ya yukatıdaki yorumum eksik oldu arkadaşın biri erkek siteleriyle bayan sitelerini karşılaştırmış,onun yorumunu beğenmiştim.o kendini biliyor haklısın çok haklısınvereliniortakSüper bi yorum
Peki arkadaslar madem bu kadar anlayisli olabiliyor bazilarimiz konu sahibine karsi, Birsey sormak istiyorum ve gercektende samimi soruyorum:a.s
Aynisini yapan veya öyle düsüncelere giren erkeklerde böyle bir anlayis göstermemiz gerekmiyormu?
Düsünün hamile bir bayan buraya konu acti...."esim bana saka ile karisik beni sevmedigni, istemedigni cekici bulmadigni söyledi....hatta galiba eski sevgilisi ile görüsüyor, onu arzuluyor ne yapmaliyim"...... onada arkadasim esinin yaptigi dogru degil ama mutlaka bunun sebebleri vardir, önce bir piskologa gitsin, olabilir böyle seyler, duygu karmasasi yasiyordun esin diye zavalli adamcagizida anlamak lazimmi derdik yoksa vay terbiyesiz, simdi böyle seyler yapiyorsa kim bilir ilerde neler yapar, biran evvel bu adamdan kurtul mutlaka seni günün birinde aldatacak mi derdik?
Madem kadin erkek esit, ve hayatda müsterek bundan sonra artik bu konularda erkekleride anlamaya calisalim, yanlarinda mükemmel gül gibi esleri varken, baska kadinlari arzulamalari hos degil ama olabilecek bir ihtimal olarak görelim.....
Bu biraz cifte standart olmuyormu? CADIARZU
Bunu bende kesinlikle tasvip etmiyorum, konu ne olursa olsun yargilayici suclayici hatta hakaretvari sözlerle hicbiryere varilmaz bencede....kendi adima yorum yazarkende dikkat etmeye calisirim buna her zaman...
Lakin tasvip etmedigim birseyde, buraya konu acip, bekledigi gibi yorumlar alamayinca birden bire yok ben öyle degilde böyle demek istedim diye tabiri caizse kiviran konu sahipleridir....
Önceki yorumlarinda gayet acik ve net hamile olmasam daha rahat davranabilirdim, aklim fikrim eski sevgilimde diye mesajlar yazan konu sahibi birden bire, sadece evliligni heyecanlandirmak adina, renk katmak adina fikirler istemistim diyor, sanki burda yorum yazan insanlar bu konuyu kafasindan uydurmus yalan yanlis katmis gibi suclu duruma düsürürlüyor.
Ya konu acarsan ve delikanli gibi yazdiklarinin arkasinda durursun, yada konu acmadan evvel yazacaklarini iyi düsünürsün ve ona göre acarsin....bu kadar
Boşanmak da bu tür durumlar için var zaten. Mutsuzsan, eşini sevmiyorsan boşanırsın, aldatmazsın.En azından ben böyle biliyor ve hissediyorumkonuyu acan kadini neden ayipliyorsunuz. bu forumda evli olup ta mutsuz olan, kocasina olan sevgisini yitiren, heyecanlanmayan bisürü kadin var, en az %30u!
ama bunlar kendilerine itiraf etmekten dahi korkuyorlar.
arkadaslar, evlilik zaten 'sözleme' dir. Askin sözlesmesi olmaz. Yasadigimiz toplum bize bu evliligi dayatmis. Imza attiktan sonra esler birbirlerini mal gibi görmeye basliyorlar. Ondan baskasina gözüm kapali gibisinden.
Yahu insaniz...bir baskasina asik olamaz miyiz? Kendinizi bi kutunun icine hapsetmeyin. Ha mutluysaniz,esinizi seviyorsaniz ALDATMAK yapilabilecek en igrenc ve insan duygularindan yoksun biseydir....
sızın bu durumunuzun hormonlarla falan alakası yok.buradakı bır çok kışi hamılelık geçırdı.
eşinız ıyımış de sıze yok cekıcı gelmıyormuş yok heyacanlandırmıyormuş.
siz eskı sevgılınızle evlensenız bır ömur boyu onu görünce kalbınız atacak mı sanıyorsunuz...hıç bır evlılıkde ne kadar aşık olursan ol o kalp çarpıntısı kalmıyor. seneler sonra onu da göruncede kalbın pırpır atmayacak.ben nasıl aşık olarak evlendım bırbılsen.su anda eşimi görunce kalbım yerınden fırlamıyor.ama eşımı çok sevıyorum.aşk sevgıye dönuşuyor .
ne istıyorsunuz siz ?? bence istediğiniz heyecan. ama yazık bebeğınıze kocanıza yazık.hemde bu kadar ıyı kocanız varken.mutluluk size yetmıyormu allahaşkına...
madem fıkrımızi almak ıçın buraya konuyu açtın bence bu düşüncelerı at kafandan .tel nonu değıştır.bebeğıne oda hazırla.evlılığıne sıkı sıkı sarıl derım ben. ınan pışman olmazsın.
sevgiler