Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

biz bu kadının kocası diiliz ama sen avukatısın heralde??

yani evliliğin başı mı hatalıydı...

arkadaşım,
sen boşver burayı, bir psikoloğa git, gerçekten. senin durumuna burdan çare bulunmaz.

bastırmaya çalışırsın başka yerden patlar. soruna kökten çözüm bulunmalı.

inan senin yaşadıklarına çok benzer şeyler yaşadım. ben sanıyordum ki bütün erkekler beni, kocamın sevdiği gibi sever, el üstünde tutar. bu benim değil, kocamın meziyetiymiş, boşanınca bunu anladım.

bir uzmana git lütfen, sonra bu yolu denemediğine çok pişman olursun.

çocuk evliliğin rutini değildir ki. düzgün giden denilen evliliğin sonucu işte karşımızda.
kocama çok aşık olmayabilirim ama ona çirkin ve aptal yakıştırmalarını yapacak seviyeye gelmişsem; bebek o evliliğe iki beden büyük gelir bence.

bence bu hanım arkadaş zaten bi yanlış yapmış hamile olmadan öncede adamı düşünüyormuş bu kadına aman yanlıştan dön şeytana uyma desende boş demesende kadın fazlasıyla pişkin sen bide kendini kıyasla demiştim kıyasladınmı bilmiyorum ama kıyaslaması bile iğrenç değilmi?

zaten ben hiç hamile psikolojisiyle böyle konuşan birisini görmedim Allah da göstermesin

zaten bu kadının kadın olup olmadığından da emin değilim yada bu olayların gerçek olup olmadığından...

sanırım konuyu eksik okumuşsun ya da aradan iki kelimeyi kendine göre yorumluyorsun.
ben çirkin ve aptal kelimelerini kullanmadım.sadece eskisi kadar yakışıklı gelmiyor dedim.ve yine aptal demedim yeterince zeki bulmuyordum dedim.

biz bu kadının kocası diiliz ama sen avukatısın heralde??

evet evet, altta ne söylemeye çalıştığımı tekrar anlattığım bölümü okumayıp sadece ilk cümlemi okuyun ve ona göre cevap verin. gerginlik olsun, heyecan olsun değil mi? birbirimizi anlamaya değil, itiraz etmeye odaklanalım. siz isterseniz devam edin, ben bu oyunda yokum.

inşallah aklını başına toplarsın ve bu düşüncelerinden vazgeçersin..

ya bende eşime kör kütük aşık olarak evlendim,onu gördüğümde kalbim yerimden fırlardı..ama şimdi o heyecan varmı yok ama onu çok seviyorm,evlenmeden önce ne kokmuş çoraplarını görmüştüm,ne kıllı oldugunu nede uyurken horladıgını..ama bişey değiştimi??? hayır,bu ondan bebek yapmamı engellermi?? hayır... aldatmama yada ondan ayrılmayı düşünmeme sebep olurmu Allah korusun...rabbim onunla gözümü kapamayı nasip etsin...

kimseyi inandırmak zorunda değilim.inamıyorsan biri saçmalamış dersin ve okuyup gülersin.seni zorla burada tutmuyoruz.

yazdıklarımı lütfen iyi okuyun.okumayacaksanız yorum yapmayın.hamilelikten önce onu asla düşünmedim.kıyaslamayı cinsellik sırasında yapmadım aklıma geldi yazdım.

ne kadar farklı yerlere takılıyorsun anlamadım ki...

kendiside benzer şeyleri yaşamış o yüzden destekliyor sanırım

ee yani benzer şeyleri yaadıkları için şuan savunma moduna geçio...
ama umarım o arkadaşında boşanma sebebi böle bi konu diildir..
konu sahibi arkadaşın gelecegini görür gibi oluorum...

.zeki olmadığını düşünüyorum,yakışıklı bulmuyorum.son zamanlarda cinsel olarak da onu istemiyorum.hiç çekici bulmuyorum.çok sıkıldım ondan.

konuyu tam okudum da siz ne yazdığınızı hatırlamamışsınız sanırsam.
eskisi kadar yakışıklı bulmuyorum değil sadece yakışıklı bulmuyorum demişsiniz. yakışıklı olmayan kişi de çirkindir sonuçta.
yine aynı şekilde yeterince zeki bulmuyorum değil zeki olmadığını düşünüyorum demişsiniz.
zeki olmayan kişi de aptaldır.hee evet kendime göre yorumluyorum bu durumda ama konu zaten yoruma açık değil mi :1ninca:

çok teşekkür ederim.benzer şeyleri yaşamak ayıp değil.umarım siz en doğru kararı vermişsinizdir.insanlar anlamaya değil hemen yargılamaya çalışıyorlar ne yazık ki...

fazla hoşgörülü olmaktan genelde eleştirilirim.sanırım siz de öyle...

tamam o zaman düzeltiyorum.zamanla bana yakışıklı gelmemeye başladı ve zeki olmadığını düşünmeye başladım.

evet zaten o körkütüklükle devam etmez evlilik. ama çocuk yapmak birazcık saygı gerektiriyor.
evliliğin bu şekilde hırpalanması bana göre "evlilik kurumuna yapılan saygısızlığın" dikalasıdır işte.

seninde bi dediğin diğerini tutsun be arkadaşım...

gebelikte bu tarz ''depresyon'' yada ''bunalım'' olabiliyor..
bende eşimden soğumuştum.. ama inan doğumdan sonra herşey rayına giriyor..
birde eski sevgili hesabını hiç açmadan kapatmanı tavsiye ederim..
aldatmak sadece ilişkide bulunmakmı? bence değil.. telefonda bile görüşmek bile benim lugatımda aldatmaktır...
karnında evladın babasına büyük saygısızlık diye düşünüyorum..
kendini dizginlemeli sadece bebeğin ve eşinin hayalini kurarak mutlu olmaya çalışmalısın..
üzücü durumdasın. silkelen derim..

bence hayırlısıyla cocugunu dunyaya getır ve kalıtelı bır yasam ıcın ılk adımı at..kendınde dahıl cevrendekı herkesı bu evlılıgın bıttıgıne ınandır..

benzer şeyleri yaşamak ayıp değil ama sizin yaşadıklarınız bana ter..
bak o arkadaşta çok güzel karar vermişki şimdi profilinde bekar yazıo...
hiçbirimizin ne olacagı belli diil ama bölede olmas yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…