Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

bn zatenn senin ilk msjna o konuda katıldığımı söledm yani kimse kimsenin hayatı hakkında ahkam kesemz ve büyük konuşmamak lazım kimin başına ne gelcgni bilemyz bn sadece saygı çercevesinde bu konun sahbini elştrdm o kdr..

zaten bnm sölediklerm kimseye kişisel değildi ama ben ilk msjlara bas göz ttım salak şımarık namussuz die çok laf edilmiş,yadırgadım bu durumu açıkcası..
allahım kmseyi doğru yoldan ayırmasın
herkese hayatta bol şans

konu sahibi arkadaşın yanında ve karşısında iki yorum yapıcam, okurken ikisini de düşündüm çünkü.

ilki,
evli, hamile ve eski sevgilisine aşık.
olabilir.
çünkü eşi her dediğini yapıyormuş.
erkek her denileni yapmamalı.
ezik ve pasif bir erkek kadını kendinden soğutabilir.
o evlilik sıkıcı hale gelir ve kadın her şeyi düşünebilir.

ikincisi,
eş olma özelliklerine sahip olmadan, anne olmaya kalkmanız affedilemez.
eski sevgiliniz sizi bebeğinizle kabul edeceğini vs söylemiş olabilir.
sizi bekliyor ya da beklediğini sanıyor olabilir.
ama şimdiki eşinizi aratacağına eminim.
ayrıca tam da siz evliliğinizden sıkılmışken eski sevgilinizin sizi aramasının tesadüf olmadığını düşünüyorum.

ben ikinci fikrime katılıyorum. :))

yok bn zaten üstme alınmadım ilk defa yorum yapıorm bu konu hakkında oyzden belrtmk istedim..
sana sunu sölym burda ne yazık ki herkes senin bnm gibi düşnmüo ve bazen gerçktn çok saçma şekilde ağr sözler sölenio malesef.. sonuçta bu insana doğru yolu göstermk lazım üstüne çullanmak deil bu bir derdim var başlığı altında topik açan ve oraya yorum yazan herkes içn geçerli.. kimse kimseyi yargılayamz eger derdine yardımcı olcksn saygını bozmcksın bu kadr basit yarın öbür gün senin başına gelmyecgi ne malum di mi?

Son düzenleme:

aynı şeklde düşünüyorum
hayat bu insanın başına ne geleceği hiç ama hiç belli olmaz
büyük lokma ye büyük laf konuşma die de bi söz war
hatırlatmak isterm

aynı şeklde düşünüyorum
hayat bu insanın başına ne geleceği hiç ama hiç belli olmaz
büyük lokma ye büyük laf konuşma die de bi söz war
hatırlatmak isterm

evet aynen aynı sözü bnde kullandım doğru söze ne denir aklın yolu bir..

denzcim okudum şöle bi yazdıklarını aama canımm ben senin kadar sakin olamiıorum mantığım almıo büyük konuşmak deil bu canımm şu ailesinide karşısına almak istemeyen ve eşi hakkında bi insanın eşi için sölemesini yakıştırmadığım şeyler söylemiş
bana yetmio yetersiz yakışıklı değil zeki değil cinsel olarak diğerinle kıyaslamış ve diğerini arzuluomuş,aaa o evlenmemiş buda varr sürekli ondan msj bekliomuşş NıE MSJ GELDıĞı ANDA ALDATMAK ıÇıN Mı?? vs vs...BÜYÜK SÖZÜME TÖBE AMA BUKADAR DÜŞÜCEĞıME DÜŞÜNCEMDE BıLE OLSA AıLEMı KARŞIMA ALMAMAK ıÇıN KıMSEYı KANDIRMAM ıYı HEMDE BUNLARI DÜŞÜNMEYı BIRAK BıDE BU ŞEKıLDE DıLLENDıRCEM...YOKKKK YOKKkk ..

Son düzenleme:

betülcm sonuna kadr sana katılıorm zaten bnde onaylmdım yaptıklarını yanlış anlma burda turkuaz die bi arkdş bazılarının hakaret içerikli şeyler yazdığını yanlış bulduğunu söledi bnde ona o konuda katıldım yani tabikide elştricez ama hakaret edrk deil yada o kişiye namuslu namusuz dierk deil anltbildm mi? bunu yargılamak bize düşmez demk istdm..
yoksa böle bi olayı yaşamak ve yaşatmak hç hoş deil bnm yazdıklarımda da bunu anltıorm zaten..

orda bide büyük konşmamk lazım faln dedim ama bu herkes için geçerli cnm her konuda sadece aldatmak deil ve ne zmn insanlar birilerini kınıyor işte o zmn başına gelior bunu her zmn gördm etrafımda kimseye canın çıksın muamelesi yapılmamalı madem böle bi durum var bu durumu atlatması için yol gösterilmesi lazım ama yok vazgeçmiosa olan dedgm gbi çocuguna kocasına olacak yazık..

Son düzenleme:

canım sen çok ttatlı dillsinde maalesef ben değilimmmm:)))))
çok öptüm seniiii:):):):)

canım sen çok ttatlı dillsinde maalesef ben değilimmmm:)))))
çok öptüm seniiii:):):):)

yok cnm bnm ondan deil bn sadece yanlışı doğruya çevrmek isterm herzmn ))
son yazdıklarımda oku cnm msjı editledm çnkü))
bnde seni öptm betülcm))

yok cnm bnm ondan deil bn sadece yanlışı doğruya çevrmek isterm herzmn ))
son yazdıklarımda oku cnm msjı editledm çnkü))
bnde seni öptm betülcm))

okudumm canımmm tabiii Allah büyük konuştuğun lafı yaşatmadan almazmış canı amaaaa bu büyük konuşmakkk biraz karakterle alakalı bence yani bunu dillendirme şekli bekleyişi vs vs... yani bazı olaylar herkesin başına gelir ama ne yaparsınn

1 eşinin arkasından hakaret eden cümleler kurmazsın
2 başkasıyla kıyaslamazsın
3 msj beklemezsin hatta hattını değiştirirsin ki aklın karışmasın diyee
Allah kimseyi zor sınavlardan geçirmesin canımmm
Allah yazdıysa bozsunn....

evet cnm aynen bnde hayatm boyunca böle bişey yaşamk istemem Allh kimseyede yaşatmasın..
evet zaten bu topik sahbi hatalı umarım farkına varır ve kendini toplar..

evet cnm aynen bnde hayatm boyunca böle bişey yaşamk istemem Allh kimseyede yaşatmasın..
evet zaten bu topik sahbi hatalı umarım farkına varır ve kendini toplar..

amin inşşşş..yoksaaa yazık olcakkk çokkkk canım ya...

canım bu kadar iyi eşin var sna bu kadar deeğr veriyo neden böyle yapıyosnki?
eşine yönelmeye çalışsan eski sevgilini düşnme fln yani
ama eşin çok iyi biri gibi gözüküyo onu bırakmanı o da kaldıramaz bnce!

herkez yuva yapmak için zorlanırken sen elindeki güzelliklerin farkında değilsin fakında olunca çok geç olacak hee sanmaki eski sevgilin seni tek çocukla kabul eder...evet şuan eder ama cicim ayı çabuk geçer bilirsin belki..........

Biz kadinlar neden bizi cok seven- pesimizden kosan erkegi degilde bizi pesinden kosturan erkeklere dha ilgi duyariz??

Bak cok güzel mutlu bir yuvan varmis anlattiklarina göre bence biraz daha kendini zorla ,cocugunuzda yolda ve mutlu olmaya calis... Neler duyuyoruz neler.

Eski erkek arkadasimin mesajini fln bekliyorum yazmissin düsün aynisini esin yasaydi ve yakalasaydin neler düsünür neler hissederdin??

daha ne istiyosun anlamadımki bulmuşsun böyle kocayı kusura bakma ama belanı arıyosun bence sen eski sevgili hikayesini, falan bitir çok vazgeçilmez olsaydı zaten ayrımazdınız daha dünyaya gelmemiş çocuğuna bunu yapma :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…