- 22 Ağustos 2007
- 6.201
- 43
ben ne hakaret etmişim ki? kendinizi ciddiye almayın diyorum, çünkü burası sanal ortam, burdaki kimse kimseyi bu kadar ciddiye almıyor. siz benim için sanaldaki bir karaktersiniz, nesiniz, necisiniz, nasıl bir insansınız ben bilmem. hayatımda bugün varsınız, istemezsem yarın olmazsınız. ben de sizin için böyleyim. konu sahibi için de hepimiz böyleyiz. istemediği anda hayatından yok oluruz. kendinizi bu kadar ciddiye almayın derken benim anlatmak istediğim budur.
fesat demek hakaret ise, siz de konu sahibinin yalan söylediğini ima ediyorsunuz. kıvırmak demek yalana başvurmak demektir. insan hep gerçekleri söyleyerek kıvıramaz. sizinki hakaret olmuyor da benimkini neden hakaret olarak algıladınız ben anlayamadım. fesatlıkla kastım ısrarla kötü anlamak istemenizdir.
gene de şunu belirteyim, benim kimseye hakaret etme amacım yoktu. öyle olsa çok daha farklı bir üslup kullanırdım, fikirlerimi anlatmak için sayfalarca yazı yazmak yerine çok daha önce bu yola başvururdum. bana da kıvırma diyebilirsiniz, siz bilirsiniz, nasıl anlamak isterseniz öyle anlarsınız.
boynuzlamak mı? düşünmedim değil ama yapmam...
benim düşüncem evliliği bitirmek...
evet kesinlikle evliliğine heyecan katmak için açmış arkadaş konuyu Gülsüm... bugün yine bütün fesatlığım üstümde yahu. neyse en azından muhalefet yapmış olmak için yazmıyorum o da bişiboynuzlamak mı? düşünmedim değil ama yapmam...
benim düşüncem evliliği bitirmek...
ne güzel bir mesajı alıntılamışsınız. neden alttaki cümleyi hiç görmüyorsunuz?
kadın başından beri evliliğindeki heyecanın bittiğini, eski sevgilinin kafasını karıştırdığını, boşanmayı düşündüğünü ama bebek olduğu için ve ailelerin tepkisinden dolayı bu konuda rahat davranamadığını yazıyor
siz neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz ben anlamadım. neyi kıvırdı onu da anlamadım. tuttunuz niyeti aldatmaktı da istediği desteği bulamadı diyorsunuz.alıntıladığınız mesajda bile aldatma niyeti göremiyorum ben. en fazla boşanma düşüncesi görebiliyorum, bu da ayıp değil günah değil.
insanları birşeylerle ihtam ediyorsunuz, karşı çıkana "sırf muhalefet" diyorsunuz bunu da direk kendisine değil, ortaya söylüyorsunuz, neden? sonra da başka konularda kalkıp medeni olmayı tartışıyorsunuz. sizin medeniyet anlayışınız çaktırmadan laf sokmak mı? siz bu kadar medeniyseniz ben sizinle tartışamam, ben o kadar medeni olamıyorum çünkü, kapasitem yetmiyor.
ayhu "itiraf eder" de başınız göğe erer umarım. biz de alkışlarız sizi "ne güzel itiraf ettirdiler" diye.
ne güzel bir mesajı alıntılamışsınız. neden alttaki cümleyi hiç görmüyorsunuz?
kadın başından beri evliliğindeki heyecanın bittiğini, eski sevgilinin kafasını karıştırdığını, boşanmayı düşündüğünü ama bebek olduğu için ve ailelerin tepkisinden dolayı bu konuda rahat davranamadığını yazıyor
siz neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz ben anlamadım. neyi kıvırdı onu da anlamadım. tuttunuz niyeti aldatmaktı da istediği desteği bulamadı diyorsunuz.alıntıladığınız mesajda bile aldatma niyeti göremiyorum ben. en fazla boşanma düşüncesi görebiliyorum, bu da ayıp değil günah değil.
insanları birşeylerle ihtam ediyorsunuz, karşı çıkana "sırf muhalefet" diyorsunuz bunu da direk kendisine değil, ortaya söylüyorsunuz, neden? sonra da başka konularda kalkıp medeni olmayı tartışıyorsunuz. sizin medeniyet anlayışınız çaktırmadan laf sokmak mı? siz bu kadar medeniyseniz ben sizinle tartışamam, ben o kadar medeni olamıyorum çünkü, kapasitem yetmiyor.
ayhu "itiraf eder" de başınız göğe erer umarım. biz de alkışlarız sizi "ne güzel itiraf ettirdiler" diye.
evet "boynuzlamayı düşünmek" yanındaki "yapmam" da birşey ifade etmiyor sizin için. çünkü siz onu görmek istemiyorsunuz.
siz her düşündüğünüzü yaptınız mı hayatta?
ya da şöyle sorayım, yapmayacağınız şeyleri düşünmediniz mi hiç?
valla ben birilerini öldürmeyi bile düşüdüm. iyi ki hukuk ve Allah düşüncelerden dolayı yargılamıyor, yoksa ben çoktaaaan katil olarak yargılanmaya başlamıştım.
Amaaaan, ne yiyorsunuz birbirinizi bealsanaalsanasmile
Savaşmayın, sevişinboshayallersmile
hamilelikten önce bebeğimiz olmuyordu.2 sene uğraştık eşim ameliyat filan oldu.sonra hamile kaldım.
kısmen böyle düşüncelerim vardı ama üstünü örtmeye çalışıyordum ve bebeğin olmamasına bağlıyordum.
siz bu kadının kocası mısınız?
kocasının ne düşündüğü kocasını ilgilendirir.
benim tek söylemeye çalıştığım, "tüüü nası böyle düşünürsün, yazıklar olsun sana" türü tepkilerin anlamsız ve işe yaramaz olduğu.
ben demiyorum ki "aaa ne güzel, başkasını düşünüyor, hayal ediyor, böyle devam etsin". beşer, şaşar arkadaşım. insan yanlış şeyler de düşünür, doğru şeyler de. önemli olan doğrunun peşinden gitmeye teşvik etmek. bu hanım da bir yanlış yapmak üzere. onu ayıplayarak bu yanlıştan döndüremeyeceğimi düşünüyorum
canım satenn sende burdakii arkadaşlarınn yazdıklarınıı yazmışsınn onlarda onaa bunuu anlatmayaa çalışmışlarr
merhaba
4 yıllık evliyim ve hamileyim.eşim nerdeyse mükemmel biri.herkesin isteyeceği ideal bir eş.beni hiç üzmez,her istediğimi yapar.ama bana yetmiyor.onu her konuda yetersiz buluyor.zeki olmadığını düşünüyorum,yakışıklı bulmuyorum.son zamanlarda cinsel olarak da onu istemiyorum.hiç çekici bulmuyorum.çok sıkıldım ondan.
ben tam bunları hissederken 6 sene önce ayrıldığım sevgilim beni buldu.ben ona çok aşık olmuştum.ilişkimizin hiç mantıklı bir tarafı yoktu.karşılıklı kararla ayrılmıştık.ama asla kimseye olmadığım kadar ona aşık olmuştum delice bir tutkuydu.cinsel yönden eşimle onu kıyaslıyorum ister istemez ve hep onu arzuluyorum. o evlenmemiş.
ve benim aklım çok karışık.sürekli ondan mesaj bekliyorum.aklım fikrim onda.
ama eşime haksızlık etmek istemiyorum.o kadar sabırlı ve anlayışlı ki anlatamam.dün akşam şakayla karışık heyecanımın bittiğini ve onu sevmediğimi hatta sıkıldığımı söyledim.o ise sarılıp öptü ve sabah erkenden kalkmış kahvaltıyı hazırlamıştı.beni sevdiğini söyledi.eşimi seviyorum ama diğeri çok farklı bir duygu.
ne yapacağımı bilmiyorum.eşimle çok istediğimiz bebeğimiz de yolda. o olmasa daha rahat davranırdım.
herhangi bir boşanmayı ne o ne de aileler kabul eder.çünkü hiç sorun yok.eğer öyle bir şey yaparsam ailemi de karşıma almış olacağım((