Peki arkadaslar madem bu kadar anlayisli olabiliyor bazilarimiz konu sahibine karsi, Birsey sormak istiyorum ve gercektende samimi soruyorum:a.s
Aynisini yapan veya öyle düsüncelere giren erkeklerde böyle bir anlayis göstermemiz gerekmiyormu?
Düsünün hamile bir bayan buraya konu acti...."esim bana saka ile karisik beni sevmedigni, istemedigni cekici bulmadigni söyledi....hatta galiba eski sevgilisi ile görüsüyor, onu arzuluyor ne yapmaliyim"...... onada arkadasim esinin yaptigi dogru degil ama mutlaka bunun sebebleri vardir, önce bir piskologa gitsin, olabilir böyle seyler, duygu karmasasi yasiyordun esin diye zavalli adamcagizida anlamak lazimmi derdik yoksa vay terbiyesiz, simdi böyle seyler yapiyorsa kim bilir ilerde neler yapar, biran evvel bu adamdan kurtul mutlaka seni günün birinde aldatacak mi derdik?
Madem kadin erkek esit, ve hayatda müsterek bundan sonra artik bu konularda erkekleride anlamaya calisalim, yanlarinda mükemmel gül gibi esleri varken, baska kadinlari arzulamalari hos degil ama olabilecek bir ihtimal olarak görelim.....
Bu biraz cifte standart olmuyormu? CADIARZU