Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

canım bence bu kişinin birden bire hayatına dönmesi mesaj yazdı sanırım demişsin seni etkileyen olay bu olabilir belki kafanda bu düşünceler yokken birden onun gelivermesiyle değişebilir hormonların değişmeside söz konusu tabiki ama sen sen ol eşini bırakma bu kim olursa olsun değmez bak demekki geçmişinde birşeyler yürümemişki o insanla bitirmişsin yoksa onunlada evli olabilirdin şuan hem bebeğinde olacak mış sen kuran okumaya şükretmeye devam et allah yardımcın olsun

aynı meseleyi 3 tane dostumla paylaştım...hiçbir yargılama yok...onlar da saçmalama dediler ama bu dille değil...yani size tavsiyem burada 50 kişinin fikrini almak için form açacağınıza kendinize birkaç dost edinin en azından hakaret yemezsiniz......:KK43:((

3 tane dostuna paylastin ve sizi yargilamadilar diye dogru mu oluyor acaba ne düsünüyorsunuz anlamadim. Gercek budur ki dost aci söyler, benim öyle bir dostum vardir ki bir hata yapdigim zaman bana gerekirse cokda sert bir dille yapdigimin nekadar yanlis oldugunu gösterir bana. Inan bu dostu senin sözünü ettigin o 3 tane dosta yeglerim. Ne yapayim ben sadece duymak istediklerimi söyleyen dostu...

Tavsiyen icin tesekkürler ama istersen önce sen basla söylediklerini yapmaktan.

Son düzenleme:
Demekki neymiş, insan herzaman nankörlüğüyle bakiymiş.

Demekki neymiş burda, arada bi eşlerine kahvaltı hazırlamaları istenen kocalar bunu bile yapsalar eşleri gözlerini bile kırpmadan başka bi adamı kolayca arzulayabilirmiş.

Demekki neymiş, geçmişte kalan bi insan bir gün çıkıp gelse, kadının hamileliği bir yana evlilik, onca yaşananlar, uçkura yenik düşebilirmiş.

Demekki neymiş, insan kocasıyla yetinemezmiş bazen de.

Demekki neymiş

Demekki neymiş...

Size bırakıyorum!

Sen zihnen zaten aldatıyorsun kocanı. Başka birinden mesaj beklemek ne demek.
Bırak Allah Aşkına.

Son düzenleme:
bence sen esınden ayrılmayı dusuncegıne eskı sevgılınle gorusmemeyı dusun kes gorusmeyı yoksa hıc bı zaman aklından atamazsın kı sen evlı bırısın karındakı kısı bunu bılıomu bılmıyorum ama senın evlı oldugunu bıle bıle senınle gorusen bırındende medet umma ve guvenme

tamam zihnen aldattığımı kabul edelim...ne yapmam gerekiyor? zihnen aldatmamak için? düşünme demeyin sakın siz düşünmek istemediklerinizi hemen düşünmeyiveriyor musunuz?

tamam zihnen aldattığımı kabul edelim...ne yapmam gerekiyor? zihnen aldatmamak için? düşünme demeyin sakın siz düşünmek istemediklerinizi hemen düşünmeyiveriyor musunuz?

Neden???

Eski sevgilin hayatina tekrar girmek istediginde, hayir olmaz ben evli barkli bir kadinim üstelik hamileyim seninle görüsemem deyip bu olayi belki buraya kadar getirmezdin ayhucum.:nazar:

Ama sen aksine hem evliligni ondan sakladin hemde görüsmeye devam ettin.....onu kafandan atmak yerine daha cok kafana yerlestirdin.boshayallersmile

Yani düsünmene engel olmayi birak kendi kendine davet cikarmis oldun
.
Ayrica yine suan olayi farkli anlatmaya calisiyorsun bana göre.....eski sevgilin sadece düsüncende degil reel olarak onunla görüsmedinmi?:kahve:

Ayhu eşinle ilgili düşünceleri önceden beri böyle miydi? yoksa eski sevgilin kafanı karıştırınca mı şiddetlendi? bana eski sevgili faktörü ağır basıyor gibi geldi

Eski sevgili ortada olmasaydı bu saydığın şeyleri boşanma gerekçen olarak gösterebilir miydin?

bence seninki tokluktan :eek:lmaz:her istediğini yapıyor seni seviyor eski sevgilin madem seviyordu neden ayrıldınız seni yargılamak istemem ama kocan yapsa ne hissederdin üzülmezmiydin kendi eşimi düşünüyorumda ben yapsam adam mahfolur yazık hayatını mahfetme eşine sadık kal bence çocuğunuda düşün :sinifsinif:

boynuzlamak mı? düşünmedim değil ama yapmam...
benim düşüncem evliliği bitirmek...

bence bu arkadaş bizimle dalga geçiyor..tövbe tövbeeee, bebeğe yazık yaa, nasıl bir ortamda büyüyecek...ohaoldumsmile

hey Allahim ne günlere kaldik yaaa :S

hadi eşinden,kendinden utanmani geçtim de bari karnindaki minikten utan yahu..

haram şeyler herzaman insana cazip gelir..şuan sana geldigi gibi..madem bu kişi gayet iyiydi ne diye ayrildiniz? demekki bişeyler eksikmiş ki bitmiş..bahaneler bitmez ama gercekleride degistirmez..

suan hormonlarinda tavan yapmiş durumda..bence mümkün oldugu kadar o eski kişiyle alakali herşeyden uzak dur,sadece bebegini düşün..hamilelik cok önemli bir zaman dilimi..manen de madden de..lütfen ama lütfen bebegin için kendine gel..

hamile olmadan hatta evlenmeden öncee düşünmeniz gerekirdii....

artık cok geç...

hem adı üstünde eski sevgili...demek ki onla devam edememişsiniz ki bitmiş...

ve haksızlık ediyorsunuz kocanıza...

üzüldüm adamcağıza ya

ayrica sunu da eklemek istiyorum ''erkekler kulubu'' diye bir yer olsaydi ve evli bir erkek bir konu acip eski sevgilimi dusunuyorum, ondan mesaj bekliyorum falan gibi seyler yazsaydi sundan eminim ki erkekler konu sahibini asagilamazdi, bu kadar tepki gostermezdi

erkekler hamile kalıyor mu?
2 sene uğraşmişlar cocuk için ve çocuk doğacak nerdeysee anne adayı diyor ki ESKİ SEVGİLİM flan filan

kusura bakmayn ama madem eski sevgilisini unutamıyordu bu kişi,o zaman evlenmeseydı madem evlendı çocuk yapmasaydı kendısıne guvenı yoksa

o doğacak bebeği düşünüp eski sevgilinizlee irtibatı tamamen kesmenız lazım bence

erkekler hamile kalıyor mu?
2 sene uğraşmişlar cocuk için ve çocuk doğacak nerdeysee anne adayı diyor ki ESKİ SEVGİLİM flan filan

kusura bakmayn ama madem eski sevgilisini unutamıyordu bu kişi,o zaman evlenmeseydı madem evlendı çocuk yapmasaydı kendısıne guvenı yoksa

o doğacak bebeği düşünüp eski sevgilinizlee irtibatı tamamen kesmenız lazım bence

erkekler hamile kalabiliyor olsaydi emin ol kimsesiz sokak cocuklarinin sayisi 3e katlanirdi :roflol: kimse eski sevgilisiyle gecirdigi gunleri dusunup uzulmek icin evlenmez zaten, konu sahibi bunu evlenmeden once bilemezdi. ayrica anladigim kadariyla aklindaki bu dusunceler bebek olduktan sonra ortaya cikmis.

daha once de soyledim, ne oldum degil ne olacagim demeli. buyuk lokma yiyin buyuk soz konusmayin arkadaslar herkesin basina gelebilir bunlar. bu kadar yargilamayin kimseyi cok gunah, yazik. bir gun sizde bu arkadas gibi hissetseniz ve birilerine bu konuyu acsaniz bu kadar negatif tepki alsaniz uzulmezmiydiniz? ustelik bu bahsettigimiz bayan hamile, en azindan hamileligini dusunerek onu bu kadar yaralayacak seyler soylememek daha iyi olur. hamile bir insani uzmek istemem sahsen cunku hamilelik cok ciddi bir donem

senin su an hissettigin bence eski sevgiline olan duygularından cok eskiye genel bir özlem, su an hamilesin zaten duyguların hassas, bir yandan evlilik ve anne olmanın sorumlulugu seni biraz sıkmıs olabilir. eski sevgilin de sana daha genc daha sorumsuz zamanlarını hatırlattıgından öyle bir özlem duymus olabilirsin.
bence yapman gereken onunla bütün iletişim yollarını kapamak, facebooktan bulduysan facebook hesabını kapat, maillestiysen onun mailini engelle ki bir daha sana mail atamasın , bazı telefonlarda numara engelleme özelligi var becerebiliyorsan onun numarasını engelle ki bir daha arayamasın ya da bir süre cep telefonunu kapat, niye kapalı diyenlere hamileligimin son aylarına geldim radyasyon zarar verir die korktum kapattım dersim ve bu sorununu actıgın arkadaslarına da söyle onunla ilgili konuyu hic acmasınlar, ondan sana haber getirmesinler. zaten bebegini kucagna aldıktan sonra onun aglamaları , mama saatleri derken aklından cıkar gider.

Ben bunun yapı meselesi olduğunu düşünüyorum açıkcası. Bana da mail geldi eski sevgilimden bende uyandırdığı duyguları hiç düşünmeden tartmadan sevgilime söyledim ve kafamdan attım. Eğer mesaj gelseydi telefon numaramı değiştirirdim. Ama ayhu bunları yapmamış anladığım kadarıyla, kafasında büyütmüş, duygularını dinlemiş. Bir insan bir şeyi ne kadar çok düşünürse farkında olmadan onu istemeye de başlar ve eşe sevgiliye karşı soğukluk girdi mi araya o evlilikte seven taraf yıranır, çünkü ne yapsa memnun edemez. Siz sanıyor musunuz ki eşi hissetmez bir insan ne kadar odun olursa olsun sevdiğinin kalbini bilir hisseder. Hep söylerim bu kesinlikle meyletmekle ilgili bir şey, kalpte değil kafada başlar. ergenlik çağında genç bir kadın olsa bunları yazan ve evli olmasa sevgilinden ayrıl demek ki gerçekten sevmiyorsun diyebiliriz. Ama bir insan evlilik gibi ciddi bir kuruma adım atıyorsa kalbinden ve beyninden emin olmalıdır. Soğumak olabilir ama bunun nedenleri olmalıdır. Kendisini olduğundan farklı gösterir, şiddet vardır, itip kakar, kaba davranır, saygısını yitirir soğursun ve evliliğini sorgularsın ama eski sevgiliden gelen bir mesaj gece yanında uyuduğun insandan soğutuyorsa ben burda dur derim,demek ki bu insan güvenceyi seçti ve farkında olmadan hayatını garanti altına aldı ve bu garanti artık sıkmaya başladı onu. Ve ben acırım bu insanın eşine. Gerçekten acırım.

tum sayfalari okumadim ama ben de konu sahibi arkadasi ayiplamamamiz ve yardimci olmaya calismamiz gerektigini dusunuyorum...arkadas cesurca icindekileri dokmus(genelde bu tur konular kk'da cok ayiplandigi icin cesurca bir haraket yapmis bence) ve ilerlemesi gereken dogru yolu aramaya calisiyor. konu sahibi arkadasim, ben bu gunlerin gececegini dusunuyorum. psikolojik yardim alin ya da evlilik danismanina gidin bu dusunceleriniz devam ederse. bu sorundan bir cikis yolu bulmaya calis ama bu bosanma olmamali, en azindan simdilik...cunku daha bebeginiz bile dogmamis...bebeginizi kucagina aldigin zaman bu duygularin biter, ne guzel bir ailem oldu diye dusunursun mutlu olursun...bence boyle olacak :1hug:

ayrica sunu da eklemek istiyorum ''erkekler kulubu'' diye bir yer olsaydi ve evli bir erkek bir konu acip eski sevgilimi dusunuyorum, ondan mesaj bekliyorum falan gibi seyler yazsaydi sundan eminim ki erkekler konu sahibini asagilamazdi, bu kadar tepki gostermezdi ama kk'dakiler birbirini yiyor ve konu sahibini ortalik yerde gorseler ve taniyor olsalar hepbirlikte taslayacaklar resmen. bir erkek karisini aldatir, o kk'da bayan konu acar kocam beni aldatti diye ''burnu surtulsun sonra belki barisirsin'' diye yorum yapilir...hele bir de cocuk varsa ortada ''biraz aci ceksin sonra baris'' denir genelde. bir erkek karim beni aldatti diye bir konu acsa butun erkekler ''hemen bosa o fahiseyi, vur tekmeyi gitsin hic arkana bilr bakma'' der ama biz kadinlar nedense hemcinslerimizi kinariz ama karsi cinsin yaptigi bir cok hatayi affeder ve bagrimiza basariz. bu benim dusuncem...kimse uzerine alinmasin genel konusuyorum...eger aldatma olaylarinin gectigi topiklerde ''kocanla baris'' diyenler varsa simdi bana saldiriya baslarlar yoksa:KK70:

Forum ortamlarında çok rastladım ben, erkek üye konu açıyor bu tarz şekilde ve diğer erkek üyeler de tepki veriyordu, ağır eleştirenler bile oluyordu, hiç ikisini idare et tarzı yorumlar görmedim, hiç bir toplumda evli birinin bir başkasına aşık olması hoş karşılanmaz muhakkak tepki alır...

Bu konularda kadın-erkek ayrımı yapılıyor doğru, erkeğin elinin kiri, kadının f.... olarak görülüyor, hala bu eski görüşü güdenler vardır...

Ben kendi adıma bu durumları yaşayan birini yargılamam, evli iken başkasına aşık olmak forumunda da bu şekilde görüş belirttim, ama dediğiniz yargılama kınama sadece bu olaylar için değil başka konularda da oluyor farketmişsinizdir...

Yalnız dikkat ettiniz mi bilmiyorum konu sahibesi bu durumda çok rahatmış gibi yazıyor, belki vicdanen çok azap çekiyordur bilemem, tepki aldığı için böyle rahatmış gibi yazıyor da olabilir ama bu konuda kadın olsun erkek olsun tepki verilmesi eleştirilmesi çok doğal, sonuçta yasak ve aykırı bir şey...

Nasıl davranacağını kendi de biliyordur, karnında bir çocuk var ve eşi iyi biri, "sen çok monotonsun yada ilişkimiz monotonlaştı, ben başkasına aşık oldum" gibi gerekçelerle boşanma benim kitabımda yazmaz, çocuk yapabildiğin birine bunları gerekçe göstermek en büyük haksızlıktır, bu durumlarda her zaman demişimdir kendi başıma da gelse böyle düşünürdüm, "Başkalarının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz" hele ki hayat arkadaşınız ve çocuğunuz olursa bu kişiler yürütemezsiniz vicdanınız rahat bırakmaz. Empati kurmayı deneyecek, diyelim eşinden ayrılıp bu insanla hayatını birleştirdi aradan yıllar geçti bu adam sıkıldı ve başkasını buldu ve arkadaşı terketti ne hisseder o zaman dünyası başına yıkılır değil mi?

Ama Aşk nolacak kalbine gömecek unutacak, günümüzde her şeyi bitip tükeniyor aşklar da, ne büyük aşklar bitiyor unutuluyor, evladının sevgisine ve kocasına sığınıp bu hastalıktan kurtulacak.. tek çaresi budur :kahve:

çok yanlış yapıyosun canım.tamam anlıyorum kalbe söz geçmiyo ama kocanın değerini bil. kocanın sana bunları yaptğını bi hayal et ? ne hissedersin ?..
tip ve cekicilik bekımından eski sevgilin daha üstün olabilir tamam.. ama bu dewrde yakışıklı,cazibeli,çekici olupda kişiliği beş para etmeyen okadar insan varki..şahsen ben bana değer veren erkeği tercih ederdim.
beni hergün üzcekse yada beni 1-2 sene sonra aldatıcaksa yakışıklı olsa kaç yazar ??

umarm doğru kararlar verirsin. bi alık hevesle hem doğmamış cocuğunu hemde sana değer veren kocanı üzme.
sonra cok cekersin bunun günahını

insan oğlu işte elindekinin kıymetini bilmez belkide eski sevgiline ulaşman zor diye sana cazip geliyordur onun yaptığıda ayıp yani evli barklı kadın ne beklersinki ondan seviyor olsa başta bırakmaz evlenmene izin vermezdi olan çocuğuna olacak bence bi daha konuşma telefonlarına bakma hatta gerekirse numaranı değiştir belki zamanla unutursun

boynuzlamak mı? düşünmedim değil ama yapmam...
benim düşüncem evliliği bitirmek...

ayhu hanim..sunu söyleyimki esinizin cocugunuzun ahini kat kat alirsiniz..bende kötü bir es deyildim..herife rahatlik batmisti..dogru duran yuvayi yikti..ama o her aklima geldiginde bana yasatigi acilari..her seferinde intizar ediyorum..rabbim ona bir ömür boyu yüzünü güldürmesin diye..ve ona hic bir zaman hakkimi helal etmeyeceyim..zaten mutluda deyil.dogrumu bilmiyorum ama kendiside ihanete ugramis.yani karisi ihanet etmis....bu dünya etme bulma dünyasi..ne ekersen onu bicersin...yuva yikmanin bedelini hem bu dünyada hem öbür dünyada cok kötü bir sekilde ödersiniz...en cok aci ceken esin deyil..cocugunla sen olursun...belki esin yine evlenir kendisinin kiymetini- deyerini daha iyi bilen bir eslen daha mutlu olur....ama su an o düsüncelerinizde yasattiginiz eski sevgiliniz birden canavara dönüsebilir..ve öylede olur zaten..mazlumun ahi yerde kalmaz....ne güzel bir evliligin var..dayak atmayan ..ihanet etmeyen alkol,kumar gece hayati..sürekli gözü disarda olmayan...ne bileyim..yani bunlari su an yasamiyorsunuzdur..ama o düsündügünüz insan yasatabilir size bu acilari...lütven yuvaniza sahip cikin..inan bu mesajinizi okudugumda cok üzüldüm..bence o arkadaslarinizada güvenmeyin..burda bende konu acmistim..bazen olumsuz yorumlarda olmustu..burdaki yorumlara sinirlenirim belki üzülürüm.bir an..ama kimsede hakkimda dedikodumu yapmaz...yüzüme gülüpte arkamdan konusan dedikodu yapan olmuyor burda...yazdiklarimada alinmayin..gercek hayatin acilarini yasamis görmüs biri olarak sadece uyariyorum sizi ..

Son düzenleme:
hala bu luzumsuz ahlaksiz konuyumu tartisiyorsunuz kizlar bosverin ya biz ne dersek diyelim ayhu yapacagini yapacaktir.kafaya koymus bikere ex askini,

ne diyim Allah akil fikir versin.ben bebegi dusunuyorum.

esin anladimi birseylerin yolunda gitmedigini oh neguzel iste anlat kocana herseyi ne olacaksa olsun sanada gun dogar belki kim bilir.

sen sag o selamet

X