Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

Şu şımarık şeyin konusu hala devam ediyor mu?
Bazılarıda cesaretine hayran kalmış hatunun..
Böyle cesaretli davranınca daaa namuslu olunuyor demek ki..
Valla aklından bile geçirmek çoğu insanın nazarında aldatmaya girer ama hatun nedense cesaretli oluyor..

İyi iyi hayran kitlesi de oluşturuyor..
şakkıdı

bu bayanın namusu burada yazanlardan çok mu fazla demiş birisiiohaoldumsmile

vay beee ne günlere kaldıksempatiksalakcinni, kocamızı aldatmıyoooss diye namussuz olduk iyi misırnaşık şeydelikafadulden

Bastan neden evlendınkı o zaman.. olan o adama oluyor.. yazık degil mi ne günahı var..eşinize cok uzuldum...

böyle konulara hiç yorum yapmam ama tutamamadım kendimi bu kez...! bebeğin olmasa ayrılacaksın üstelik seni o kadar önemseyen düşünceli bir insandan... sana yazıklar olsun diorum başkada diecek bişey bulamıorum!!!!! aslında bencede ayrıl o adamı hak etmiosun git 6 yıl önceki sevgiline.. gününü gün etmiş gezmiş tozmuş bakmış ki onu kimse paklamaz sana dönmüş!! tencere kapak olmuşsunuz yani!!!!!!

ayıp ya kendinden ve kocandan utanmıosan o karnındaki çocuktan utan!!!!

rahatlık batıyo anlaşılan,açık sözlü olacağım kızarsan da kız arkadaşım:1closedeyes:,bebek bekliyosun sana çok değer veren bir eşin var güyaa da eşini seviyosun ama bilmem kaç yıldır ayrıldığın adamı düşünüyosun :umursamaz:şimdi o adam da evlenmemiş ya kesin seni sevdiği için evlenmediğini düşünüyosundur...
valla ne diyim size Allah akıl fikir versin,doğacak bebeğiniz adına üzgünüm sadece o olmasaydı diyebildiğiniz içinlmaz:

TURKUAZ diye bir arkadas buradakilerden daha namuslu ve cesaretli gibi biseyler yazmis....
ahlaksizligini anlatinca cesaretli ve namuslu oluyorsun.. bunu elestirenler ise namussuz oluyorlar..
ya benim namus anlayisim cok farkli ya da dunya tersine donmus..
bu arada ben bu ayhu arkadasin hamileligiyle ilgili bir msjini okudum... onlari yazan insan bunlari yazan insan olamaz..
ne kadar elestirsem ve kizsam da ayhu arkadasim lutfennnnn bebegine ve esine baglan gecmisi birak gecmis gecmiste kalmis artik.. yuvana sahip cik

Son düzenleme:
ne bu yaaa yalan rüzgarına dönmüş ortalık :roflol:

şaka bi yana çok yazık bnce aklını başına topla madem eskiyi untmadn yeniyi nedn haytna soktun bide üstne çocuk bekliosun sna eşin fazla bnce kusura bakma...
ama sen dha fazlasını istyrsn yani macera istyrsn çok yanlış yoldasın...

buradaki bayanlar epey kızmış yazdıklarıma
dikkatli okuyan herkes,çekmek istediği cümleye değil de geneline baksa ne demek istediğimi anlardı
bayanın yaptığını doğru bulmuyorum,kimseye namuslu veya namussuz da demiyorum bunu yargılamak benm haddiime düşmez
kaldı ki bn ewli fln değilim eşimi aldatmıyorum,22 yaşında bir genç kızım,erkek arkadaşlarımın da hiçbirini aldatmadım,aldatmaya karşıyım ama ayrılmaya değil.
bu bayan eşinden sıkılmış,eşi anlasaydı o zaman kendisini sewmediğini ve ayrılmaya yanaşsaydı o zaman değil mi
aldatma konusunda çoğu insandan daha çok konuşabilirim emin olurum,benm babam da karşı komşumuzla ilşki yaşamış ve bunu ben ortaya çıkardım..
bazı şeyleri gizli saklı yaşayıp namuslu ayaklarına yatanlara bnm lafın,ewini kocasnı sevenlere,kocasını aldatmayanlara ben namussuz demiyorum.ayrıca banane yani ister aldatsın ister aldatmasın..
ben herkesin jayatını böle kafasına göre eleştirebilen insanlara kızgınım, burada birisi size dertlerini anlatmış, hemen wway sen namussuzsun aman ne biçim kadınsın tü kaka diye karalamaya hiç gerek yok..

:roflol::roflol::roflol:

aynı yaştyz ama sana şu konuda katılmıorm insanlar her canı sıkıldığında eski sevgili çıkp geldğnde evliliğini bitrmemeli evlilikten bahsediyrz bnde evli deilm ama evliliğin oyuncak olmadığını biliorm madem eşi karşısına çıktı oda evlnmeyi kabul etti üstne çocuk yaptı şimdi mi aklına geldi eşinin tipsiz olduğu bilmem ne oldugu yani evlilik bu kadr kolay deil kimse kimsenin haytı hakkında ahkam kesemz tamam o konuda haklısın ama her sıkıldığında da arknı dönüp gdersn etrafında kimse kalmaz o eşinide mumla arar bu dertli arkadaş...

bende bazi yorumlari acimasiz buluyorum...ama ne bu konuyu acan namuszuzluk yapmis nede cevap varenler...ayrica yukardaki mesaj cok komigime gitti...neyse....yine diyorum...insanin aklina seytan her vesveseyi getirebilir...o düsüncelerden insan sorumlu deyil ben burda ihanette görmüyorum..önemli olan o düsünülen seyi uygulamaktan allah korkusundan kacinmak..böyle bir hatadan insan uzak durursa allah korkusundan sevaba bile girer...her insanin zaman zaman olabilir böyle dönemleri..ama kacinmamiz lazim..öbür dünyada her hata hesaba cekilecegini unutmamak lazim...

canım sn bnm ilk yazdığım msjı okumadın sanırım bnde orda aynı şeyden bahsettm
eski sevgilisi ztn adam gibi adam olsa onunla ewlenirdi diye yazmıştım,eşiyle ne ewlendi
peki bu bayanın bebeği olunca,kocasıyla 3 gne bi kawga edince aman sıkıldım diince o bebek sağlıklı bir ortamda mı büyüyecek
ya ayrılsın,ya aldatmasın dedm ben
ama bu devirde hala at gözlüğüyle bakanlar war,bir şey ya siyah ya beyaz değildir,hayatta griler de wardır değil mi ama
ben acımasızca eleştirilmeye karşıyım..
birde üstlerde birisi gülmüş ne komik merak ettm:)

ewet işte bnde onu diorum ben çoğu yorumu okudum,allah ıslah etsn sen daha ne istiosun ws diyenler olmuş
hepimizin içinde allah korkusu war
bnde diorum ki bir insanı yargılamak,acımasızca eleştirmek bu kadar kolay olmamalı özellkle de derdini açmış brine
herşeyi sölemenn bi yolu yordamı war diye düşünüyorum
ben o sözleri komklk olsn die de yazmadım,iimden geçen düşünceleri yazdm
çok şey görüyoruz gazetelerde,insanlar neler yapıyor
ben buradaki kmseyi tanımıyorum,kmseyi yargılayamam bnm haddim değil elbette ama kmi insanlar duyuyoruz, nasıl görünüp nası dawranıolar
ben namuslu namussuz meselesinde bunu anlatmaya çalıştım

turkuaz..sanirim düsünmeden yazmisin..bu sözlerin komigime gitti......

bence buraya yazan bayanın cesareti buradaki herkesden çok daha fazla bnm gözmde onu direkt namussuz diye yargılayan insanlardan da daha namuslu.

haklisin canim..öyle dedigin gibi cok kul hakki alanlar var..allah bizi kul hakki almaktan korusun..

turkuaz..sanirim düsünmeden yazmisin..bu sözlerin komigime gitti......

bence buraya yazan bayanın cesareti buradaki herkesden çok daha fazla bnm gözmde onu direkt namussuz diye yargılayan insanlardan da daha namuslu.

ewet bir hata olmuş haklısınız
burada be genelde,düşüncelerini ve duygularını paylaşmayı bilen insanları düşünmeden yargılayan insanlardan bahsettm,herkese namussuz demedm tabiki
kmsenn de namus bekçisi değilim :)

yazdığın msja cvp verdm diğer msjını okumdım evet o bebk sağlıklı ortamda büymcek eger bu insan eskiyi unutmazsa yalnz eşi bu kadr iyiyken nasıl böle bişeyi aklına geleblr hadi geldi diyelim bunun geçici bişey olmadığını nasıl düşnemio onuda geçtm bebgni hç mi düşnmüo?
bide şu var hadi ayrıldılar dielm eski sevgilisyle evlendi o çocuk gene ortda kalıcak yazık olan çocuğa olcak olan yine onu çok sevip deger veren eşine olck deil mi bnce kendini kaptrmasın eşini ve çocuğunu düşnsn artık geçmiş orda kalsın geleceğe baksın diorm..

tabikide yaptıı yanlış,anlattığına göre eşi de iyi biri bunun kendi de farkında.
ama burada diğer insanlara yani bize sadece saygı çerçevesinde düşüncelerimizi sölemek düşer
hakaret etmek değil bncee
kendimi konuyu açan bayanın avukatı gibi hissettm bi anda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…