Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

Canım zaten senin için hayırlı olsaymış zamanında olurmuş bu iş.Şimdi evlisin kocanda düzgün biriymiş bozmaaa sakın evliligini kafandan sök at bence sana zarar gelirrr.. Allah yardımcın olsun

bu konun sonu ne oldu aceba?..
ayrıldınızmı esınızden?..

ya aslında herşey çok açık fazla üstünde durmamak lazım
bende hamileyim hormanlardan kaynaklanan bir problem
bebeğiniz doğduğu zaman eminim geçecekdir ama sürekli düşünüp
kafanızda büyütmeyin hormonlarınız size oyun oynuyor
hem ben bazı arkadaşların yazdığı gibi sizin bilinçsizce hareket edeceğinizi düşünmüyorum
anne olduğunuzu unutmayın yarın evlatlarımıza güzel örnek olmalıyız
onlardanda öle davranmalarını beklemeliyiz aşk herşeydeğil
herşey benim bebeğim ondan değerli hiç bişiy yok şuan 7 aydır bütün zihnimde bebeğim var
sizde bebeğinzi düşünün lütfen kıyafetlerini cinsiyetini nebilim başka şeyler düşünün.

sen başdan kararını vermişsin zaten sormaya gerek yok

hala bu luzumsuz ahlaksiz konuyumu tartisiyorsunuz kizlar bosverin ya biz ne dersek diyelim ayhu yapacagini yapacaktir.kafaya koymus bikere ex askini,

ne diyim Allah akil fikir versin.ben bebegi dusunuyorum.

esin anladimi birseylerin yolunda gitmedigini oh neguzel iste anlat kocana herseyi ne olacaksa olsun sanada gun dogar belki kim bilir.

sen sag o selamet

luzumsuza lafım yok..göreceli bir kavram...ama ahlaksız mı???? YOK ARTIK DAHA NELER???

ilginç ohaoldumsmile
eşinizin yerinde olmak ne kadar kötü bi erkek için :gitme:

hayır ayrılmadım..düşüncelerimi toparlamaya ve duygularıma hakim olmaya çalışıyorum...
bılıyomusunuz hayat cok karısık aslında karar vermek ıse zordur ama bazen kararı vercen cevap onundedır ve gormeyız..herkes dusuncelerını belırtse neler cıkar neler asla sızı yadırgamıyorum kınamıyorum bende bı kadınım ve bazen aklımdan olmadık sey gectıg elbette olmusdur ben sızın kadar cesaretlı degılım kı dememısımdır...
sız dusuncenız ıle yuzlesıyosunuz yapılması zor bı durum ..
duygulara guvenmeyın sızı cok yanıltır helekı gebelık donemınde ..
herseyı bı kagıda yazın tum artıları ve eksılerı toplayın ozaman daha saglıklı bı karar verırsınız bırazcıkda olaya bebegınızın gozunden bakın..
daha dogmadan karnınızda bı kagasa ıle oda bogusuyo belkı hıssetmıyo sanıyosunuz ama herseyı anlıyo gelecekde emın ol oda ıkılemlerde kalıcaktır..
en guzelı once sız saglıklı bı ebevyen olun cocugunuz ıcın..
gerısı zaten gelır ..sevgılerle saglıklı dogum dılerım..

bılıyomusunuz hayat cok karısık aslında karar vermek ıse zordur ama bazen kararı vercen cevap onundedır ve gormeyız..herkes dusuncelerını belırtse neler cıkar neler asla sızı yadırgamıyorum kınamıyorum bende bı kadınım ve bazen aklımdan olmadık sey gectıg elbette olmusdur ben sızın kadar cesaretlı degılım kı dememısımdır...
sız dusuncenız ıle yuzlesıyosunuz yapılması zor bı durum ..
duygulara guvenmeyın sızı cok yanıltır helekı gebelık donemınde ..
herseyı bı kagıda yazın tum artıları ve eksılerı toplayın ozaman daha saglıklı bı karar verırsınız bırazcıkda olaya bebegınızın gozunden bakın..
daha dogmadan karnınızda bı kagasa ıle oda bogusuyo belkı hıssetmıyo sanıyosunuz ama herseyı anlıyo gelecekde emın ol oda ıkılemlerde kalıcaktır..
en guzelı once sız saglıklı bı ebevyen olun cocugunuz ıcın..
gerısı zaten gelır ..sevgılerle saglıklı dogum dılerım..

gerçekten anlıyor mu bebeğim :KK43: uff yaaaaaaaaaa...

hey yarabbim ya akannehirgercekten anliyormu diyor birde inanamiyorum ya pesssss

heralde anlar oda bircan oda bir insan onunda duygulari ve vicdani olusmakta,ama siz onun gelisimini alt ust ediyorsunuz.

kimse kusura bakmasin ama benim dusuncem sizden ne iyi,sadik bir es olur nede iyi bir anne

allahin gucune gitmesin ama o bebegi hak etmiyorsunuz.

ben bebegimi kaybedeli 2 ay oldu hala onu dusunuyor hala onunla yasiyorum.sizse.........., diyecek sozum yok size

hey yarabbim ya akannehirgercekten anliyormu diyor birde inanamiyorum ya pesssss

heralde anlar oda bircan oda bir insan onunda duygulari ve vicdani olusmakta,ama siz onun gelisimini alt ust ediyorsunuz.

kimse kusura bakmasin ama benim dusuncem sizden ne iyi,sadik bir es olur nede iyi bir anne

allahin gucune gitmesin ama o bebegi hak etmiyorsunuz.

ben bebegimi kaybedeli 2 ay oldu hala onu dusunuyor hala onunla yasiyorum.sizse.........., diyecek sozum yok size

sizin için çok üzüldüm...umarım tekrar hamile kalırsınız..bütün kadınlar anne olmayı hakeder.

yazdığınız şeyler çok öfke dolu.benden neyin acısını çıkarmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.

gerçekten anlıyor mu bebeğim :KK43: uff yaaaaaaaaaa...
cocuk gelısımı okuyorum ve emın olun herseyı hıssedıp anlıyodur..
bence oncelık bebegınız olmalı ..madem anne olmak gıbı zor bı meslege el attınız..

sizden hic birseyin acisini cikarmaya calismiyorum ayhu hanim madem bir anne adayisiniz madem icinizde o guzel masum melegi tasiyorsunuz.kafanizi apuk sapik dusuncelerden arindirin ve bir anne gibi davranin lutfen ben bunu demeye calisiyorum size.tabi anlayabiliyorsaniz yoksa benim hic kimseyle alip veremedigim yoktur cok sukur alnim acik yuzum pak.

bir kadin hamileyken yavrusundan ve yuvasindan baska hic birsey dusunemez bu doganin kanunudur.
anne kuslar bile yavrusuna sicak bir yuva hazirlamak icin ordan burdan topladigi ot coplerden yuva hazirlar.dedigim gibi doganin kanunu bu ayhu.

sizden hic birseyin acisini cikarmaya calismiyorum ayhu hanim madem bir anne adayisiniz madem icinizde o guzel masum melegi tasiyorsunuz.kafanizi apuk sapik dusuncelerden arindirin ve bir anne gibi davranin lutfen ben bunu demeye calisiyorum size.tabi anlayabiliyorsaniz yoksa benim hic kimseyle alip veremedigim yoktur cok sukur alnim acik yuzum pak.

bir kadin hamileyken yavrusundan ve yuvasindan baska hic birsey dusunemez bu doganin kanunudur.
anne kuslar bile yavrusuna sicak bir yuva hazirlamak icin ordan burdan topladigi ot coplerden yuva hazirlar.dedigim gibi doganin kanunu bu ayhu.

tüh ya...ne yapsam şimdi..doğa kanunlarına aykırı da geldim...

siz gercekten simarik, bencil, ukala ve dengesiz bir kisilige sahipsiniz size ne yazilirsa yazilsin cevaplariniz hep bu sekilde oluyor.

allah sizi islah etsin esinizede sabirlar diliyorum zavalli adam bu durumu insallah yakin zamanda ogrenir.

bebege gelincede insallah hayirli uzun bir omru olur annesi umarim iyi bir annelik yapar bebege.

siz anne olmayi kesinlikle hak etmiyorsunuz kesinlikle bunu bir kez daha anladim.

yolunuz acik olsun sana iyi eglenceler cicim(sen anladin onu)

X