aklıma gelmedi değil.biraz üzse beni,kırsa...ve sonra aramız düzelse...ne biliyim belki daha iyi bir ilişki olurdu.şımarıklık benimki...ama anlamaya çalışın ne olur...
ne kadar kolay olmuş şu gönül ilişkileri...
iii hamilesin, yok eşin sana cazip gelmio ,yok eski sevgilin seni heyecanlanlandırıo..
ben buna kızarım..
benim bünyem kaldırmaz bunu..
eşine söle madem eski sevgili olayını...
eşime anlatmayı düşündüm.ama bi şey değişmez ki..
çok üzülür,yıkılır.sonra yanıma gelir ve bu konuda benim yanımda olacağını ne gerekirse yapacağını söyler.ve bu durumu aşmamız için ne gerekirse yapar.beni asla yargılamaz.
ama ben onu üzmek istemiyorum.ve geçici bir hevesse ilerde anlattığım için pişman olmak istemiyorum.
ortada sucu kabahatı olmayan senı bu kadar seven emek veren ınsana bunu yaparsan Allah bır kenara yazar mutlaka, 4 yıl olmus bunu ancak farkedıyor olmanda ayrıca bır konu.Hamılesın bırazda bunun etkısı olabılır don kendıne bır bak, pısman olacagın seyler yapmazsın ınsallah. Allah yardımcın olsun kımseyıde nefsıyle ımtıhan etmesın
:)))))))) ayyy şaka gibi kıızm koca karnınlaa ne yapacaksan yap..ayıp ya çocuğun için kendine gel bari...sanki ayrılınca eski sevgilin de senle evlencek hem çocuklu hem dul kadınla...:)))komik hemde çok...kocan gibisini zor bulursunn..
eşime anlatmayı düşündüm.ama bi şey değişmez ki..
çok üzülür,yıkılır.sonra yanıma gelir ve bu konuda benim yanımda olacağını ne gerekirse yapacağını söyler.ve bu durumu aşmamız için ne gerekirse yapar.beni asla yargılamaz.
ama ben onu üzmek istemiyorum.ve geçici bir hevesse ilerde anlattığım için pişman olmak istemiyorum.
Allahtan korkuyosan ozaman bu düşünceleri tamamen atmalısın kafandan hem evli bi kadına nasıl mesajlar atabiliyoki o terbiyesiz...evet ona çok büyük bir haksızlık ederim ve karşılığını görürüm.hiç bir ahın yerde kalmayacağından eminim.ve çok korkuyorum Allahtan.
evet ona çok büyük bir haksızlık ederim ve karşılığını görürüm.hiç bir ahın yerde kalmayacağından eminim.ve çok korkuyorum Allahtan.