Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

Yok ben anladim anlayacagimi....bosver sen

Kivirmak yalana basvurmak degildir bana göre....konuyu kendi aleyhine cevirmektir.

Lakin bir insana fesat demek hakarettir....resmen kisiligne saldirmaktir.
Ayrica sadece bana degil tüm bu konuda senin tabirinle inatla yanlis anlayan insanlari fesatlikla sucluyorsun.

Burasi ve burdaki insanlar bu kadar önemsizse senin icin sayfalarca yorum yazip kendini paralama o zaman jesabel....

Son düzenleme:
boynuzlamak mı? düşünmedim değil ama yapmam...
benim düşüncem evliliği bitirmek...

evet kesinlikle evliliğine heyecan katmak için açmış arkadaş konuyu Gülsüm... bugün yine bütün fesatlığım üstümde yahu. neyse en azından muhalefet yapmış olmak için yazmıyorum o da bişi

ne güzel bir mesajı alıntılamışsınız. neden alttaki cümleyi hiç görmüyorsunuz?

kadın başından beri evliliğindeki heyecanın bittiğini, eski sevgilinin kafasını karıştırdığını, boşanmayı düşündüğünü ama bebek olduğu için ve ailelerin tepkisinden dolayı bu konuda rahat davranamadığını yazıyor

siz neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz ben anlamadım. neyi kıvırdı onu da anlamadım. tuttunuz niyeti aldatmaktı da istediği desteği bulamadı diyorsunuz.alıntıladığınız mesajda bile aldatma niyeti göremiyorum ben. en fazla boşanma düşüncesi görebiliyorum, bu da ayıp değil günah değil.

insanları birşeylerle ihtam ediyorsunuz, karşı çıkana "sırf muhalefet" diyorsunuz bunu da direk kendisine değil, ortaya söylüyorsunuz, neden? sonra da başka konularda kalkıp medeni olmayı tartışıyorsunuz. sizin medeniyet anlayışınız çaktırmadan laf sokmak mı? siz bu kadar medeniyseniz ben sizinle tartışamam, ben o kadar medeni olamıyorum çünkü, kapasitem yetmiyor.

ayhu "itiraf eder" de başınız göğe erer umarım. biz de alkışlarız sizi "ne güzel itiraf ettirdiler" diye.

evet evet sevgili jesabel demogoji konusunda rekora koşuyorsunuz, "boynuzlamayı düşünmek" aldatma eğilimi değildir canım... aa iftira...

kimseyi birşeyle itham etmiyoruz bunlar arkadaşın ifadesi, eğer başına silah doğrultarak yazdırılmadıysa özgür iradesiyle yazdığı yazı... demek boşanmayı düşünmüş, zahmet etmiş...

ayrıca çaktırmadan laf sokmuyorum. yazdığım mesajdaki ima yı anlamaya kapasitenizin yeteceğini düşünmüştüm. madem yetmediğini söylüyorsunuz birdahakine daha dikkatli olurum... yerimseniben

medeni olmayı her platformda rahatlıkla tartışırım, ama allahtan medeniyet anlayışımız sizinkiyle uyuşmuyor. ben eşini "boynuzlamayı düşünen" birini haklı görecek kadar medeni!!! değilim. şükürler olsun :Saruboceq:

itiraf edip etmemesi bizim (ben ve benim gibi düşünenler) açımızdan hiç önemli değil, buraya bir konu açıldıysa her türlü yoruma açık olunmalı. kaldıkı 50 küsur sayfada yorum yazanların yüzde 70i böyle düşünüyorsa arkadaş konuyu açtığı mesajı birdaha gözden geçirse iyi olur...

Sen göremiyor olabilirsin ama ben görüyorum.....esimi aldatmayi düsünmedim degil diyen birine ben sen kadar anlayisli olmaya bilirim....
Bu benim dogrum benim fikrim....ha bu beni senin tabirinle fesat bir insan yapiyorsada yapsin, hic önemli degil...
Herkezin olaylara bakis acisi ayni olmak zorundami?

Ayrica sorun ayhunun birseyleri itiraf etmesi degil, ayhu zaten bastan ifitraf etti edecegini, sorun o ifitraflarinin arkasinda durmamasi....

evet "boynuzlamayı düşünmek" yanındaki "yapmam" da birşey ifade etmiyor sizin için. çünkü siz onu görmek istemiyorsunuz.

siz her düşündüğünüzü yaptınız mı hayatta?

ya da şöyle sorayım, yapmayacağınız şeyleri düşünmediniz mi hiç?

valla ben birilerini öldürmeyi bile düşüdüm. iyi ki hukuk ve Allah düşüncelerden dolayı yargılamıyor, yoksa ben çoktaaaan katil olarak yargılanmaya başlamıştım.

Amaaaan, ne yiyorsunuz birbirinizi bealsanaalsanasmile

Savaşmayın, sevişinboshayallersmile

Allahin neyden dolayi yargiladigni biz bilemeyiz....hicbir iyligi kücümseme cünkü benim rizam kücük gördügün bir iylikdede gizli olabilir ve hic bir kötülügüde kücümseme cünkü benim gazabim kücük gördügün bir kötülükdede gizli olabilir diyen Allahtir.

Düsünmek ve yapmak farkli seylerde olsada, iylikte kötülükte düsünmekle baslar....

Evveldende söyledim yine söylüyorum....bu evlilikte sevgi tek tarafli....
Ayhu esini aldatmasada esini sevmiyor....bir kadinin bir erkegi sevdigi gibi sevmiyor.

Ilk yorumunda esini sevmedigni, SIKICI buldugnu, arzulamadigni, yakisikli bulmadigni yazip sonradan yok aslinda söyle degilde böyle demesinden dolayi ben o tabiri caizse kivirma kelimesini kullandim....

Son düzenleme:

aman canım olumsuz düşünme ne olur sonuçta artık tek birey değilsin çocuğunu düşün. ilerde aklı erdiğinde bnm babm nerde niye başka biriyle evlisin v.s. bir sürü sorular sorar o zman çok vicdan azabı çekersin. karamsarlığını atmaya çalış ısınmaya çalış eşine. bir bebğiniz olacak. otur konuşun üstü kapalı şekilde heycanımız azaldı bak bişiler yapalım de ne bilim v.s. v.s. ama diğer türlüsünü düşünme ne olur. eski artık eskidir.

Sizden biriniz bir kötülüğü gördüğü zaman, onu eli ile değiştirsin, gücü yetmezse dili ile değiştirsin. Buna da gücüyetmezse kalbi ile buğzetsin. Bu imanın en zayıfıdır. Hadis-i Şerif

biz Rabbimizin bize söylediği gibi kötü gördüğümüzü dilimizde kalbimizdeki sözlerle değiştirmeye iyiliğe itmeye çalışıyoruz.... BENıM VEYA BURDA KONU SAHıBıNıN HOŞUNA GıTMEYECEK SÖZÜ SÖYLEYENLERıN BU ARKADAŞIMIZLA Bı ALIP VEREMEDıĞı YOKTUR...NASIL BıR YANLIŞIN ıÇıNDE OLDUĞUNU SADECE ANLATMAYA ÇALIŞMAKTAYIZ...
FAKAT BıZıM SÖYLEDıKLERıMıZ DOĞRUDA OLSA YANLIŞ ANLAŞILMAKTADIR....
Bir kötülüğü beğenen, onu işleyenden daha kötüdür.

BıZ KÖTÜ DEĞıLıZ....

tum sayfalari okumadim ama ben de konu sahibi arkadasi ayiplamamamiz ve yardimci olmaya calismamiz gerektigini dusunuyorum...arkadas cesurca icindekileri dokmus(genelde bu tur konular kk'da cok ayiplandigi icin cesurca bir haraket yapmis bence) ve ilerlemesi gereken dogru yolu aramaya calisiyor. konu sahibi arkadasim, ben bu gunlerin gececegini dusunuyorum. psikolojik yardim alin ya da evlilik danismanina gidin bu dusunceleriniz devam ederse. bu sorundan bir cikis yolu bulmaya calis ama bu bosanma olmamali, en azindan simdilik...cunku daha bebeginiz bile dogmamis...bebeginizi kucagina aldigin zaman bu duygularin biter, ne guzel bir ailem oldu diye dusunursun mutlu olursun...bence boyle olacak :1hug:

ayrica sunu da eklemek istiyorum ''erkekler kulubu'' diye bir yer olsaydi ve evli bir erkek bir konu acip eski sevgilimi dusunuyorum, ondan mesaj bekliyorum falan gibi seyler yazsaydi sundan eminim ki erkekler konu sahibini asagilamazdi, bu kadar tepki gostermezdi ama kk'dakiler birbirini yiyor ve konu sahibini ortalik yerde gorseler ve taniyor olsalar hepbirlikte taslayacaklar resmen. bir erkek karisini aldatir, o kk'da bayan konu acar kocam beni aldatti diye ''burnu surtulsun sonra belki barisirsin'' diye yorum yapilir...hele bir de cocuk varsa ortada ''biraz aci ceksin sonra baris'' denir genelde. bir erkek karim beni aldatti diye bir konu acsa butun erkekler ''hemen bosa o fahiseyi, vur tekmeyi gitsin hic arkana bilr bakma'' der ama biz kadinlar nedense hemcinslerimizi kinariz ama karsi cinsin yaptigi bir cok hatayi affeder ve bagrimiza basariz. bu benim dusuncem...kimse uzerine alinmasin genel konusuyorum...eger aldatma olaylarinin gectigi topiklerde ''kocanla baris'' diyenler varsa simdi bana saldiriya baslarlar yoksa

Son düzenleme:
canım satenn sende burdakii arkadaşlarınn yazdıklarınıı yazmışsınn onlarda onaa bunuu anlatmayaa çalışmışlarr

tatlim demek istedigim konu sahibinin yanlisini normal dille anlatanlara degildi konuyu hakaret derecesine kadar getirenler ve konu sahibini kinayanlardi. cok tepki gosterenlerin tutumu dogru bulmuyorum sahsen :umursamaz:

ya girmeyeceğim şu forma diyorum gene duramıyorum...namussuz,bencil,şükürsüz olmuştuk bu aralar da söylediklerinin arkasında durmuyor olmuşum...hatta formda yazılanları gerçek bulmayanlar öylesine yazılmış bunlar düzmece diyenler yani bana yalancı diyenler bile var....
öncelikle eğer burada hak meselesi oluyorsa: herkese hakkım helal olsun...benim hakkımda konuşmuşsunuzdur ve hakkıma girmişsinizdir belki..ama işi büyütecek değilim :)))

Hiçbirinizden çekincem yok.yolda görsem tanımam.açıklama yapmaya mecbur değilim.o yüzden kıvırma gibi bi düşüncem yok...kimseyle demogoji yapmayacağım...nasıl istiyorsanız öyle düşünün...ama size bir şey söyleyimi burada beni tanımayan insanlara durumu anlattım ve bu tepkileri aldım...aynı meseleyi 3 tane dostumla paylaştım...hiçbir yargılama yok...onlar da saçmalama dediler ama bu dille değil...yani size tavsiyem burada 50 kişinin fikrini almak için form açacağınıza kendinize birkaç dost edinin en azından hakaret yemezsiniz...

bu arada düşüncelerime gelince hala toparlanabilmiş değilim..bebeğim karnımda kendini daha fazla hissettirmeye başladı ona tutunmaya çalışyorum.eşim de bir şeylerin ters gittiğini farketti ve daha fazla üstüme titremeye başladı...bol bol kuran okuyup dua ediyorum...ne olur geçsin şu günler diye....ve şu an bile ağlıyorum çünkü çok huzursuzum...((

Kaç kadın hayatında adam gibi bir adam olmadığı için ağlıyor biliyor musunuz siz. Bu nasıl bir duygu anlayamıyorum. Sevilmek için alla ki kötü mü olmak lazım sorarım size kendinize gelin lütfen...

şahsen herkez arkadaşın ilk yazısına cevap verdi sonra yanlış algılama oldu sanırım herkez fikrini beyan etti biz onu ayhu seni ne tanıyoruz nede kişiliğini biliyoruz ve kişiliğine yönelik bir saldırıda zaten yalnış olur yaşadıklarını yazdın zor durumda olduğunu olabilir herkez herzaman sağlıklı düşünemiyo kafa karışık olabiliyor bunu sen farkedip rahatsız olduğun için yazdın zaten vede herkez yardımcı olmaya çalıştı kendince tabi bak bu yorumları olumlu olarak görmelisin tepkiler farklı çeşitli olabilir ama niyetler aynı kendini yıpratma imtihanını hayırlısıyla geçmen dileğiyle

,ayrıca tabiki foruma gireceksin kimsenin tekelinde değil burası ayrıca kendini kötü hissetme

Sana kelimenin tam anlamiyla rahat batiyor... Sana söylecek sözüm yok! Ben sadece esine ve cocuguna aciyorum. Esine karsi heyecan bittide, sayginda mi bitti? Hadi esine saygin yok bari cocuguna saygili ol.

Mutsuz olsan, sevgiye ihtiyacin olsa bir sekilde anlardim ama sirf esine karsi heyecan hissetmiyorsun diye bunu yapman cok bencilce. Esini zeki ve yakisikli bulmadigini evlenmeden önce düsünecektin, cocuk yapdikdan sonra mi aklina geldi bu?

Evlilikte Heyecan diye birsey yoktur ask diye briseyde yoktur. Evlendikden kisa bir süre sonra bunlarin yerine saygi sevgi ve hosgörü alir. Hangi kari koca evlendikden yillar sonra birbirinden heyecanlanir ki? Kusura bakma kendine laik görmedigin o kocayi hic haketmiyorsun sen.

Adamı sevmiyorsan keşke evlenip de adamcağızın başını yakmasaydınyasakkelime Adamı zeki bulmuyormuşsun allmadan zeka testi yaptırsaydım bari.Bir de kendinizi onun yerine koyar mısınız?Siz ne kadar zekisiniz ya da güzel vb..:S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…