siz bu kadının kocası mısınız?
kocasının ne düşündüğü kocasını ilgilendirir.
benim tek söylemeye çalıştığım, "tüüü nası böyle düşünürsün, yazıklar olsun sana" türü tepkilerin anlamsız ve işe yaramaz olduğu.
ben demiyorum ki "aaa ne güzel, başkasını düşünüyor, hayal ediyor, böyle devam etsin". beşer, şaşar arkadaşım. insan yanlış şeyler de düşünür, doğru şeyler de. önemli olan doğrunun peşinden gitmeye teşvik etmek. bu hanım da bir yanlış yapmak üzere. onu ayıplayarak bu yanlıştan döndüremeyeceğimi düşünüyorum
yani evliliğin başı mı hatalıydı...
bide herkes neden çocuk yaptın diye soruyor bence sorun bu değil,sonuçta bir evlilik sürecinin içine girmiş onunda getirdiği bazı şeylerden biride bebek yapmak,illa kör kütük aşık olmak gerekmiyo...tıpkı düzgün giden bir evliliği varken aşık olmadıgı için yuvasını yıkmasını gerektirmedği gibi...
siz bu kadının kocası mısınız?
kocasının ne düşündüğü kocasını ilgilendirir.
benim tek söylemeye çalıştığım, "tüüü nası böyle düşünürsün, yazıklar olsun sana" türü tepkilerin anlamsız ve işe yaramaz olduğu.
ben demiyorum ki "aaa ne güzel, başkasını düşünüyor, hayal ediyor, böyle devam etsin". beşer, şaşar arkadaşım. insan yanlış şeyler de düşünür, doğru şeyler de. önemli olan doğrunun peşinden gitmeye teşvik etmek. bu hanım da bir yanlış yapmak üzere. onu ayıplayarak bu yanlıştan döndüremeyeceğimi düşünüyorum
çocuk evliliğin rutini değildir ki. düzgün giden denilen evliliğin sonucu işte karşımızda.
kocama çok aşık olmayabilirim ama ona çirkin ve aptal yakıştırmalarını yapacak seviyeye gelmişsem; bebek o evliliğe iki beden büyük gelir bence.
biz bu kadının kocası diiliz ama sen avukatısın heralde??
ya bende eşime kör kütük aşık olarak evlendim,onu gördüğümde kalbim yerimden fırlardı..ama şimdi o heyecan varmı yok ama onu çok seviyorm,evlenmeden önce ne kokmuş çoraplarını görmüştüm,ne kıllı oldugunu nede uyurken horladıgını..ama bişey değiştimi??? hayır,bu ondan bebek yapmamı engellermi?? hayır... aldatmama yada ondan ayrılmayı düşünmeme sebep olurmu Allah korusun...rabbim onunla gözümü kapamayı nasip etsin...çocuk evliliğin rutini değildir ki. düzgün giden denilen evliliğin sonucu işte karşımızda.
kocama çok aşık olmayabilirim ama ona çirkin ve aptal yakıştırmalarını yapacak seviyeye gelmişsem; bebek o evliliğe iki beden büyük gelir bence.
bence bu hanım arkadaş zaten bi yanlış yapmış hamile olmadan öncede adamı düşünüyormuş bu kadına aman yanlıştan dön şeytana uyma desende boş demesende kadın fazlasıyla pişkin sen bide kendini kıyasla demiştim kıyasladınmı bilmiyorum ama kıyaslaması bile iğrenç değilmi?
zaten ben hiç hamile psikolojisiyle böyle konuşan birisini görmedim Allah da göstermesin
zaten bu kadının kadın olup olmadığından da emin değilim yada bu olayların gerçek olup olmadığından...
kendiside benzer şeyleri yaşamış o yüzden destekliyor sanırım
.zeki olmadığını düşünüyorum,yakışıklı bulmuyorum.son zamanlarda cinsel olarak da onu istemiyorum.hiç çekici bulmuyorum.çok sıkıldım ondan.
sanırım konuyu eksik okumuşsun ya da aradan iki kelimeyi kendine göre yorumluyorsun.
ben çirkin ve aptal kelimelerini kullanmadım.sadece eskisi kadar yakışıklı gelmiyor dedim.ve yine aptal demedim yeterince zeki bulmuyordum dedim.
evet evet, altta ne söylemeye çalıştığımı tekrar anlattığım bölümü okumayıp sadece ilk cümlemi okuyun ve ona göre cevap verin. gerginlik olsun, heyecan olsun değil mi? birbirimizi anlamaya değil, itiraz etmeye odaklanalım. siz isterseniz devam edin, ben bu oyunda yokum.
konuyu tam okudum da siz ne yazdığınızı hatırlamamışsınız sanırsam.
eskisi kadar yakışıklı bulmuyorum değil sadece yakışıklı bulmuyorum demişsiniz. yakışıklı olmayan kişi de çirkindir sonuçta.
yine aynı şekilde yeterince zeki bulmuyorum değil zeki olmadığını düşünüyorum demişsiniz.
zeki olmayan kişi de aptaldır.hee evet kendime göre yorumluyorum bu durumda ama konu zaten yoruma açık değil mi :1ninca:
ya bende eşime kör kütük aşık olarak evlendim,onu gördüğümde kalbim yerimden fırlardı..ama şimdi o heyecan varmı yok ama onu çok seviyorm,evlenmeden önce ne kokmuş çoraplarını görmüştüm,ne kıllı oldugunu nede uyurken horladıgını..ama bişey değiştimi??? hayır,bu ondan bebek yapmamı engellermi?? hayır... aldatmama yada ondan ayrılmayı düşünmeme sebep olurmu Allah korusun...rabbim onunla gözümü kapamayı nasip etsin...
merhaba
4 yıllık evliyim ve hamileyim.eşim nerdeyse mükemmel biri.herkesin isteyeceği ideal bir eş.beni hiç üzmez,her istediğimi yapar.ama bana yetmiyor.onu her konuda yetersiz buluyor.zeki olmadığını düşünüyorum,yakışıklı bulmuyorum.son zamanlarda cinsel olarak da onu istemiyorum.hiç çekici bulmuyorum.çok sıkıldım ondan.
ben tam bunları hissederken 6 sene önce ayrıldığım sevgilim beni buldu.ben ona çok aşık olmuştum.ilişkimizin hiç mantıklı bir tarafı yoktu.karşılıklı kararla ayrılmıştık.ama asla kimseye olmadığım kadar ona aşık olmuştum delice bir tutkuydu.cinsel yönden eşimle onu kıyaslıyorum ister istemez ve hep onu arzuluyorum. o evlenmemiş.
ve benim aklım çok karışık.sürekli ondan mesaj bekliyorum.aklım fikrim onda.
ama eşime haksızlık etmek istemiyorum.o kadar sabırlı ve anlayışlı ki anlatamam.dün akşam şakayla karışık heyecanımın bittiğini ve onu sevmediğimi hatta sıkıldığımı söyledim.o ise sarılıp öptü ve sabah erkenden kalkmış kahvaltıyı hazırlamıştı.beni sevdiğini söyledi.eşimi seviyorum ama diğeri çok farklı bir duygu.
ne yapacağımı bilmiyorum.eşimle çok istediğimiz bebeğimiz de yolda. o olmasa daha rahat davranırdım.
herhangi bir boşanmayı ne o ne de aileler kabul eder.çünkü hiç sorun yok.eğer öyle bir şey yaparsam ailemi de karşıma almış olacağım((
kimseyi inandırmak zorunda değilim.inamıyorsan biri saçmalamış dersin ve okuyup gülersin.seni zorla burada tutmuyoruz.
yazdıklarımı lütfen iyi okuyun.okumayacaksanız yorum yapmayın.hamilelikten önce onu asla düşünmedim.kıyaslamayı cinsellik sırasında yapmadım aklıma geldi yazdım.
ne kadar farklı yerlere takılıyorsun anlamadım ki...
seninde bi dediğin diğerini tutsun be arkadaşım...
çok teşekkür ederim.benzer şeyleri yaşamak ayıp değil.umarım siz en doğru kararı vermişsinizdir.insanlar anlamaya değil hemen yargılamaya çalışıyorlar ne yazık ki...
fazla hoşgörülü olmaktan genelde eleştirilirim.sanırım siz de öyle...