iyi de canım mesajlarda ne yazdığını ne biliyorsunuz ki? iki arkadaş gibi mesajlaşıyor da olabilirler. ben açıkçası o adamla sevgili gibi mesajlaştığını sanmıyorum arkadaşın. öyle olsa eylem başlamış olurdu zaten.
kaldı ki diğer türlüsünü de kimsenin ayıplamaya hakkı yok. Peygamberimiz "bir müslümanı bir günahından dolayı ayıplayan, aynı günahı işlemeden ölmez" diyor. sırf bunun için bile ayıplamamak gerek.
iyi de canım mesajlarda ne yazdığını ne biliyorsunuz ki? iki arkadaş gibi mesajlaşıyor da olabilirler. ben açıkçası o adamla sevgili gibi mesajlaştığını sanmıyorum arkadaşın. öyle olsa eylem başlamış olurdu zaten.
kaldı ki diğer türlüsünü de kimsenin ayıplamaya hakkı yok. Peygamberimiz "bir müslümanı bir günahından dolayı ayıplayan, aynı günahı işlemeden ölmez" diyor. sırf bunun için bile ayıplamamak gerek.
zeki olmadığını düşünüyorum,yakışıklı bulmuyorum.son zamanlarda cinsel olarak da onu istemiyorum.hiç çekici bulmuyorum.çok sıkıldım ondan.
eşimle çok istediğimiz bebeğimiz de yolda.
ilk başlarda aşk vardı.tabi mantık da.şimdi mantık+sevgi kaldı...tutku ve aşk bitti.
eşim hakkındaki düşüncelerim zamanla oluştu.
eski sevgilimle sadece neler yaptığımıza dair mesajlaştık.zaten bana geri filan dönmedi.nasılsın dedi? ama benim aklım çok karıştı ve sonra sorgulamaya başladım.aldatma diye düşünülemez.onunla tekrar birleşmeyi,evlenmeyi filan hayal eder oldum.
eski sevgilimle sadece neler yaptığımıza dair mesajlaştık.zaten bana geri filan dönmedi.nasılsın dedi? ama benim aklım çok karıştı ve sonra sorgulamaya başladım.aldatma diye düşünülemez.onunla tekrar birleşmeyi,evlenmeyi filan hayal eder oldum.
ya ben niye daha önce yazmamışım ki...çok rahatladım valla.eleştiriler acımasızca olsa da cevap almak güzel.
işte buna karşıyım ..
aşk bitmeden evlilik başlamamlı bence.. aşk bitmeli,o deli heyecan bitmeli, ve yerine ne kaldığı görülmeli. ve daha sonra evlilik kararı alınmalı.. bunun içinde evlilik öncesi flört dönemi daha uzun ve detaylı tutulmalı .
detaylı derken illa yatıp kalkılmalı demiyorum ama haftada bir pastanede buluşularak 5 senede çıksanız o adamı tanıyamazsınız, kendinzi de o adama karşı tartamazsınız.. karşılıklı dAHA sıkı fıkı olmak, imkan varsa tatile çıkmak,ev halini görmek,göstermek..vs diye uzatılabilir.
hayatı çok yönlü görmeden bir anlık heves evlilkler yapılyor, sonra heves bitiyor ve göz dışarı kayıyor..
olmamış bayan...
yani nasılsın diye mesajlaşıp, ondan sonra cinsel yönden bile kocayla kıyaslamayı da ilk sizde duydum..
seni özledim falan yazsa kimbilir neler düşünecektiniz akannehir
hamile olduğun için duyguların değişmiş senin bnce. hamilelikte duygular hormonlar değişirmiş. peki hamile olmadan öncede bu duyguların varmıydı.
sana hayallerinle mutluluklar diliyorum, karnındaki bebeğin sağlığını geleceğini düşüneceğine evliyken başka bir adamla bir hayat düşünüyorsun yazıklar olsun sana
*jesabel* senin kocan sen hamileyken seninle birlikteyken bebek beklerken
senin arkandan bir arkadaşıyla başka bir kadınla ilgili aşk mutluluk sex vb aklına ne geliyorsa seni kıyasladığını yatakta onun daha heyecan verici olduğunu bak düşünce olarak diyorum eyleme geçmemiş
her türlü şeyi düşünürken sen ne yapardın acaba bide bunu sorgula...
aklıma gelmedi değil.biraz üzse beni,kırsa...ve sonra aramız düzelse...ne biliyim belki daha iyi bir ilişki olurdu.şımarıklık benimki...ama anlamaya çalışın ne olur...