- 29 Kasım 2009
- 648
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala bu luzumsuz ahlaksiz konuyumu tartisiyorsunuz kizlar bosverin ya biz ne dersek diyelim ayhu yapacagini yapacaktir.kafaya koymus bikere ex askini,
ne diyim Allah akil fikir versin.ben bebegi dusunuyorum.
esin anladimi birseylerin yolunda gitmedigini oh neguzel iste anlat kocana herseyi ne olacaksa olsun sanada gun dogar belki kim bilir.
sen sag o selamet
sen başdan kararını vermişsin zaten sormaya gerek yok
bılıyomusunuz hayat cok karısık aslında karar vermek ıse zordur ama bazen kararı vercen cevap onundedır ve gormeyız..herkes dusuncelerını belırtse neler cıkar neler asla sızı yadırgamıyorum kınamıyorum bende bı kadınım ve bazen aklımdan olmadık sey gectıg elbette olmusdur ben sızın kadar cesaretlı degılım kı dememısımdır...hayır ayrılmadım..düşüncelerimi toparlamaya ve duygularıma hakim olmaya çalışıyorum...
bılıyomusunuz hayat cok karısık aslında karar vermek ıse zordur ama bazen kararı vercen cevap onundedır ve gormeyız..herkes dusuncelerını belırtse neler cıkar neler asla sızı yadırgamıyorum kınamıyorum bende bı kadınım ve bazen aklımdan olmadık sey gectıg elbette olmusdur ben sızın kadar cesaretlı degılım kı dememısımdır...
sız dusuncenız ıle yuzlesıyosunuz yapılması zor bı durum ..
duygulara guvenmeyın sızı cok yanıltır helekı gebelık donemınde ..
herseyı bı kagıda yazın tum artıları ve eksılerı toplayın ozaman daha saglıklı bı karar verırsınız bırazcıkda olaya bebegınızın gozunden bakın..
daha dogmadan karnınızda bı kagasa ıle oda bogusuyo belkı hıssetmıyo sanıyosunuz ama herseyı anlıyo gelecekde emın ol oda ıkılemlerde kalıcaktır..
en guzelı once sız saglıklı bı ebevyen olun cocugunuz ıcın..
gerısı zaten gelır ..sevgılerle saglıklı dogum dılerım..
hey yarabbim ya akannehirgercekten anliyormu diyor birde inanamiyorum ya pesssss
heralde anlar oda bircan oda bir insan onunda duygulari ve vicdani olusmakta,ama siz onun gelisimini alt ust ediyorsunuz.
kimse kusura bakmasin ama benim dusuncem sizden ne iyi,sadik bir es olur nede iyi bir anne
allahin gucune gitmesin ama o bebegi hak etmiyorsunuz.
ben bebegimi kaybedeli 2 ay oldu hala onu dusunuyor hala onunla yasiyorum.sizse.........., diyecek sozum yok size
cocuk gelısımı okuyorum ve emın olun herseyı hıssedıp anlıyodur..gerçekten anlıyor mu bebeğim uff yaaaaaaaaaa...
sizden hic birseyin acisini cikarmaya calismiyorum ayhu hanim madem bir anne adayisiniz madem icinizde o guzel masum melegi tasiyorsunuz.kafanizi apuk sapik dusuncelerden arindirin ve bir anne gibi davranin lutfen ben bunu demeye calisiyorum size.tabi anlayabiliyorsaniz yoksa benim hic kimseyle alip veremedigim yoktur cok sukur alnim acik yuzum pak.
bir kadin hamileyken yavrusundan ve yuvasindan baska hic birsey dusunemez bu doganin kanunudur.
anne kuslar bile yavrusuna sicak bir yuva hazirlamak icin ordan burdan topladigi ot coplerden yuva hazirlar.dedigim gibi doganin kanunu bu ayhu.