu tarz düşünceler kafasında dolanıyor... halbuki bitirdiği normal bir ilişki değil hayatı paylaşacağına dair söz verip; imza attığı bir adamla evliliği... geç olmadan anlamasını dilerim...[/QUOTE]

evet sorun burda galiba evlilikten ne bekliyordu neyle karşılaştı...

larowsa katılıtorum ortada koskoca bi gerçek var bir bebiş bu kadar mı değersiz yani o annesi ve babasıyla büyümek isteyecektir eskiyi unutacaksın güzelim insanlar dış güçler nedeniyle yada içsel sebeplerle merakla bitakım sorgulamalar yaşayabilir sonuçta etten kemikteniz çelik değiliz değilmi güzelim lütfen kendine gel ailenle sana mutluluklar diliyorum ailen üzlecektir elbette onuda düşün

sana özelden yazıyorum. dedikoducu namus kumkumalarına malzeme vermek istemiyorum.

evlilik her bayanın hayallerini süsleyen bi olay olduğu için ve arkadaşımızda baya bi kendinden geçtiği için tüm bu tepkiler,yorumlar.namusu bizi ilgilendirmez ama çok iyi bişey yapmış gibi gelip burda yoruma açması da çok normal değil üstelik tepki alacağını bile bile....bir de madalya tak istersen hayret bişey akannehir

o zaman erkek olduğu için yargılamazdık.yakıştırırdık.

diğer topikleri bir kez istersen aldatan taraf kadın erkek olsa da hata yapıyordur hele senin gibi bir kocayı bulupta neyse
ben hiç bir kadını eşini aldattı diye yargılamam ama bir anneyi evladını aldattığı için kınar yargılarım sen bir annesin çünkü ona örnek olacaksın ilerde bu ilişkini biri öğrensde evladını yargılar bence ayağını denk al ya boşan ya da eşinle ol ortası yok bence bu işin

''cinsel yönden eşimle onu kıyaslıyorum ister istemez ve hep onu arzuluyorum''

Gidin o zaman ne istiyorsanız onu yaşayın karnınızdaki bebekle..
Buradaki insanları da germeyin..Ne denmesini bekliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…