Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

Aklima tek gelen sey: simdi bu adamcagizin SUCU NE???!
Bunlari bilse düsünmez mi "ben nerede hata yaptim???!" diye...
"Dövseydim, kötü davransaydim, ilgisiz kalsaydim bari de haketseydim" diye düsünmez mi???!
Bazilarimiz cok doyumsuz... sükürsüz... nankör...

valla yazdıklarınızı okumayı anca bitirdim.

bazıları yargılamış, namussuz demiş.anneliğime laf söylemiş. olsun,demek ki bunları düşünmüşler.en azından düşüncelerini paylaşmışlar.ben bu topiği beni pohpohlayın da ayrılayım diye açmadım.

kimisi beni gerçekten anlamaya çalışmış ve güzel güzel yorum yapmış.beni en rahatlatanlar bunlar oldu.genel düşünce hamilelik psikolojisi ve bir müddet sonra her şeyin yoluna gireceği.benim de olmasını istediğim bu.

kimisi beni savunmuş ama desteklememiş.onların kızdığı şey acımasız yorumlar olmuş.teşekkür ederim.evet namusuma ve anneliğime laf söylenmesi hoşuma gitmedi.

ortaya ne çıkıyor. kimse desteklemiyor ve desteklemyecek de.zaten ben de kendimi desteklemiyorum.ama yaşadığım duygu karmaşası beni çok zorluyor.işin içinden çıkmaya çalışıyorum.
zavallı ve acınacak bir halde değilim.tam tersi biraz fazla şımarılığın ve şükürsüzlüğün sıkıntıları var.öyle çok korkuyorum ki Rabbim başka sıkıntı vercek diye.hep dua ediyorum ya da etmeye çalışıyorum.yanlış bir şey yapmaktan çok korkuyorum.

tek isteğim bebeğim dünyaya gelsin ve onunla bütün dünyam yeniden parlasın.yeni heyecanlarımın hepsini o eşim ve ben yaşayalım.

neden evlendin diyenlere cevap veriyorum.ilk başta böyle değildi son 1 senedir bu şekilde düşünmeye başladım.bunu anlayın lütfen zamanla bu hale geldi.1 anda değil.

eski sevgilinle ilişimini tamamen bitirmelisin :eek:lmaz:
o hayatında olduğu sürece eşinle onu kıyaslamaya devam edeceksin
belki daha çok soğuyacaksın ve yanlış adımlar atmana sebep olacak bunlar
bu yüzden senden daha kötü durumda olan insaları düşün
ve yaptığın hatayı gör
eşine daha sıkı bağlan
onun tek suçu seni sevip değer vermesi olmamalı...:eek:lmaz:

Hormonlarin sana güzel bir oyun oynuyor besbelli...

Burda onca kadin senin esin gibi bir esleri olsun diye dua ediyorlar..

Sen yatip kalkip dua etmelisin ki böyle bir esin var..

Yarin bir gün esine yaptigin haksizliktan dolayi vicdan (umarim ki) sizlayacaktir..

Esin bunu hak etmemis...

Zamanla bu hale geldigini söylüyorsun: sen emin misin esinin gercekten senin tarif ettigin gibi birisi olduguna ve onunla ilgili hic bir sikayetin olmadigina? (sikayet derken sana karsi yapilmis yanlislardan bahsediyorum)
Sanki ona karsi bazi kirginliklarin var ve bu yüzden bu duruma gelmissin gibi geldi bir an bana...
Ya da gercekten hamilelik psikolojisi...
Eger bunlarin hic biri degilse o zaman yukarida yaptigim yoruma bir kez daha katiliyorum...

bazıları yargılamış, namussuz demiş.anneliğime laf söylemiş. olsun,demek ki bunları düşünmüşler.en azından düşüncelerini paylaşmışlar.ben bu topiği beni pohpohlayın da ayrılayım diye açmadım.

kimisi beni gerçekten anlamaya çalışmış ve güzel güzel yorum yapmış.beni en rahatlatanlar bunlar oldu.genel düşünce hamilelik psikolojisi ve bir müddet sonra her şeyin yoluna gireceği.benim de olmasını istediğim bu.

kimisi beni savunmuş ama desteklememiş.onların kızdığı şey acımasız yorumlar olmuş.teşekkür ederim.evet namusuma ve anneliğime laf söylenmesi hoşuma gitmedi.

ortaya ne çıkıyor. kimse desteklemiyor ve desteklemyecek de.zaten ben de kendimi desteklemiyorum.ama yaşadığım duygu karmaşası beni çok zorluyor.işin içinden çıkmaya çalışıyorum.
zavallı ve acınacak bir halde değilim.tam tersi biraz fazla şımarılığın ve şükürsüzlüğün sıkıntıları var.öyle çok korkuyorum ki Rabbim başka sıkıntı vercek diye.hep dua ediyorum ya da etmeye çalışıyorum.yanlış bir şey yapmaktan çok korkuyorum.

tek isteğim bebeğim dünyaya gelsin ve onunla bütün dünyam yeniden parlasın.yeni heyecanlarımın hepsini o eşim ve ben yaşayalım.

neden evlendin diyenlere cevap veriyorum.ilk başta böyle değildi son 1 senedir bu şekilde düşünmeye başladım.bunu anlayın lütfen zamanla bu hale geldi.1 anda değil.

ben eminim canım bebeğini kucağına aldığında aklındaki tüm süpheler gidecek ve sen şu andaki haline güleceksin.
umarım bebeğin ve eşinle çok mutlu olursun. kaydirigubbakcemile5

bu kadar şeyi paylaştıktan sonra eğer bir sorunum olsa niye yazmayayım ki...mutlaka tartışmlarımız oldu ama bizi tanıyan herkes de bilir ki eşim mükemmele yakın bir insandır ve bana hiç hayır demez,üzmez...zamanla bana yetmediğini farkettim.

ilk başlarda ailesi ile ilgili sorunlar oldu ama o yine benim yanımda oldu...ona haksızlık etmek istemiyorum.eğer kötü yönü olsa zaten hemen daha da kötülemeye çalışmaz mıydım? ama ben göremiyorum.

çok aklı başında bir insansın canım ben yine bir uzmanla bu konuyu konuşmanı söyleyeceğim.

inşallah bebeğine kavuştuğunda bu bu duygu karmaşaların son bulur mutluluklar dilerim eşinle ve bebeğinle sana

çok aklı başında bir insansın canım ben yine bir uzmanla bu konuyu konuşmanı söyleyeceğim.

inşallah bebeğine kavuştuğunda bu bu duygu karmaşaların son bulur mutluluklar dilerim eşinle ve bebeğinle sana

teşekkür ederim ya.bu kadar hakaretten sonra bunu duymaya ihtiyacım vardı.inşallah benim adıma dileklerin gerçekleşir.

Aslında ortada bir eylem yok, şuan düşüncelerde kalmış birşeyler. Tabi buda yanlış anlaşılmasın düşününce iyi demek istemiyorum . ınsan herşeyi her zaman doğru düşünemeyebilir. Umarım daha da ilerlemez ve Rabbim yuvana huzur verir, pardon huzur varda :) tekrar bağlılık verir umarım,bebeğinizle beraber.

Aslında ortada bir eylem yok, şuan düşüncelerde kalmış birşeyler. Tabi buda yanlış anlaşılmasın düşününce iyi demek istemiyorum . İnsan herşeyi her zaman doğru düşünemeyebilir. Umarım daha da ilerlemez ve Rabbim yuvana huzur verir, pardon huzur varda :) tekrar bağlılık verir umarım,bebeğinizle beraber.

amin amin inşallah.

tek soru kalıyor akıllarda acaba düşünmek aldatmak mıdır? aldatmak düşünmede başlar ama aldatmak sayılır mı? veya insan duygu ve düşüncelerine söz geçirebilir mi?çok zor ama başarmak gerekiyor herhalde...

eşime anlatmayı düşündüm.ama bi şey değişmez ki..
çok üzülür,yıkılır.sonra yanıma gelir ve bu konuda benim yanımda olacağını ne gerekirse yapacağını söyler.ve bu durumu aşmamız için ne gerekirse yapar.beni asla yargılamaz.
ama ben onu üzmek istemiyorum.ve geçici bir hevesse ilerde anlattığım için pişman olmak istemiyorum.

Sizde böyle anlayışlı! koca varken:bbo: hiç çekinmeyin anlatıp rahatlayın ' karıcığım sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun. Git yaşamak istediklerini yaşa, ne zaman istersen dönebilirsin bana beklerim' der mutlaka.
Onun için yuvanı bozmayı düşünme boşuna.:kahve:

Düşünmekte aldatma aslında. Ama eylemle değer olarak eşit değil. Hatanında hatası vardır. Adım atmamışsınız. Söz geçirilir aslında, böyle bir konuda hayli söz geçirilmeli bana göre. Çünkü ortada bir değer ve emek var. Ne için vazgeçiceksiniz ki bu güzel yuvadan.Ve Allah bilir ama bundan sonra kimle olursanız olun aynı değeri başkasının verebileceğini düşünmüyorum.

amin amin inşallah.

tek soru kalıyor akıllarda acaba düşünmek aldatmak mıdır? aldatmak düşünmede başlar ama aldatmak sayılır mı? veya insan duygu ve düşüncelerine söz geçirebilir mi?çok zor ama başarmak gerekiyor herhalde...

düşünmekte bence aldatmadır arkadaşm çıkar aklından eskiyi
eşinle mutlu ol
o hakediyor mutluluğuuu

yazacak birsey bulamadim varda nasil klavyeye doksem diye ugrasiyorum ama olmuyor.
mideme agrilar girdi.

umarim dogru yolu bulursun bebegin ve esinle mutlu olursun kafandaki dusunceleride at dusunmek bile aldatmaktir.

ben sadece bebege aciyorum ha birde su var es cinselikten yetersiz olmus olsa o bebek nasil oldu.adamcagiz ameliyat olmus bebek olsun diye zamaninda bunu mana edipte ayrilabilirdin esinden demekki hersey zamanla olmamis birdn olmus:nazar:bilmem anlatabildimmi?

yani ne bekliyorsun bu topiği açıp kadınların sana hak vermesinimi,sanırım sende vicdan azabı çektiğinden bu topiği açtın ,evli kadınsın çocukta yolda olacak gibi değil isteklerin

hani nişanlı olsan ok diyeceğim!!!!
:kedi:

yani ne bekliyorsun bu topiği açıp kadınların sana hak vermesinimi,sanırım sende vicdan azabı çektiğinden bu topiği açtın ,evli kadınsın çocukta yolda olacak gibi değil isteklerin

hani nişanlı olsan ok diyeceğim!!!!
:kedi:

nişanlıyken bunları hissetseydim tabi ki ayrılırdım.o kadar acımasız değilim.bana hak verin diye açmadım topiği.paylaşmak rahatlamak istedim ve gerçekten paylaştım ve rahatladım.teşekkür ederim.

bu isteksizligin hamimelikten olabilir, kocani sevmediginden cekici bulmadigindan degil.
ask 2-3 sene sonra biter normaldir yerine sevgi saygi gelir, inan bana o eski sevgilinlede evlenmis olsaydin suanki durumda olacaktin farkli olmayacakti.
aklini basina devsir boshayallersmilehamile bir bayana yakismayan düsünceler bunlar, bak sana ne güzel destek olan seven bir kocan var ilerde pisman olacagin seyler yapma.
bebisini düsün onun gelecegini, biraz canin mi sIkIldi evde yoksa senin, patik sapka ör bebisine:hulya:

X