Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

Ayhuuuuuuuuuuuuuuu...huuuuuuuu! Kendine gel ayol.Huzur batıyor sana.Melek gibi adama yapılır mı bu yaaa...Bu dünyanın öteki tarafı da var unutma.

Konu sahibinin avukatı değilim elbette de;
Bu konu sahibinin düşündükleri anormalde acaba bu tarz ( böyle birşeye tarz ve uslup deniliyorsa) ile yorum yapan arkadaş ne kadar normal düşündüm bulamadım...

Son düzenleme:
çok yerinde bir karar olmuş canım
hakkında hayırlısı olur inşallah,,:hulya:

Çok karşılaştığım bir insan tipine benziyor işte. Bu tip insanlar mutlu olmayı sevmezler hep sürünmek acı çekmek isterler dünyanın tüm kötülükleri başlarına gelse hep aşık kalmak isterler. Hep kalpleri çarpmalı, yoluna çıkanı dozer gibi ezerler, umursamazlar, ilgi gösteren, koruyan kollayana olan aşkları hemen söner ve acı çektirene yönelmek için inanılmaz bir istek duyarlar. Duygusal bencil derim ben bu tarz insanlara. Yıkıp geçtikleri ise öyle bir savrulurlar ki travmadan kurtulamazlar özellikle evliyken aşk uğruna boşananlar. Nefret ediyorum kişisel sebeplerim var nefret etmek için. Git canım sen de boşan yaşa aşkını doya doya. Ardında da bir döküntü bırak. Evlenmesin böyle insanlar.

ahandaaaa.... vereliniortak tebrik ederim demek istediğim içimden geçen tam olarak buydu... katılıyorum sonuna kadar veee altına imzamı atıyorum..... alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Peki arkadaslar madem bu kadar anlayisli olabiliyor bazilarimiz konu sahibine karsi, Birsey sormak istiyorum ve gercektende samimi soruyorum:a.s

Aynisini yapan veya öyle düsüncelere giren erkeklerde böyle bir anlayis göstermemiz gerekmiyormu?

Düsünün hamile bir bayan buraya konu acti...."esim bana saka ile karisik beni sevmedigni, istemedigni cekici bulmadigni söyledi....hatta galiba eski sevgilisi ile görüsüyor, onu arzuluyor ne yapmaliyim"...... onada arkadasim esinin yaptigi dogru degil ama mutlaka bunun sebebleri vardir, önce bir piskologa gitsin, olabilir böyle seyler, duygu karmasasi yasiyordun esin diye zavalli adamcagizida anlamak lazimmi derdik yoksa vay terbiyesiz, simdi böyle seyler yapiyorsa kim bilir ilerde neler yapar, biran evvel bu adamdan kurtul mutlaka seni günün birinde aldatacak mi derdik?

Madem kadin erkek esit, ve hayatda müsterek bundan sonra artik bu konularda erkekleride anlamaya calisalim, yanlarinda mükemmel gül gibi esleri varken, baska kadinlari arzulamalari hos degil ama olabilecek bir ihtimal olarak görelim.....:nazar:

Bu biraz cifte standart olmuyormu? CADIARZU

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ayy sırf jesabel ve gülsüm sultanın karşılıklı yorumlarını okumak için oturdum başına bu kadar sayfa geldim...
oyyyy içim şişti hee:)))
kız bu kadar beyin fırtınası yapmayın yaa dizi gibi bağlanıp kalıyoz burda:KK66:))) kaydirigubbakcemile3

ayrıll ayrıll bence sen şımarmışsın,eşinin yoğun ilgisi,şevkati iyice şımartmış seni.Ayrılki sonra başını taşlara vur,kocanın kıymtini anla,ayrılki taaa geçmişteki adamın pat diye çıkıp,sonra da evli çoluk çocuk sahibi olmak üzere olan bi kadını artık eski gençlik çağlarındaki dolu dizgin aşkla sevemeyeceğini öğren.aslında aklını çelenin eski sevgilin değil de küçük heyecanlar aramak olduğunu anla..ama umarım eşini sen bunları anlayana kadar geri dönüşü olmadan kaybetmezsin..

eşinin değerini bil sonra çok pişman olursun bence :KK43:
Allah yardımcın olsun

konu sahibi bence dalga geçiyor yazım tarzı o kadar rahat ki grçekten olduguna inanmıyorum sanki bir konu acayım millet toplansın bende güleyim eğleneyim demiş gibi bir hali var...

2) ben konuyu boşanmayı ve eski sevgilimle tekrar birleşmeyi düşünüyorum sizce haklı mıyım?ve nasıl bunları yapmalıyım diye açmadım.tam tersi duygu karmaşasında olduğumu yazdım.ve duygularımı düzene sokabilmek için bir kaç fikir alırım diye düşündüm. ne bileyim "güzelim ben de hamileyken unları şunları düşünmüştüm inan hepsi geçiyor" veya "bizim evliliğimiz de ara sıra rutinleşiyor şunları yap" gibi basit cümlelerle yanımda bana destek olacağınızı düşünmüştüm

Konuyu actigin yorumu tekrar gözden gecirmeni tavsiye ederim ayhu....

Esimi sevmiyorum, istemiyorum, arzulamiyorum, onu SIKICI buluyorum aklim fikrim eski erkek arkadasimda diye yazan sen degilmiydin acaba?
Yoksa evliligmi nasil rutinlikten kurtarabilirim, nasil tekrar heyecan katabilirim, fikir verin diyemi yazdin?:hulya:

rabbimize sigin..o yaratigin biz insanlara verdigi vesveselerden uzak durmaya calisalim...belliki güzel iyi giden bir evliligin var..böyle evliliklerde cevrede rahat biraksalar bile..o vesvese verir kari kocanin mutlulugunu iyi giden bir evliligi cekemez...bozmaya calisir...umarim ne demek istedigim anlasilir....burda bir namuzsuzluk yok..vesveselerden insan sorumlu deyil ancak o düsünceleri uygulayip yapmak bizi tehlikeye sokar..bu ters düsüncelerden kurtulmakda bizim elimizde...ama ayhu arkadas..sen yinede kafan duygularin ne kadar karisik olursa olsun esine kirici olma..bu devirde iyi insani bulup evlenmek onunla bir ömür boyu hayat sürdürmek cok zor...güzellik yakisiklilik gelip gecici...sana özeldednde yazmistim sanirim mesajimi almadin....

ayhu vicdanını dinle mutlu olamazssın düşünmesi bile seni etkiliyo gerisini sen düşün zaten o gerizekalı iyi bi insan adam demiyeceğim olsa evli kadına yanaşmaz ayartmaz zıvanadan çıkmış kızma feleğin tokadını yersin sonra

karar verip eşinle evlenmişsin madem aklın eskisinde kalacaktı niye evlendin eşinin suçu ne????
yapmayın yani bulmuş da bunuyosunuz eşin mükemmel biriymiş bebeğin geliyor mutluluğa hasret o kadar çiftler var kii bence tövbe edip aklınızdan çıkarın bu düşünceleri...
Allah bi musibet verir bu günlerinizi ararsınız...

kk'daki bazi arkadaslar konu sahiplerine karsi agir yorumlarda bulunuyorlar. sana da aynisi yapilmis, hic tasvip etmiyorum. senin yasadigin seyler hepimizin basina gelebilir, ne oldum degil ne olacagim demeli bu hayatta. ben de sorununun hamilelikten kaynaklandigini dusunuyorum. bir de su ihtimal de olabilir: eskiden yasanmis ama yarim kalmis, senin icin yeri ayri ve ozel olan iliskiler bazen insanin aklina gelebilir ve bu tur kiyaslamalar yapabilirsin, cok anormal bir sey degil bu yasadigin sey ama sakin hislerinin evliligini bozmasina izin verme...eskileri geride birakmamiz gerekiyor bazen...ara sira hatirlarsin o eski sevgilini mutlaka ama bunlarin hepsi yazgi, kader canim. Allah es diye esini yazmis alnina. hem bak esim cok iyi biri diyorsun. bu durumda su eski sevgiliyi at aklindan ve esinle mutlu olmaya bak. unutma ki gelen gideni aratir. esinden ayrilsan bile o eski sevgili sana esini aratabilir. esine simsiki saril ve hic birakma bence. gormuyor musun herkes kocam beni aldatiyor, dovuyor, anlasamiyoruz diye yakiniyor. bebeginle ve esinle mutluluklar dilerim. o adami aklindan at tatlim :CüvCüv:

kk'daki bazi arkadaslar konu sahiplerine karsi agir yorumlarda bulunuyorlar. sana da aynisi yapilmis, hic tasvip etmiyorum. senin yasadigin seyler hepimizin basina gelebilir, ne oldum degil ne olacagim demeli bu hayatta. ben de sorununun hamilelikten kaynaklandigini dusunuyorum. bir de su ihtimal de olabilir: eskiden yasanmis ama yarim kalmis, senin icin yeri ayri ve ozel olan iliskiler bazen insanin aklina gelebilir ve bu tur kiyaslamalar yapabilirsin, cok anormal bir sey degil bu yasadigin sey ama sakin hislerinin evliligini bozmasina izin verme...eskileri geride birakmamiz gerekiyor bazen...ara sira hatirlarsin o eski sevgilini mutlaka ama bunlarin hepsi yazgi, kader canim. Allah es diye esini yazmis alnina. hem bak esim cok iyi biri diyorsun. bu durumda su eski sevgiliyi at aklindan ve esinle mutlu olmaya bak. unutma ki gelen gideni aratir. esinden ayrilsan bile o eski sevgili sana esini aratabilir. esine simsiki saril ve hic birakma bence. gormuyor musun herkes kocam beni aldatiyor, dovuyor, anlasamiyoruz diye yakiniyor. bebeginle ve esinle mutluluklar dilerim. o adami aklindan at tatlim :CüvCüv:

Bunu bende kesinlikle tasvip etmiyorum, konu ne olursa olsun yargilayici suclayici hatta hakaretvari sözlerle hicbiryere varilmaz bencede....kendi adima yorum yazarkende dikkat etmeye calisirim buna her zaman...

Lakin tasvip etmedigim birseyde, buraya konu acip, bekledigi gibi yorumlar alamayinca birden bire yok ben öyle degilde böyle demek istedim diye tabiri caizse kiviran konu sahipleridir....

Önceki yorumlarinda gayet acik ve net hamile olmasam daha rahat davranabilirdim, aklim fikrim eski sevgilimde diye mesajlar yazan konu sahibi birden bire, sadece evliligni heyecanlandirmak adina, renk katmak adina fikirler istemistim diyor, sanki burda yorum yazan insanlar bu konuyu kafasindan uydurmus yalan yanlis katmis gibi suclu duruma düsürürlüyor.

Ya konu acarsan ve delikanli gibi yazdiklarinin arkasinda durursun, yada konu acmadan evvel yazacaklarini iyi düsünürsün ve ona göre acarsin....bu kadar

Son düzenleme:

canım satenn sende burdakii arkadaşlarınn yazdıklarınıı yazmışsınn onlarda onaa bunuu anlatmayaa çalışmışlarr

Önceki yorumlarinda gayet acik ve net hamile olmasam daha rahat davranabilirdim, aklim fikrim eski sevgilimde diye mesajlar yazan konu sahibi birden bire, sadece evliligni heyecanlandirmak adina, renk katmak adina fikirler istemistim diyor, sanki burda yorum yazan insanlar bu konuyu kafasindan uydurmus yalan yanlis katmis gibi suclu duruma düsürürlüyor.

Ya konu acarsan ve delikanli gibi yazdiklarinin arkasinda durursun, yada konu acmadan evvel yazacaklarini iyi düsünürsün ve ona göre acarsin....bu kadar

Siz öyle anladınız diye öyle söylemiş olmak zorunda mı? ben en başından beri sizin gibi anlamıyorum mesela. kusura bakmayın ama ben bu durumda fesatlığı inatla yanlış anlayanlarda buluyorum.

kadın daha kaç kere açıklayacak, daha rahat davranırım derken, boşanma konusunda daha rahat davranırım demek istediğini.

hem size karşı niye kıvırsın ki, okumaz konuyu, cevap yazmaz kapanır gider. kk'daki kadınlar hergün görmek zorunda olduğu insanlar mı ki kıvırma gereği hissetsin. kendinizi bu kadar ciddiye almayın.

Siz öyle anladınız diye öyle söylemiş olmak zorunda mı? ben en başından beri sizin gibi anlamıyorum mesela. kusura bakmayın ama ben bu durumda fesatlığı inatla yanlış anlayanlarda buluyorum.

kadın daha kaç kere açıklayacak, daha rahat davranırım derken, boşanma konusunda daha rahat davranırım demek istediğini.

hem size karşı niye kıvırsın ki, okumaz konuyu, cevap yazmaz kapanır gider. kk'daki kadınlar hergün görmek zorunda olduğu insanlar mı ki kıvırma gereği hissetsin. kendinizi bu kadar ciddiye almayın.

Birincisi sözlerine dikkat et jesabel....yok fesatlik yok kendinizi bu kadar ciddiye almayin....gercektende hic hos degil....:umursamaz:

Hem Sana ne oluyor Allah askina? Birakda konu sahibi kendi cevap versin gelen tepkilere, elestirilere....Yazdiklarindan belliki ayhu gayet akli basinda bir insan, öyle degilmi?

Bu zamana denk gerek bu konuda gerek baska bir konuda karsit fikirdede olsak her zaman senin görüslerine saygi duydum ve kesinlikle uslubuma dikkat ettim...keske sende ayni saygiyi gösterebilsen.:kahve:

Evet bana göre bazi konu sahipleri bunu yapiyor, istedigi cevaplari alamadigi zaman konuyu kendi aleyhine cevirmeye calsiyor....buna ister katil ister katilma, hic önemli degil, fakat katilmasanda bu sana karsindaki insana saygisizlik etme hakkini vermez.:eek:lmaz:

Yazik, gercektende yazik....malesef seni yanlis tanimisim.

Birincisi sözlerine dikkat et jesabel....yok fesatlik yok kendinizi bu kadar ciddiye almayin....gercektende hic hos degil....:umursamaz:

Hem Sana ne oluyor Allah askina? Birakda konu sahibi kendi cevap versin gelen tepkilere, elestirilere....Yazdiklarindan belliki ayhu gayet akli basinda bir insan, öyle degilmi?

Bu zamana denk gerek bu konuda gerek baska bir konuda karsit fikirdede olsak her zaman senin görüslerine saygi duydum ve kesinlikle uslubuma dikkat ettim...keske sende ayni saygiyi gösterebilsen.:kahve:

Evet bana göre bazi konu sahipleri bunu yapiyor, istedigi cevaplari alamadigi zaman konuyu kendi aleyhine cevirmeye calsiyor....buna ister katil ister katilma, hic önemli degil, fakat katilmasanda bu sana karsindaki insana saygisizlik etme hakkini vermez.:eek:lmaz:

Yazik, gercektende yazik....malesef seni yanlis tanimisim.

ben ne hakaret etmişim ki? kendinizi ciddiye almayın diyorum, çünkü burası sanal ortam, burdaki kimse kimseyi bu kadar ciddiye almıyor. siz benim için sanaldaki bir karaktersiniz, nesiniz, necisiniz, nasıl bir insansınız ben bilmem. hayatımda bugün varsınız, istemezsem yarın olmazsınız. ben de sizin için böyleyim. konu sahibi için de hepimiz böyleyiz. istemediği anda hayatından yok oluruz. kendinizi bu kadar ciddiye almayın derken benim anlatmak istediğim budur.

fesat demek hakaret ise, siz de konu sahibinin yalan söylediğini ima ediyorsunuz. kıvırmak demek yalana başvurmak demektir. insan hep gerçekleri söyleyerek kıvıramaz. sizinki hakaret olmuyor da benimkini neden hakaret olarak algıladınız ben anlayamadım. fesatlıkla kastım ısrarla kötü anlamak istemenizdir.

gene de şunu belirteyim, benim kimseye hakaret etme amacım yoktu. öyle olsa çok daha farklı bir üslup kullanırdım, fikirlerimi anlatmak için sayfalarca yazı yazmak yerine çok daha önce bu yola başvururdum. bana da kıvırma diyebilirsiniz, siz bilirsiniz, nasıl anlamak isterseniz öyle anlarsınız.

X