Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

duygularınızı çok fazla dinlediğiniz belli.bence adrenalin peşindeki kalbinizi dinlemeyi bırakıp,biran önce İRADEnizi kullanıp güzel giden kaderinizi tersine döndürme arzusundan vazgeçin.doğmamış bir çocuğu birarada bir ailenin verdiği tüm şefkat ve gelişimden mahrum bırakmak üzeresiniz.Ve haketmeyen bir insana ihanet ediyorsunuz.Sorarım şimdi:sevdiğinizin koynuna girdiğinizde bunlardan hiç mi vicdan azabı çekmeyeceksiniz?

Gerçekten garip...
Kadınlar ne ister?
Bi kadın olarak bunu anlamakta ve cevap vermekte zorlanıyorum...

su durumda sadece karnindaki bebege uzulurum . Esine de hAyret ettim dogrusu onu sevmedigi istemedigini soyledin ve o da ustune hediye Verdi opucuk kahvalti. KendiNe hic guveni olmayanbitimi acaba esinbilemedim. Allah hicbirimizi sasirtmasinne diyimn

Slm Kizlar!
Tüm yorumlari okumadim ama kendimi tutamadim yazmadan devam okuyamicam.
Konuyu acan bayan acikca kendi kafasindan geceni yazmis ve bundanda cok mutlu degil yoksa burda paylasma ihtiyacini duymazdi.
Böyle "davranmasi" dogru mu? Hayir ama hislerimizi ve düsüncelerimiz bazen kontrol edemiyoruz. Burasi mahkeme salonu degil ve bizler ne avukat nede hakimiz.
Biraz toleran olmanizi tavsiye ederim.
Acaba sizler hic mi yanilmadiniz, hic mi sunu bunu yapmam deyipte sonra yapmadiniz?! Yada hic mi su bu basima, yada ailemde birinin basina gelmez dedinizde olmadi?
Ben kendi yasadiklarimdan ve hayattan bir sey ögrendim, asla asla dememek lazim. Hadi diyelim siz kendinizden cok eminsiniz....herkesin kardesi yada cocugu var, lütfen dikkatli olun sonra ah vah dersiniz.
Ayhucum su an bazi nedenlerden dolayi, belki hamilelik, belki kendi beklentilerinden, belki cabuk sIkIlan karektere sahip olmandan vs kafan karsti ama cidden herkesin dedigi gibi o heycan kiminle beraber olursan ol, kisa zaman sonra bitecek. Baska biri sana daha yakisikli, cekici, zeki, heyecanli, deli dolu felan gelebilir ama sana kötü davranirsa bunlarin hic birinin bir degeri kalmaz.
Bende cok iyi bir evlilik yasamiyorum, belki benzer sorunlarim oldu (heycanin bitmesi, monotonluk,sevgi süphesi) ama artik sunu anladim, hatanin büyügü belki bende.
Söyle ki kendinden cok emin olan kisi, hep karsisindaki kisiyi elestirir, acaba kendimde bir hata var mi diye kolay kolay sormaz.
Sen biraz kendini analiz et, elestir, duygularini ve karekterini gözden gecir ve gerekirse bir terapi yap. Ister yalniz, ister esinle.
Umarim cok karisik olmadi, kusura bakmayin.
Ayrica kimseyi kirmak istemedim ama bazi yorumlara cok kafam atti.

Buna benzer yorumlar baska bayanlardanda geldi....acaba erkek yapsaydi ne derdik diye.
Sadece kendim icin konusabilirim ama ayni sekilde bir ERKEK hislerini, duygularini ve caresizligni dile getirse, ayni sekilde onada anlayis göstermeye calisiip tafsiyede bulunurdum.
Insalikta bu degil mi? Ha erkek yapmis ha kadin, yanlisin cinsiyeti mi var yaw!
Burda cogu zaman erkeklere kiziyorsun ama neden...cünkü bayanlar kocalarini kötüliyerek anlatiyor ama git birde adami dinle!

Bilmiyorum kac yasindasiniz ama bana sizin yorumlariniz cok cahilce geldi.
Yahu biz insaniz!! Ilk yazdigi gün moreli daha bozuk olmus olamaz mi, abartmis olamaz mi!?
Duygular, hisler, düsünceler, her dakika degismez mi? hele ki hamile olunca yada baska hormonel etkinler olunca.
Ne tuhaf insanlar var yaw!

konuyu acan kadini neden ayipliyorsunuz. bu forumda evli olup ta mutsuz olan, kocasina olan sevgisini yitiren, heyecanlanmayan bisürü kadin var, en az %30u!
ama bunlar kendilerine itiraf etmekten dahi korkuyorlar.

arkadaslar, evlilik zaten 'sözleme' dir. Askin sözlesmesi olmaz. Yasadigimiz toplum bize bu evliligi dayatmis. Imza attiktan sonra esler birbirlerini mal gibi görmeye basliyorlar. Ondan baskasina gözüm kapali gibisinden.

Yahu insaniz...bir baskasina asik olamaz miyiz? Kendinizi bi kutunun icine hapsetmeyin. Ha mutluysaniz,esinizi seviyorsaniz ALDATMAK yapilabilecek en igrenc ve insan duygularindan yoksun biseydir....

Boşanmak da bu tür durumlar için var zaten. Mutsuzsan, eşini sevmiyorsan boşanırsın, aldatmazsın.En azından ben böyle biliyor ve hissediyorum

bu nasıl bi zihniyet lütfen yapma ya........
sen bebek bekleyen bi kadınsın...
herkezin sahip olmak isteyipte olamadığı bi duyguyu yaşıyosun...
herkezin isteyeceği bi eşin var e daha ne...
silkelen kendine gel...eşine sarıl...

eşinin arkasından böyle konuşman hiç hoş değil.

Son düzenleme:
yok yoook size rahat batıyor eminim !!!!!
pes diyorum sadece...

sızın bu durumunuzun hormonlarla falan alakası yok.buradakı bır çok kışi hamılelık geçırdı.
eşinız ıyımış de sıze yok cekıcı gelmıyormuş yok heyacanlandırmıyormuş.
siz eskı sevgılınızle evlensenız bır ömur boyu onu görünce kalbınız atacak mı sanıyorsunuz...hıç bır evlılıkde ne kadar aşık olursan ol o kalp çarpıntısı kalmıyor. seneler sonra onu da göruncede kalbın pırpır atmayacak.ben nasıl aşık olarak evlendım bırbılsen.su anda eşimi görunce kalbım yerınden fırlamıyor.ama eşımı çok sevıyorum.aşk sevgıye dönuşuyor .
ne istıyorsunuz siz ?? bence istediğiniz heyecan. ama yazık bebeğınıze kocanıza yazık.hemde bu kadar ıyı kocanız varken.mutluluk size yetmıyormu allahaşkına...
madem fıkrımızi almak ıçın buraya konuyu açtın bence bu düşüncelerı at kafandan .tel nonu değıştır.bebeğıne oda hazırla.evlılığıne sıkı sıkı sarıl derım ben. ınan pışman olmazsın.
sevgiler

Sana katılıyorum. Konuyu açan arkadaşım şimdi bebeğin olmuştur. Umarım onunla ilgilenip tüm bunları unutmuşsundur. İnsan sahip olduğu şeylerin kıymetini kaybedince anlıyor maalesef.

Yasak, insanlara o kadar tatlı, o kadar çekici gelir ki... Taa ki yasaklıktan çıkana kadar...

yaşanmamış bir aşkın kahramanı hiç ölmüyor, yaşlanmıyor ,sanki beli bükülmüyor hiç ,dahası küfretmiyor, geğirmiyor ,gaz salmıyor, sinirlenmiyor değil mi ööle ömür boyu yakışıklı, çekici, kalbinizi patır patır attırıyor! nerdeeee??? sadece gülerim buna! konu sahibi umarım bir yanılgıya düşmemişsindir mutlu mesut yuvanda eşinle birlikte bebeğini büyütüyorsundur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…