- 26 Temmuz 2008
- 149
- 1
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ewli değilim ama burada yapılan yorumların bazılarını
bence buraya yazan bayanın cesareti buradaki herkesden çok daha fazla bnm gözmde onu direkt namussuz diye yargılayan insanlardan da daha namuslu.
cesareti herkesden daha çok canım o açık seçik ortada zatenn kim kocasının karşına geçip senden sıkıldım diyebilirki zaten kim sürekli msj beklerki zaten maşşallahı var cesaret konusunda..
namusa gelince onu yargılayan insanlardan daha namuslu demişsinz ya burdaki insanlara o kadar çirkin geldiki yapılanlar ondan mı daha namussuzlar yani evet git kocanı aldat eski sevgilinide kocanıda kullan deseydik demekki bizde dahada namuslu olcaktıkk şok oldumm gerçektennn nasıl bir mantıkkkk buna namuslu yaada bu olayı kınayanlara daha namussuz derrr..anca belki kendi aynı konuma düşmüş insan haklı görebilir diorum başkada bişey diyemiyorumm!!!!
:roflol::roflol::roflol:ben ewli değilim ama burada yapılan yorumların bazılarını çok acımasız buluyorum
insanlar buraya dertlerini yazıyor paylaşmak istiyor
aman sen boynuzladın,hamilelkten sona git beraber ol demek bana yanlış geliyor
tabiki de aldatmak çok yanlış ama herşeyi söylemenn bi yolu yordamı war
bence buraya yazan bayanın cesareti buradaki herkesden çok daha fazla bnm gözmde onu direkt namussuz diye yargılayan insanlardan da daha namuslu.
bu konudaki yorumlarıma gelince de ,zamanı bırakmanız v eski sewgiliyle görüşmemeniz eminm sizin yararınıza olur çnkü ortada bi çocuk war,siz anne olucaksınız,sonadan vicdan azabı duymayın.
ama ewliliğinizde mutlu değilsenz de dewam etmenin bi anlamı yok ömür boyu sewmediğiniz bi insanla oturmaya kmse sizi mebur edemez.
ayrıca eski sewgiliniz çok iyi bir insan olsaydı,onunla ewlenirdiniz çnkü çok aşıktım diye belirtmişsiniz..
hayatta bol şans
buradaki bayanlar epey kızmış yazdıklarıma
dikkatli okuyan herkes,çekmek istediği cümleye değil de geneline baksa ne demek istediğimi anlardı
bayanın yaptığını doğru bulmuyorum,kimseye namuslu veya namussuz da demiyorum bunu yargılamak benm haddiime düşmez
kaldı ki bn ewli fln değilim eşimi aldatmıyorum,22 yaşında bir genç kızım,erkek arkadaşlarımın da hiçbirini aldatmadım,aldatmaya karşıyım ama ayrılmaya değil.
bu bayan eşinden sıkılmış,eşi anlasaydı o zaman kendisini sewmediğini ve ayrılmaya yanaşsaydı o zaman değil mi
aldatma konusunda çoğu insandan daha çok konuşabilirim emin olurum,benm babam da karşı komşumuzla ilşki yaşamış ve bunu ben ortaya çıkardım..
bazı şeyleri gizli saklı yaşayıp namuslu ayaklarına yatanlara bnm lafın,ewini kocasnı sevenlere,kocasını aldatmayanlara ben namussuz demiyorum.ayrıca banane yani ister aldatsın ister aldatmasın..
ben herkesin jayatını böle kafasına göre eleştirebilen insanlara kızgınım, burada birisi size dertlerini anlatmış, hemen wway sen namussuzsun aman ne biçim kadınsın tü kaka diye karalamaya hiç gerek yok..
aynı yaştyz ama sana şu konuda katılmıorm insanlar her canı sıkıldığında eski sevgili çıkp geldğnde evliliğini bitrmemeli evlilikten bahsediyrz bnde evli deilm ama evliliğin oyuncak olmadığını biliorm madem eşi karşısına çıktı oda evlnmeyi kabul etti üstne çocuk yaptı şimdi mi aklına geldi eşinin tipsiz olduğu bilmem ne oldugu bu yani evlilik bu kadr kolay deil kimse kimseni haytı hakkında ahkam kesemz tamam o konuda haklısın ama her sıkıldığında da arknı dönüp gdersn etrafında kimse kalmaz o eşinide mumla arar bu dertli arkadaş...
bende bazi yorumlari acimasiz buluyorum...ama ne bu konuyu acan namuszuzluk yapmis nede cevap varenler...ayrica yukardaki mesaj cok komigime gitti...neyse....yine diyorum...insanin aklina seytan her vesveseyi getirebilir...o düsüncelerden insan sorumlu deyil ben burda ihanette görmüyorum..önemli olan o düsünülen seyi uygulamaktan allah korkusundan kacinmak..böyle bir hatadan insan uzak durursa allah korkusundan sevaba bile girer...her insanin zaman zaman olabilir böyle dönemleri..ama kacinmamiz lazim..öbür dünyada her hata hesaba cekilecegini unutmamak lazim...
ewet işte bnde onu diorum ben çoğu yorumu okudum,allah ıslah etsn sen daha ne istiosun ws diyenler olmuş
hepimizin içinde allah korkusu war
bnde diorum ki bir insanı yargılamak,acımasızca eleştirmek bu kadar kolay olmamalı özellkle de derdini açmış brine
herşeyi sölemenn bi yolu yordamı war diye düşünüyorum
ben o sözleri komklk olsn die de yazmadım,iimden geçen düşünceleri yazdm
çok şey görüyoruz gazetelerde,insanlar neler yapıyor
ben buradaki kmseyi tanımıyorum,kmseyi yargılayamam bnm haddim değil elbette ama kmi insanlar duyuyoruz, nasıl görünüp nası dawranıolar
ben namuslu namussuz meselesinde bunu anlatmaya çalıştım
turkuaz..sanirim düsünmeden yazmisin..bu sözlerin komigime gitti......
canım sn bnm ilk yazdığım msjı okumadın sanırım bnde orda aynı şeyden bahsettm
eski sevgilisi ztn adam gibi adam olsa onunla ewlenirdi diye yazmıştım,eşiyle ne ewlendi
peki bu bayanın bebeği olunca,kocasıyla 3 gne bi kawga edince aman sıkıldım diince o bebek sağlıklı bir ortamda mı büyüyecek
ya ayrılsın,ya aldatmasın dedm ben
ama bu devirde hala at gözlüğüyle bakanlar war,bir şey ya siyah ya beyaz değildir,hayatta griler de wardır değil mi ama
ben acımasızca eleştirilmeye karşıyım..
birde üstlerde birisi gülmüş ne komik merak ettm:)
yazdığın msja cvp verdm diğer msjını okumdım evet o bebk sağlıklı ortamda büymcek eger bu insan eskiyi unutmazsa yalnz eşi bu kadr iyiyken nasıl böle bişeyi aklına geleblr hadi geldi diyelim bunun geçici bişey olmadığını nasıl düşnemio onuda geçtm bebgni hç mi düşnmüo?
bide şu var hadi ayrıldılar dielm eski sevgilisyle evlendi o çocuk gene ortda kalıcak yazık olan çocuğa olcak olan yine onu çok sevip deger veren eşine olck deil mi bnce kendini kaptrmasın eşini ve çocuğunu düşnsn artık geçmiş orda kalsın geleceğe baksın diorm..