Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

aklıma gelmedi değil.biraz üzse beni,kırsa...ve sonra aramız düzelse...ne biliyim belki daha iyi bir ilişki olurdu.şımarıklık benimki...ama anlamaya çalışın ne olur...

Öyle olsa ne olurdu acaba eşini daha çok mu severdin, o zaman onun yaptığı herşy daha çok aklına gelip ondan nefret etmezmiydin, bence senin kafan karışmış canım ya da biz de bir laf vardır, Buldunda bunuyorsun derler, ne diyelim Allah akıl versin belki bebeğin doğunca aklın başına gelir dikkat et bu defada lohusalık sendromu yaşama.

ay allahına şükür et iyi kocan varmış bebeginde olucak daha ne istiyosun bebegini düşünecegin yerde neler düşünüyosun bence bir an önce bebegini kucagına almak için sabırsızlanman gerekirken aklın nerelerde ya

bence elindekinin kıymetini bilmiyorsun eğer o eski sevgili dört dörtlük olaydı zaten bitmezdi

Çok samimi ve dürüstçe yazmışsın Ayhu, kızkardeşimi etkisi altına alan bir eski sevgilisi vardı. Kızkardeşim evlendi ve b'r s]re sonra hep bana eski sevgilisinden bahseder oldu.

Onun eski sevgilisi hiçbir zaman ortaya çıkmadı ancak kızkardeşim aynı senin gibi hayatını onu d];]nmekle\ yadetmekle özlemekle geçirmeye başladı.

Aynı senin gibi çocukları olduğu halde ilişkisinden tat almadığını kocasının çok iyi bir insan ideal bir eş olduğunu söyler. Ama varsa yoksa eski sevgilisi..Hani varya adam bir ortaya çıksa izini belli etse vallahi adamla kaçacak ne çocuğunu ne kocasını görecek gözü ??

Benim gözlemim şöyle, bazı ilişkiler insanlarda öyle derin mutluluk ve uyum izleri bırakıyorki, o ilişkide iki tarafta öylesine kalp kalbe bakıyorki artık o iki insan için ya da en azından daha aşık ve bağlanan taraf için hiçbir ilişki aynı tadı ve doyumu vermiyor.

Bu çok tehlikeli bir durum çünkü depresyona ve birdolu allah göstermesin delice şeye götürebilir insanı.

Kısacık hayatımızda birdolu baskıya kısıtlamaya boyun eğip duruyoruz, kalbimizi dinlesek sevgiyi heyecanı kovalasak ahlaksız vicdansız damgası yeriz, istemeden aslımızı belli etmeden örnek eş rolünü oynasak bu sefer sıkıntı ve depresyondan kansere kadar varan hastalıklara yakalanırız.

Zor iştir kadınlık vesselam

Valla arkadaşım sanal bencede bu şaka gibi bişey yanii...arkadaşım sana rahatmı batıyo yaa ,belanımı istiyosun ne anlamadım ki,heycan bitmiş bilmem ne bitmiiş,otur haline şükret seviyorum da diyosun ee seviliyosun daha ne istiyosun yaa,bide karnında taşıdığın bir yavrun var,yani ANNE olucaksın,şimdi senin bebeğinin kıyafetiyle ve odasıyla güzel düşüncelerin olması gerekirken...düşündüğün hiç hoş değil :eek:lmaz:

arkadaşlar ayhu arkadaşımız yardım istiyor düşünceriyle duygularıyla iç savaş yaşıyor aldatmak isteseydi altadır ve bu topiğe yazı falan yazmazdı hakaretleri kötü sözleri bir kenara bırakalım lütfen yardım reçeteleri gönderelim ..
içinde bulunduğun durum çok kötü bir durum bunalımlı ve yıpratıcı , duygular ve mantıklar konuşuyor çoğu zaman peki ya vicdan , vicdanın ne diyor , diyelim ki eşindenden ayrıldın bir ömür boyu vicdanınla başbaşasın üstelik öldükten sonra yüce ALLAHA bunun hesabını vereceksin .. yada şöyle sorayım verebilecekmisin ? eski sevgilinle bir zamanlar aşk yaşadığını yazmışsın , canım aşk dediğin çok aldatıcı bir şeydir aşk onu yakaladında biter içinde bulunduğun düşünceler duygular bence kendi düşüncelerin değil şeytanın vesveseleri ve şuan bir saplantı içinde bulunman ve hamilelik değişimleri .. benim sana tek önerim ALLAHA SIĞIN , ALLAHA YÖNEL , okuyabildiğin kadar ayetel kürsü fatiha amener resulü , okuyabilirsen yasini şerif hem bebğin faydalansın hemde gönlün nurlansın için ferahlasın beynindekii kötü vesveseler yok olsun , niyetini temiz tut ALLAHA sığın , kendini ALLAHA emanet et bak nasıl işler akıp gidiyor sana tavsiyem budur ..

Son düzenleme:
Sadece bebeğini düşün derim ben. Onu kucağına alınca senin herşey daha farklı olacak bence.

1. hamilelikle ne alakasi var anlamis degilim hadi hormon yaptiriyor diyelim o zmn neden esini degil de baskasini istiyorsun?
2. senin esin gibi bosanalim dedigin halde kalkip kahvalti hazirlayan sunepe erkeklere mustehak dicem ama yazik adama zaten boynuz yiyor
3.msj bekledigine gore baya bi ilerlemis sizin mevzu cocuk dogduktan sonra da o eski sevgilinle beraber olur hormanlari indirirsin asagi
4.boyle iyi eslere bile bunlari yapabilen sizin gibilere yaziklar olsun

yine de allah yardimcin olsun... yol yakinken geri don ve yuvani bozma

Son düzenleme:
arkadaşlar ayhu arkadaşımız yardım istiyor düşünceriyle duygularıyla iç savaş yaşıyor aldatmak isteseydi altadır ve bu topiğe yazı falan yazmazdı hakaretleri kötü sözleri bir kenara bırakalım lütfen yardım reçeteleri gönderelim ..
içinde bulunduğun durum çok kötü bir durum bunalımlı ve yıpratıcı , duygular ve mantıklar konuşuyor çoğu zaman peki ya vicdan , vicdanın ne diyor , diyelim ki eşindenden ayrıldın bir ömür boyu vicdanınla başbaşasın üstelik öldükten sonra yüce ALLAHA bunun hesabını vereceksin .. yada şöyle sorayım verebilecekmisin ? eski sevgilinle bir zamanlar aşk yaşadığını yazmışsın , canım aşk dediğin çok aldatıcı bir şeydir aşk onu yakaladında biter içinde bulunduğun düşünceler duygular bence kendi düşüncelerin değil şeytanın vesveseleri ve şuan bir saplantı içinde bulunman ve hamilelik değişimleri .. benim sana tek önerim ALLAHA SIĞIN , ALLAHA YÖNEL , okuyabildiğin kadar ayetel kürsü fatiha amener resulü , okuyabilirsen yasini şerif hem bebğin faydalansın hemde gönlün nurlansın için ferahlasın beynindekii kötü vesveseler yok olsun , niyetini temiz tut ALLAHA sığın , kendini ALLAHA emanet et bak nasıl işler akıp gidiyor sana tavsiyem budur ..

sizce aldatmiyormu??? msj bekledigine gore anlasilan gorusuyorlar aldatmak icin illa beraber olmak gerekmkiyor benc

bence hamile piskolojisidir eşinizde çok iyiymiş bi hiç yüzünden yazık etmeyin doğacak bebeğinize

Eşin bu kadar iyiyse neden hala eskiyi düşünüyorsun?
Sen de söylüyorsun EŞİMLE ÇOK İSTEDİĞİMİZ BEBEK diye. Demekki eşini seviyorsun....
Bu saçmalığı bir kenara bırakmalısın...

ya bazı insanlara akıl sır erdirmek zor.senin eşinin iyiliklerinden birini bana eşim yapsa başımın üstünde taşırdım onu.benim eşim çok kötü bir eş olmasına rağmen ben böyle şeyler düşünmedim.bence eşin bu kadar iyi diye sen böyle yapıyosun.kıymet bilmiyosun...allah kıymet bilenede vermiyor zaten..

ama eşime haksızlık etmek istemiyorum.o kadar sabırlı ve anlayışlı ki anlatamam.dün akşam şakayla karışık heyecanımın bittiğini ve onu sevmediğimi hatta sıkıldığımı söyledim.o ise sarılıp öptü ve sabah erkenden kalkmış kahvaltıyı hazırlamıştı.beni sevdiğini söyledi.eşimi seviyorum ama diğeri çok farklı bir duygu.

Sen heyecanin bittigini ve onu sevmedigini hatta sikildigini soyluyorsun adamin yaptigina bak. Helal olsun vallaha, sanada soyleyecek laf bulamadim kusura bakma.

Hamileliğinin bir oyunu bu sana.
Sadece sabretmen lazım...
Eşin sana karşı anlayışlı sakin olabilir ama bu durumu uzatman hepiniz açısından kötü olaylara sebep olabilir.
Psikologtan yardım almayı denemelisin.
yerimseniben

yaaa bu nasıl bir mantık yaa aileler karşı çıkar diye göz göre göre aldatmak bi insanı aldatmak için illa onunla aynı yatağa girmek gerekmez bunu aklınızdan bile geçirmek aldatmaktırki siz bunun kıyaslamasını bile yapmışsısnz ben utandım..

boynuzlaamak mı düşünmedim değil ama yapmam yazmak git boynuzla daha iyi ...sana o değeri veren gerçi bukadar lafa gidip o kahvaltıyı hazırlayan saf eşine üzüldüm keşke bu yazılarınıı okuyabilseee....bu kadar istemediğinz eşinizden bide hamile kalmışsız neden ? belki ondanda sıkılırsınz ilerde ,böle pişkinlik olmazzzz..
sizin gibi hayatı oyun görenleri kınıyorum!!!!!
AKLINDA BAŞKA BıRı VARKEN EN AZINDAN O POTANSıYEL VARKEN BAŞKALARININ CANINI YAKMAYIN!!!

hamilelik hormonlarından bahsetmiş bazı arkadaşlar ben erkek olsam eşim hamile olsa korkmam lazım demekki aman hormonları başka birini ister mi dieee...

Son düzenleme:
1. hamilelikle ne alakasi var anlamis degilim hadi hormon yaptiriyor diyelim o zmn neden esini degil de baskasini istiyorsun?
2. senin esin gibi bosanalim dedigin halde kalkip kahvalti hazirlayan sunepe erkeklere mustehak dicem ama yazik adama zaten boynuz yiyor
3.msj bekledigine gore baya bi ilerlemis sizin mevzu cocuk dogduktan sonra da o eski sevgilinle beraber olur hormanlari indirirsin asagi
4.boyle iyi eslere bile bunlari yapabilen sizin gibilere yaziklar olsun

yine de allah yardimcin olsun... yol yakinken geri don ve yuvani bozma

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben ewli değilim ama burada yapılan yorumların bazılarını çok acımasız buluyorum
insanlar buraya dertlerini yazıyor paylaşmak istiyor
aman sen boynuzladın,hamilelkten sona git beraber ol demek bana yanlış geliyor
tabiki de aldatmak çok yanlış ama herşeyi söylemenn bi yolu yordamı war
bence buraya yazan bayanın cesareti buradaki herkesden çok daha fazla bnm gözmde onu direkt namussuz diye yargılayan insanlardan da daha namuslu.

bu konudaki yorumlarıma gelince de ,zamanı bırakmanız v eski sewgiliyle görüşmemeniz eminm sizin yararınıza olur çnkü ortada bi çocuk war,siz anne olucaksınız,sonadan vicdan azabı duymayın.
ama ewliliğinizde mutlu değilsenz de dewam etmenin bi anlamı yok ömür boyu sewmediğiniz bi insanla oturmaya kmse sizi mebur edemez.
ayrıca eski sewgiliniz çok iyi bir insan olsaydı,onunla ewlenirdiniz çnkü çok aşıktım diye belirtmişsiniz..
hayatta bol şans

yapacak yorum bulamıyorum.fikir almak istemişsiniz fikrimi söylüyorum.siz zaten eşinizi aldatmışsınız.aldatmak sadece fiziksel olmuyor.siz eşinizle aynı hayatı paylaşırken aklınıza başkasını koymuşsunuz.hem de karnınızdaki bebeğe rağmen.eşinden bıktırıcı bir hareket görmediği halde başkalarına meyleden hanımlara ne yazıkki saygı duyamıyorum.düşüncelerinizden kurtulmaya çalışın bence.eşinize hem yazık hem de ayıp oluyor.

ah benim öyle düşünceli kocam olacaktıki yeri göğü aşka boğardım.
Sana içimden kızdım yalan değil ama kötü evlilik nedir yaşamamışsın alah yaşatmasında kimselere.
Bence geçmişe özlem duyuyorsun tutki hamile değilsin eşinle boşandın o kişiyle evlendin bıkmayacağınımı sanıyorsun sen ondan bıkacaksın ama adım gibi eminim o kocanın verdiği değeri sana vermeyecek ve başını taşlara vuracaksın....günahtır kendinede eşinede kıymetini bil allahına şükret ya

X