- 22 Ağustos 2007
- 6.201
- 43
ben ne hakaret etmişim ki? kendinizi ciddiye almayın diyorum, çünkü burası sanal ortam, burdaki kimse kimseyi bu kadar ciddiye almıyor. siz benim için sanaldaki bir karaktersiniz, nesiniz, necisiniz, nasıl bir insansınız ben bilmem. hayatımda bugün varsınız, istemezsem yarın olmazsınız. ben de sizin için böyleyim. konu sahibi için de hepimiz böyleyiz. istemediği anda hayatından yok oluruz. kendinizi bu kadar ciddiye almayın derken benim anlatmak istediğim budur.
fesat demek hakaret ise, siz de konu sahibinin yalan söylediğini ima ediyorsunuz. kıvırmak demek yalana başvurmak demektir. insan hep gerçekleri söyleyerek kıvıramaz. sizinki hakaret olmuyor da benimkini neden hakaret olarak algıladınız ben anlayamadım. fesatlıkla kastım ısrarla kötü anlamak istemenizdir.
gene de şunu belirteyim, benim kimseye hakaret etme amacım yoktu. öyle olsa çok daha farklı bir üslup kullanırdım, fikirlerimi anlatmak için sayfalarca yazı yazmak yerine çok daha önce bu yola başvururdum. bana da kıvırma diyebilirsiniz, siz bilirsiniz, nasıl anlamak isterseniz öyle anlarsınız.
Yok ben anladim anlayacagimi....bosver sen
Kivirmak yalana basvurmak degildir bana göre....konuyu kendi aleyhine cevirmektir.
Lakin bir insana fesat demek hakarettir....resmen kisiligne saldirmaktir.
Ayrica sadece bana degil tüm bu konuda senin tabirinle inatla yanlis anlayan insanlari fesatlikla sucluyorsun.
Burasi ve burdaki insanlar bu kadar önemsizse senin icin sayfalarca yorum yazip kendini paralama o zaman jesabel....
Son düzenleme: