arkadaşlar ayhu arkadaşımız yardım istiyor düşünceriyle duygularıyla iç savaş yaşıyor aldatmak isteseydi altadır ve bu topiğe yazı falan yazmazdı hakaretleri kötü sözleri bir kenara bırakalım lütfen yardım reçeteleri gönderelim ..
içinde bulunduğun durum çok kötü bir durum bunalımlı ve yıpratıcı , duygular ve mantıklar konuşuyor çoğu zaman peki ya vicdan , vicdanın ne diyor , diyelim ki eşindenden ayrıldın bir ömür boyu vicdanınla başbaşasın üstelik öldükten sonra yüce ALLAHA bunun hesabını vereceksin .. yada şöyle sorayım verebilecekmisin ? eski sevgilinle bir zamanlar aşk yaşadığını yazmışsın , canım aşk dediğin çok aldatıcı bir şeydir aşk onu yakaladında biter içinde bulunduğun düşünceler duygular bence kendi düşüncelerin değil şeytanın vesveseleri ve şuan bir saplantı içinde bulunman ve hamilelik değişimleri .. benim sana tek önerim ALLAHA SIĞIN , ALLAHA YÖNEL , okuyabildiğin kadar ayetel kürsü fatiha amener resulü , okuyabilirsen yasini şerif hem bebğin faydalansın hemde gönlün nurlansın için ferahlasın beynindekii kötü vesveseler yok olsun , niyetini temiz tut ALLAHA sığın , kendini ALLAHA emanet et bak nasıl işler akıp gidiyor sana tavsiyem budur ..