hamilelikten önce bebeğimiz olmuyordu.2 sene uğraştık eşim ameliyat filan oldu.sonra hamile kaldım.
kısmen böyle düşüncelerim vardı ama üstünü örtmeye çalışıyordum ve bebeğin olmamasına bağlıyordum.
hamilelikten önce bebeğimiz olmuyordu.2 sene uğraştık eşim ameliyat filan oldu.sonra hamile kaldım.
kısmen böyle düşüncelerim vardı ama üstünü örtmeye çalışıyordum ve bebeğin olmamasına bağlıyordum.
eski sevgilimle sadece neler yaptığımıza dair mesajlaştık.zaten bana geri filan dönmedi.nasılsın dedi? ama benim aklım çok karıştı ve sonra sorgulamaya başladım.aldatma diye düşünülemez.onunla tekrar birleşmeyi,evlenmeyi filan hayal eder oldum.
Iliskiye girerken onu mu arzuluyorsun, ? yanlis mi anladim ? e o zaman aldatiyorsun yine de ? madem sevmiyorsun birak, ne ama dogru degilmi ? yazik o adamcagiza, o zaman her aski biten esler birbirlerinden ayrilsinlar eski sevgiliye yada yenisine gitsin oyle mi ?
insanlar bir sürü şey düşünür. hayata geçirmedikleri sürece bu suç değildir. Allah bile insanı düşüncelerinden ötürü yargılamaz, eylemlerinden ötürü yargılar.
misal, erkekler günde bilmem kaç bin kere seks düşünüyorlar. kocanız her seferinde sizi mi düşünüyor sanıyorsunuz?
eleştirilmek hoşunamı gittiguclubacismilebence senin sorunun bu eşin hep seni el üstünde tutmuş hiç kavga yok gürültü yok eleştiri yok,sorunsuz bi hayat... ve sanırım bu seni dört dörtlükmüşsün kanısına vardırmış ve şuan ki hayatını monoton görüyosun... e eşine söyle ozaman bu kadar mükemmel olma de biraz eleştir beni de... ama şuankinden tam tersi bi adamla karşılaşırsan onunda telafisi yok söyliyim...erkekler öyle onlarda ortası yok vur diyince öldürürler...ya ben niye daha önce yazmamışım ki...çok rahatladım valla.eleştiriler acımasızca olsa da cevap almak güzel.
dediğim gibi. bence bu bebeğin seni eşine göbekten bağlamasından korkuyorsun. başka bir hayatı düşlemenin tek sebebi bu
ama mesajlaşmayı kesmelisin. iletişim halinde olmasan seni daha çok ona itecektir. onda bir meyil görürsen hata yapman kolaylaşır. o yüzden önlemini baştan al ve tüm iletişimini kopar derim ben.
bir de sakın eşine bu durumdan bahsetme. kendi içinde halletmeye çalış. vicdanın rahat etmediği için eşine söylemek istiyorsun biliyorum ama gün gelip sen pişman olsan da onun seni affetmesi kolay olmayacaktır. kırılan güvenin tamiri zordur.
sana hayallerinle mutluluklar diliyorum, karnındaki bebeğin sağlığını geleceğini düşüneceğine evliyken başka bir adamla bir hayat düşünüyorsun yazıklar olsun sana
*jesabel* senin kocan sen hamileyken seninle birlikteyken bebek beklerken
senin arkandan bir arkadaşıyla başka bir kadınla ilgili aşk mutluluk sex vb aklına ne geliyorsa seni kıyasladığını yatakta onun daha heyecan verici olduğunu bak düşünce olarak diyorum eyleme geçmemiş
her türlü şeyi düşünürken sen ne yapardın acaba bide bunu sorgula...
eleştirilmek hoşunamı gittiguclubacismilebence senin sorunun bu eşin hep seni el üstünde tutmuş hiç kavga yok gürültü yok eleştiri yok,sorunsuz bi hayat... ve sanırım bu seni dört dörtlükmüşsün kanısına vardırmış ve şuan ki hayatını monoton görüyosun... e eşine söyle ozaman bu kadar mükemmel olma de biraz eleştir beni de... ama şuankinden tam tersi bi adamla karşılaşırsan onunda telafisi yok söyliyim...erkekler öyle onlarda ortası yok vur diyince öldürürler...
O kişiyle şuanda irtibat içindemisiniz...
Ve ne derece irtibatınız var. Sıklıgı vs.
sertmiyim ben burda bi sertlik göremedim inan bi an kendimi senin yerine koydum...eşinle konuş dememde de samimiydim gerçekten hep seni pohpohlaması sıkmış olabilir kendimde düşündüm böyle bişeyi sıkıcı olabilirdi ama senin düşündüklerinimi düşünürdüm orasını bilemem büyük konuşmaktan Allaha sığınırım..niye bu kadar sertsiniz anlamadım.hayat size asla dememeyi öğretmedi galiba.ama ben yargılamamayı, asla dememeyi, ve tutarsızca eleştirmemeyi öğrendim.
evet sanırım sorunum hep el üstünde tutulmak.ben bunu kabul ediyorum.
tamam işte benim dediğim gibi o zaman.
sen aptal ve çirkin bulduğun adamdan bile bile hamile kalmışsın. neden peki, neden?
böyle hissettiğin insanla nasıl hamile kalma çalışması yapılır o da ayrı bir konu zaten..
yani evliliğin başı mı hatalıydı...
nişanlılıkla beraber 2 seneye yakın görüştük.ve çoğu şeyi paylaştık.birlikye kaldığımız zamanlar oldu.giderken gitme diye ağladım...
offf offf...evliliğimizin ilk yıllarında o yokken ona bir şey olursa ben ne yaparım diye düşünür üzülürdüm...