Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

birçok kadının idealindeki bir evliliğe sahipsin anlattığına göre bebeğinde olacakmış mantıklı ol yuvana sahip çık saçma sapan hevesler için huzurunu bozma
bence hamilelik psikolojisi ile fazla hassas davranıyorsun
bu dönem geçer bir hata yapıp pişmanlıklar yaşama ilerde
eski sevgilinle mutlu olacağını nerden biliyosun neyin garantisi var ki
en azından şimdi bebeğinin babasıyla bir huzurun var onuda kaybetme

Kendini dengelemeye çalış.Beynin sana oyun oynuyor.Kendine gel bence...

aklıma gelmedi değil.biraz üzse beni,kırsa...ve sonra aramız düzelse...ne biliyim belki daha iyi bir ilişki olurdu.şımarıklık benimki...ama anlamaya çalışın ne olur...

tek sorun eşinin çok anlayışlı olması anlaşıldı...
seni biraz hırpalasa bunlar olmıcak...
e konuş madem eşinle biraz taş fırın erkeği olsun...

eşime anlatmayı düşündüm.ama bi şey değişmez ki..
çok üzülür,yıkılır.sonra yanıma gelir ve bu konuda benim yanımda olacağını ne gerekirse yapacağını söyler.ve bu durumu aşmamız için ne gerekirse yapar.beni asla yargılamaz.
ama ben onu üzmek istemiyorum.ve geçici bir hevesse ilerde anlattığım için pişman olmak istemiyorum.

yaptıgın çok ama çok yanlış biş bak çok kzııorum sana..
ama ortda bi gerçek var..
eğer eşin her dediğini yapıosa hep dörtdörtlükseniz sıkılmanı anlarım..
belliki eşinin senin üzerinde hakimiyet kurmasını seni yönlendirmesini istiosun..
ama eşin belkide seni kırmamak adına sen nedersen onu yapıo..
boşuna dememişler yani evliliğin tuzu biberide olmalı die..
ama yaptgn gerçekten çok yanlış...

adama bak ya seni eskisi gibi sevmiyorum heyecan bitti dendiği için sabah kalkıp kahvaltı hazırlamış,ben öyle bişey desem eşime işte kapı ozaman der heralde...

:)))))))) ayyy şaka gibi kıızm koca karnınlaa ne yapacaksan yap..ayıp ya çocuğun için kendine gel bari...sanki ayrılınca eski sevgilin de senle evlencek hem çocuklu hem dul kadınla...:)))komik hemde çok...kocan gibisini zor bulursunn..

hayret ettim valla eşine...
çoğu bayan böle bişii eşine sölese kendini kapının önünde bulurdu..
sen eşinin seni kıskanmasını istiosun galiba...

evet ona çok büyük bir haksızlık ederim ve karşılığını görürüm.hiç bir ahın yerde kalmayacağından eminim.ve çok korkuyorum Allahtan.

Bazen düşünüyorum da şu evlilik kurumu her gün daha da kötüye gidiyor.. İhanetler,şiddetler vs...
Size gelince arkadaşım,ya aklınızı başınıza alın,yuvanızın kıymetini bilin ya da boşanın ne yaparsanız yapın...
İhanetin hiç bir gerekçesi olmaz.. Eşinizin zeki olmaması,tipi,cinsel dürtüleriniz vs. hiç biri önemli değil,sevgi bitmişse yol almak zamanıdır..gamyoncuiremsu

KATILIYORUM!!!! Aklını başına topla arkadaş......

bir anlık heves uğruna eşinden ve bebeğinden vazgeçmek şimdi heyacan verici gelebilir...
ama ilerde pişman olcaksın ee uğruna herşeyi feda edeceğin kişi seni seviyormu ya da elde edinceye kadar
seviyo gibimi davranıyor acaba...herşey heves ve heyecandan ibaret değil..
evlilik demek bağlılık ve sadakat yaşlandığın zaman bile aynı adamla beraber olmak bana göre...
o zamanda istek ve heyecan bitecek yaşlanınca...işde o zaman konuşabileceğin ve seveceğin kişi önemli ..

yuhhhhh rahatlığa bak....ben kocanın yerinde olsam seni aç susuz kapıya koyarım...git ne yaparsan yap...kaşınıyosun rahatlıktan..

evet ona çok büyük bir haksızlık ederim ve karşılığını görürüm.hiç bir ahın yerde kalmayacağından eminim.ve çok korkuyorum Allahtan.
Allahtan korkuyosan ozaman bu düşünceleri tamamen atmalısın kafandan hem evli bi kadına nasıl mesajlar atabiliyoki o terbiyesiz...

Arkadasım eşime anlatsam yanımda olur aşmak için her şeyi yapar diyorsun bu ne demek sen biliyormusun hangi kadının kocası yapar bunu söylediği için düşünsene bir kere 3.sayfa haberlerine kapak olur 1000 erkekten 999 kabul etmez git ozaman der eski sevgilin kafanı karıştırdıysa sen böyle bir koca bulmuşsun pes yanı gerçektende sen kötü kocaya düşmemişsin kusura bakma ama kımıne rahat batar seninkide öyle olmuş sen anne olacaksın ya bırak aşkı heyecanı dünyadaki en güzel duyguyu tadacaksın yapma allah aşkına kocanada kafandakileri anlatıp adamın beynını bulandırma bir daha sana kocan nasıl güvenir onu düşün

korktugun halin buysa korkmasan neler olucak kimbilir...

valla bu konuda anlayış ben gösteremem sanırım size...
gayet yolunda giden ilişkisi karşı tarafın herşey yolunda diyerek terketmesi ile son bulan biri olarak ben bunu anlayamadım , anlamıyorum ve anlayamam... üstelik siz evlisiniz ve bebeğiniz de karnınızda...

hani hep erkeklere diyoruz ya ; yok yaaa biz kadınlar da demek ki yoldan çıkmışız... kadir kıymet bilmiyor ; emekleri hiçe sayıyor ; sevgiyi saygıyı ise yerlerde süründürüyoruz...

böyle bir dönemde yaşıyor olmaktan inanılmaz rahatsızım...

dilerim hayatınızda bir sürü keşkeniz olacak şekilde hatalar yapmazsınız... :1closedeyes:

arkadaşım,
seninle benzer şeyleri yaşadım (hamilelik hariç). buna dayanarak söylüyorum ki, önce bir psikoloğa git. gerekirse zaman zaman eşinle de görüşsün psikolog. ama bunu yapmadan sakın ola ki boşanma! yoksa ilerde çok pişman olursun. kocanı bir kere kaybedince bir daha geri getirme şansın yok çünkü. ve inan bana, şimdi beğenmediğin o adamın ne kadar kıymetli ve eşine az rastlanır cinsten olduğunu ayrılınca çok derinden anlayacaksın.

neticede şu anda bir karar vermek zorunda değilsin. kararını 6 ay sonra da verebilirsin. o yüzden muhakkak bir uzmanla görüş. neden böyle hissettiğini ve neler yapılabileceğini birlikte bulabilirsiniz.

artık sen sadece 'sen' değilsin!
bebeğin için doğru olanı yaşamalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…