- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
ben sana bilmezsin demedim bizim gibi anlamazsın dedim sen karnında canlı taşıdınmı annelik içgüdüsünü benim kadar bilebilirmisin bilemezsin ha ilerde anne ol inşş.o zaman tamam senin etrafındaki hangi ablan kocasından eski sevgilisi için ayrılmayı düşündü ben eminimki düşünmemeiştir kimse benim kızdığım git boşan ne yapıyosan yap ama şu pozisyonda karnında çocuğun yanında kocan eski sevgilinden msj bekle yanlış hemde çok yanlışşşşbende bu evlisin bekarsın sen anlamassın muhabbetine takılıyorum......
evliler herşeyi biliyor da bekar bilmiyormu.....
sanki bekarların etrafında abileri ablaları yada yakınları yok evlilik sorunları yaşıyanlar yok.....
illa bir şeyleri bilmek için evli olmakmı lazım ......
ayrıca bazı yorumları okudumda hakkaten agır laflar denmiş.....
dedigim gibi insan şaşar beşer.......
bir boşluguna dek gelir...asla yapmam dedigin şeyi yaparsın......
büyük lokma ye büyük konuşma demiş atalarımız......
keşke annelık dogurmakla olsa ıdı..ben sana bilmezsin demedim bizim gibi anlamazsın dedim sen karnında canlı taşıdınmı annelik içgüdüsünü benim kadar bilebilirmisin bilemezsin ha ilerde anne ol inşş.o zaman tamam senin etrafındaki hangi ablan kocasından eski sevgilisi için ayrılmayı düşündü ben eminimki düşünmemeiştir kimse benim kızdığım git boşan ne yapıyosan yap ama şu pozisyonda karnında çocuğun yanında kocan eski sevgilinden msj bekle yanlış hemde çok yanlışşşş
ben sana bilmezsin demedim bizim gibi anlamazsın dedim sen karnında canlı taşıdınmı annelik içgüdüsünü benim kadar bilebilirmisin bilemezsin ha ilerde anne ol inşş.o zaman tamam senin etrafındaki hangi ablan kocasından eski sevgilisi için ayrılmayı düşündü ben eminimki düşünmemeiştir kimse benim kızdığım git boşan ne yapıyosan yap ama şu pozisyonda karnında çocuğun yanında kocan eski sevgilinden msj bekle yanlış hemde çok yanlışşşş
keşke annelık dogurmakla olsa ıdı..
bekarların hayat tecrubesı yokdurbekar yazar ama evlıdır :hulya:nekadar onyargılı bı toplum olmusuz..bekarlardan cıkan akıllar bazen super oluyo ama..akıl akıldan ustundur..
ne haddıme sızın annelıgınızı yargılamak bana kalmaz tabıkıde..olayı bekarlık evlilik konusuna getirme arkadaşım konuyu saptırmayın ya sen annele aynı şeyleri düşünürmüsün hayır sen farklı o farklı düşünür ha niye o daha duygusal daha annelik içgüdüsüyle karar verir doğurmak annelikle olmaz evet anne var anne var tamammı benim anneliğimi sen yargılayamazsın
sevgılı duygu..bu bekarsın anlamsın lafı sadece senın yazdıgın bir şey degil.....genelde evli olanlar hep yapıyor...
arkadaşın yaptıgının hata oldugunu zaten herkes yorumunda söylüyor kimsede aferin demiyor.....
bende hatalı buluyorum..inşallahta düzelir yuvasına döner diye temennide ediyorum...
heleki eski sevgiliyi arzulaması yada bir beklenti içine girmesi....tabıkı hata.....
zaten saglıklı aklı başında biri yada herşeyi mükemmel giden biride bu hareketler bu düşünceler içinede girmez elbetteki yolunda gitmeyen bir şey var o yüzdende yapıyor olabilir.
ya hamılelık.....ya eşinden dolayı bir sorun...yada anlatamadıgı bir şey vardır yada bir boşluga düştü.....o boşlukta bocalıyor....
bu olumsuz düşüncelerden tez sıyrılır ve evliligine yuvasına sahıp cıkar....
ama yorum yaparkende aşalayıcı yıpratıcı yada hakarete varan laflarda dogrusu hoş olmuyor...
ben kiniyorum senin gibi insanlari
kocan seviyor deger veriyor ama hala gozun baska erkekte ne diyim sana
sorunda burda ya canım eşi çoğu kadının aradığı hayalindeki eş zaten bence bunca insan da bu nedenle bu şekilde yorum yapıyorlar ortada bir mağdur var ama bu mağdur insan bizim alıştığımız klasik eşlerden değil durum böyle olunca sen belanı istiyon demek kalıyo bize
merhaba
4 yıllık evliyim ve hamileyim.eşim nerdeyse mükemmel biri.herkesin isteyeceği ideal bir eş.beni hiç üzmez,her istediğimi yapar.ama bana yetmiyor.onu her konuda yetersiz buluyor.zeki olmadığını düşünüyorum,yakışıklı bulmuyorum.son zamanlarda cinsel olarak da onu istemiyorum.hiç çekici bulmuyorum.çok sıkıldım ondan.
ben tam bunları hissederken 6 sene önce ayrıldığım sevgilim beni buldu.ben ona çok aşık olmuştum.ilişkimizin hiç mantıklı bir tarafı yoktu.karşılıklı kararla ayrılmıştık.ama asla kimseye olmadığım kadar ona aşık olmuştum delice bir tutkuydu.cinsel yönden eşimle onu kıyaslıyorum ister istemez ve hep onu arzuluyorum. o evlenmemiş.
ve benim aklım çok karışık.sürekli ondan mesaj bekliyorum.aklım fikrim onda.
ama eşime haksızlık etmek istemiyorum.o kadar sabırlı ve anlayışlı ki anlatamam.dün akşam şakayla karışık heyecanımın bittiğini ve onu sevmediğimi hatta sıkıldığımı söyledim.o ise sarılıp öptü ve sabah erkenden kalkmış kahvaltıyı hazırlamıştı.beni sevdiğini söyledi.eşimi seviyorum ama diğeri çok farklı bir duygu.
ne yapacağımı bilmiyorum.eşimle çok istediğimiz bebeğimiz de yolda. o olmasa daha rahat davranırdım.
herhangi bir boşanmayı ne o ne de aileler kabul eder.çünkü hiç sorun yok.eğer öyle bir şey yaparsam ailemi de karşıma almış olacağım((
yanlış yazdığımdan dolayı düzeltme.
bekarız belki cahiliz burda çok konusu geçmiş bekar evli diye ama kalkıp sevgilimizi ve bize değer veren insanları aldatmıyoruz
tabi ki hepeimizin aklında keşkeler yada yaşamak istediğimiz şeyler olabiliyor ama bunun önüne kendimiz geçmeliyiz karşımızdakini üzmeden ben bekar olup bu yorumu yapıp evli olup hele birde anne olanlar var benimle aynı fikirde olan o zaman yanlış anlaşılmasın sakın onlarda mı cahil