Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

valla bana ters bi durum. sizin eşiniz böyle yapıyor olsa?
o bebeğini heyecanla beklerken, sizi mutlu etmeye çalışırken sizin böyle şeyler düşünmenizi yadırgadım açıkçası...

eski sevgilimle sadece neler yaptığımıza dair mesajlaştık.zaten bana geri filan dönmedi.nasılsın dedi? ama benim aklım çok karıştı ve sonra sorgulamaya başladım.aldatma diye düşünülemez.onunla tekrar birleşmeyi,evlenmeyi filan hayal eder oldum.

galiba size rahat batıyor arkdaşım bu sitede nelr okuyorum sen kalkmış ne diyosun madem evlenmeseydin evlendin çocuk yapmasaydın :umursamaz:

sanki olay çok doğruda yorum yapanlar yanlış bişiler sölüo gibi lanse ettirme arkadaşım..
çok ii bişden bahsediomuş gibide peygamberimizin sözlerini örnek gösterme..
olayı nasılda saptırıosun e pes yani peeeeesss

zeki olmadığını düşünüyorum,yakışıklı bulmuyorum.son zamanlarda cinsel olarak da onu istemiyorum.hiç çekici bulmuyorum.çok sıkıldım ondan.

eşimle çok istediğimiz bebeğimiz de yolda.

en fazla 7-8 aylık hamile olduğunuzu varsayarsak;
eşiniz bu kadarcık zamanda mı aptal, çirkin ve sıkıcı oldu. çocuğu yaparken çekici yakışıklı ve zeki miydi?
yok o zamanda aptal, çirkin ve sıkıcıysa niye ondan çocuk yapmayı bu kadar çok istediniz??

eşiniz sizin hakkınızda bunları düşünse ve eski sevgilisiyle mesajlaşsa falan, ne düşünürdünüz??
bir de işin kötüsü eşinize karşı bu kadar negatif olduktan sonra nasıl yıllarca birarada kalabilirsiniz ki???

umarım bebeğiniz huzursuz bir ortamda büyümez ne diyim..

hamile olduğun için duyguların değişmiş senin bnce. hamilelikte duygular hormonlar değişirmiş. peki hamile olmadan öncede bu duyguların varmıydı.

ya arkadaşım sen şaka falanmısın ah üzse kırsa bilmem ne şurda senin yazdıklarını bi bayan arkadaşımız eşi için yazsa görseydin sen ne yorumllar uçuşuyodu havada

ilk başlarda aşk vardı.tabi mantık da.şimdi mantık+sevgi kaldı...tutku ve aşk bitti.

eşim hakkındaki düşüncelerim zamanla oluştu.

işte buna karşıyım ..
aşk bitmeden evlilik başlamamlı bence.. aşk bitmeli,o deli heyecan bitmeli, ve yerine ne kaldığı görülmeli. ve daha sonra evlilik kararı alınmalı.. bunun içinde evlilik öncesi flört dönemi daha uzun ve detaylı tutulmalı .

detaylı derken illa yatıp kalkılmalı demiyorum ama haftada bir pastanede buluşularak 5 senede çıksanız o adamı tanıyamazsınız, kendinzi de o adama karşı tartamazsınız.. karşılıklı dAHA sıkı fıkı olmak, imkan varsa tatile çıkmak,ev halini görmek,göstermek..vs diye uzatılabilir.

hayatı çok yönlü görmeden bir anlık heves evlilkler yapılyor, sonra heves bitiyor ve göz dışarı kayıyor..

olmamış bayan...

ya ben niye daha önce yazmamışım ki...çok rahatladım valla.eleştiriler acımasızca olsa da cevap almak güzel.

yani nasılsın diye mesajlaşıp, ondan sonra cinsel yönden bile kocayla kıyaslamayı da ilk sizde duydum..

seni özledim falan yazsa kimbilir neler düşünecektiniz akannehir

Sen de hemen hayal dünyasına daldın..opuyorumnanaktan

Ah şimdi bekar olsaydım onla tekrar başlardım, CADIARZUopuyorumnanaktanacaba nasıl bir yaşantı olurdu onla olmakCADIARZUopuyorumnanaktan, acaba çok mutlu olur muydumopuyorumnanaktanCADIARZU vs gibi gereksiz ve mantıksız düşüncelere boğuldun..

Sana sadece nasılsın demiş halbuki..kafamçokkarıştı

Evli ve hamile bir kadınla ne işi olur ki aklı başında bir erkeğin?sositososito
Ne sanıyorsun çocuğuna bakarım gel bana mı diycek sana.bilmiyorumkismile.Böyle düşünüyorsan hayaldünyan çok geniş yavrum..bilmiyorumkismile

Yani sen kendi kendine gelin güvey olmuş, üstüne üstlük yuvanı bile yıkmayı göze alıyorsun ortada birşey yokken.akannehir
Kendine gel de eşine ve yuvana bak..turkbayragi

ya ben niye daha önce yazmamışım ki...çok rahatladım valla.eleştiriler acımasızca olsa da cevap almak güzel.

böyle sert giden bir topikte konu sahibinin memnun olduğunu da ilk defa gördüm.
konuı sahibi memnunum diye açık çek verdiyse konunun sonu nasıl olacak merakla bekliyorum

nişanlılıkla beraber 2 seneye yakın görüştük.ve çoğu şeyi paylaştık.birlikye kaldığımız zamanlar oldu.giderken gitme diye ağladım...

offf offf...evliliğimizin ilk yıllarında o yokken ona bir şey olursa ben ne yaparım diye düşünür üzülürdüm...

Iliskiye girerken onu mu arzuluyorsun, ? yanlis mi anladim ? e o zaman aldatiyorsun yine de ? madem sevmiyorsun birak, ne ama dogru degilmi ? yazik o adamcagiza, o zaman her aski biten esler birbirlerinden ayrilsinlar eski sevgiliye yada yenisine gitsin oyle mi ?

yani nasılsın diye mesajlaşıp, ondan sonra cinsel yönden bile kocayla kıyaslamayı da ilk sizde duydum..

seni özledim falan yazsa kimbilir neler düşünecektiniz akannehir

çocuklarını torunlarını falan düşünürdü heralde....

sana hayallerinle mutluluklar diliyorum, karnındaki bebeğin sağlığını geleceğini düşüneceğine evliyken başka bir adamla bir hayat düşünüyorsun yazıklar olsun sana

*jesabel* senin kocan sen hamileyken seninle birlikteyken bebek beklerken
senin arkandan bir arkadaşıyla başka bir kadınla ilgili aşk mutluluk sex vb aklına ne geliyorsa seni kıyasladığını yatakta onun daha heyecan verici olduğunu bak düşünce olarak diyorum eyleme geçmemiş
her türlü şeyi düşünürken sen ne yapardın acaba bide bunu sorgula...

hamile olduğun için duyguların değişmiş senin bnce. hamilelikte duygular hormonlar değişirmiş. peki hamile olmadan öncede bu duyguların varmıydı.

hamilelikten önce bebeğimiz olmuyordu.2 sene uğraştık eşim ameliyat filan oldu.sonra hamile kaldım.
kısmen böyle düşüncelerim vardı ama üstünü örtmeye çalışıyordum ve bebeğin olmamasına bağlıyordum.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aklıma gelmedi değil.biraz üzse beni,kırsa...ve sonra aramız düzelse...ne biliyim belki daha iyi bir ilişki olurdu.şımarıklık benimki...ama anlamaya çalışın ne olur...

güzelm ne oluyor seni hırpalayınca??

hiç hırpalandın mı sen? hiç canını yaktılar mı?

mesela sana ağır bir sözü olsa, hiç haketmediğin halde.. karnında bebeğini taşıdığın adamdan işittiğin bir söz dağlasa yüreğini,sonra af dilese , barşsanız ama sana he rbakışında, sana her dokunuşunda aklına gelse bu söz, ve ya kırıcı tavır, her neyse...

çok daha mutlu mu olacaksın?

ona olan saygın azalıcak..
özsaygın azalacak...

bu mu senin heyecandan anladığın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…