Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

bende bu evlisin bekarsın sen anlamassın muhabbetine takılıyorum......
evliler herşeyi biliyor da bekar bilmiyormu.....
sanki bekarların etrafında abileri ablaları yada yakınları yok evlilik sorunları yaşıyanlar yok.....
illa bir şeyleri bilmek için evli olmakmı lazım ......

ayrıca bazı yorumları okudumda hakkaten agır laflar denmiş.....
dedigim gibi insan şaşar beşer.......
bir boşluguna dek gelir...asla yapmam dedigin şeyi yaparsın......

büyük lokma ye büyük konuşma demiş atalarımız......
ben sana bilmezsin demedim bizim gibi anlamazsın dedim sen karnında canlı taşıdınmı annelik içgüdüsünü benim kadar bilebilirmisin bilemezsin ha ilerde anne ol inşş.o zaman tamam senin etrafındaki hangi ablan kocasından eski sevgilisi için ayrılmayı düşündü ben eminimki düşünmemeiştir kimse benim kızdığım git boşan ne yapıyosan yap ama şu pozisyonda karnında çocuğun yanında kocan eski sevgilinden msj bekle yanlış hemde çok yanlışşşş

burda koca ile ilgili yazılarda karşı taraf olan kadından dinliyoruz ve koca ile ilgili kanılara taraflı bakarak varıyoruz.
ama ayhu konuyu kendi yaşadıklarını direkt kendi ağzından yazıyor.bu durumda konunun taraflı olma ihtimali düşük ve kendini kötü hissettiği için yazıyor.bizde kırıcı olmadan doğruyu göstermeye çalışıyoruz.

kısacası ben bir konu açsam ve böyle idam edilsem konu açtığıma içten gelen sesimi burda hem cinslerimle paylaştığıma pişman olurdum.çünkü bazıları pişman eder derecede yazılar yazıyor.

sadecekişilerin iyi olmasıyla boşanılmayacak diye birşşey yok.demekki duygusal anlamda yetersizlikler yaşanıyor.

ben sana bilmezsin demedim bizim gibi anlamazsın dedim sen karnında canlı taşıdınmı annelik içgüdüsünü benim kadar bilebilirmisin bilemezsin ha ilerde anne ol inşş.o zaman tamam senin etrafındaki hangi ablan kocasından eski sevgilisi için ayrılmayı düşündü ben eminimki düşünmemeiştir kimse benim kızdığım git boşan ne yapıyosan yap ama şu pozisyonda karnında çocuğun yanında kocan eski sevgilinden msj bekle yanlış hemde çok yanlışşşş
keşke annelık dogurmakla olsa ıdı..

bekarların hayat tecrubesı yokdurbekar yazar ama evlıdır :hulya:nekadar onyargılı bı toplum olmusuz..bekarlardan cıkan akıllar bazen super oluyo ama..akıl akıldan ustundur..:nazar:

bu bekarsın anlamsın lafı sadece senın yazdıgın bir şey degil.....genelde evli olanlar hep yapıyor...

arkadaşın yaptıgının hata oldugunu zaten herkes yorumunda söylüyor kimsede aferin demiyor.....
bende hatalı buluyorum..inşallahta düzelir yuvasına döner diye temennide ediyorum...

heleki eski sevgiliyi arzulaması yada bir beklenti içine girmesi....tabıkı hata.....

zaten saglıklı aklı başında biri yada herşeyi mükemmel giden biride bu hareketler bu düşünceler içinede girmez elbetteki yolunda gitmeyen bir şey var o yüzdende yapıyor olabilir.
ya hamılelık.....ya eşinden dolayı bir sorun...yada anlatamadıgı bir şey vardır yada bir boşluga düştü.....o boşlukta bocalıyor....
bu olumsuz düşüncelerden tez sıyrılır ve evliligine yuvasına sahıp cıkar....

ama yorum yaparkende aşalayıcı yıpratıcı yada hakarete varan laflarda dogrusu hoş olmuyor...

Son düzenleme:
olayı bekarlık evlilik konusuna getirme arkadaşım konuyu saptırmayın ya sen annele aynı şeyleri düşünürmüsün hayır sen farklı o farklı düşünür ha niye o daha duygusal daha annelik içgüdüsüyle karar verir doğurmak annelikle olmaz evet anne var anne var tamammı benim anneliğimi sen yargılayamazsın

keşke annelık dogurmakla olsa ıdı..

bekarların hayat tecrubesı yokdurbekar yazar ama evlıdır :hulya:nekadar onyargılı bı toplum olmusuz..bekarlardan cıkan akıllar bazen super oluyo ama..akıl akıldan ustundur..:nazar:

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

olayı bekarlık evlilik konusuna getirme arkadaşım konuyu saptırmayın ya sen annele aynı şeyleri düşünürmüsün hayır sen farklı o farklı düşünür ha niye o daha duygusal daha annelik içgüdüsüyle karar verir doğurmak annelikle olmaz evet anne var anne var tamammı benim anneliğimi sen yargılayamazsın
ne haddıme sızın annelıgınızı yargılamak bana kalmaz tabıkıde..
sız annelık ıcgudusu deyınce bende dogurmakla anne olunmadıgını dıle getırdım sadece..konu saptırılmıyo bence..konu sahıbesı hamıle degılmı ..

konuyla hiç alakası yok ama yazmadan geçemedim. "annelik" kadınlara doğuştan geldiğini inandığım bir özelliktir. elbette karnınızda hissetmek, kucağınıza almak tarifsiz güzel duygulardır. ancak kadınlar bir kedi yavrusuna bile annelik içgüdüsüyle yaklaşacak yapıya sahiptirler... o yüzden "anne olunmadan anlanmaz" lafının yanlış olduğunu düşünüyorum... zira doğurup çöpe atanlar da anne... eren arkadaş farklı birşey anlatmak istedi sanırım... :1closedeyes:

bu bekarsın anlamsın lafı sadece senın yazdıgın bir şey degil.....genelde evli olanlar hep yapıyor...

arkadaşın yaptıgının hata oldugunu zaten herkes yorumunda söylüyor kimsede aferin demiyor.....
bende hatalı buluyorum..inşallahta düzelir yuvasına döner diye temennide ediyorum...

heleki eski sevgiliyi arzulaması yada bir beklenti içine girmesi....tabıkı hata.....

zaten saglıklı aklı başında biri yada herşeyi mükemmel giden biride bu hareketler bu düşünceler içinede girmez elbetteki yolunda gitmeyen bir şey var o yüzdende yapıyor olabilir.
ya hamılelık.....ya eşinden dolayı bir sorun...yada anlatamadıgı bir şey vardır yada bir boşluga düştü.....o boşlukta bocalıyor....
bu olumsuz düşüncelerden tez sıyrılır ve evliligine yuvasına sahıp cıkar....

ama yorum yaparkende aşalayıcı yıpratıcı yada hakarete varan laflarda dogrusu hoş olmuyor...
sevgılı duygu..
kımseyı hayatında yaşadıklarından dolayı asalamaya yargılamaya hakaret etmeye hakkımız yokdur..ama burda olayı sadece bayan anlatıyo olaya tek bakmak tabıkıde hata..ve yapılan yorumda zaten saglıklı olmazda..
yorumlarının takıpcısıyım tebrık ederım..

konu evli ve bekarsın muhabbetine döndü ben arkadaşa sen bekarsın benim gibi düşünemezsin derken senin düşüncen önemsiz karışma sen evlilikten ne anlarsın anlamında demedim ama konu buralara kadar geldi madem ben ve sen aynı düşünceleri düşünemeyiz yaşımız aynı olsada aramızda bi fark vardır herzaman niyemi sen ve annen aynımı sen bi blüz alırken cebindeki parayı düşünmeden pahalı bi blüze verirsin hele çalışıyosan aman benim param dersin ama ben ay sonunu kocamı oğlumu düşünerek alırım annende böyle olmadımı hep fedakarlık yapmadımı bende bu bayana bu yüzden kızıyorum anne adayı bir ay sonra anne olucak boşansın ne yaparsa yapsın ama bu pozisyonda kocasının ekmeğini yerken onu hayal edip msj beklemesinn

ben kiniyorum senin gibi insanlari
kocan seviyor deger veriyor ama hala gozun baska erkekte ne diyim sana

ben kiniyorum senin gibi insanlari
kocan seviyor deger veriyor ama hala gozun baska erkekte ne diyim sana

sorunda burda ya canım eşi çoğu kadının aradığı hayalindeki eş zaten bence bunca insan da bu nedenle bu şekilde yorum yapıyorlar ortada bir mağdur var ama bu mağdur insan bizim alıştığımız klasik eşlerden değil durum böyle olunca sen belanı istiyon demek kalıyo bize

şaka gibisinakannehir...allah bazılarına dert vermez böyle kendilerine macera ararlar..şükretmek yok..

kocan sana iyi davranmasaydı buralarda acaba ne yapsamda ilgisini çeksem diye topic açardın..yazık..sevmeye çalış bari..bazı şeyler insanın elindedir ne olursa olsun..evlenecek cesaretin olduysa bu adamla bi zahmet seviver.
.:1closedeyes:

Son düzenleme:
sorunda burda ya canım eşi çoğu kadının aradığı hayalindeki eş zaten bence bunca insan da bu nedenle bu şekilde yorum yapıyorlar ortada bir mağdur var ama bu mağdur insan bizim alıştığımız klasik eşlerden değil durum böyle olunca sen belanı istiyon demek kalıyo bize

ben boyle kadinlari gercekten anlamiyorum ne istiyorlar neden illa baska b ir erkek
anlamveremiyorum hic birzamanda veremicem yazik adama herseydn habersizkarisini sevmeye saymaya devam ediyor

merhaba
4 yıllık evliyim ve hamileyim.eşim nerdeyse mükemmel biri.herkesin isteyeceği ideal bir eş.beni hiç üzmez,her istediğimi yapar.ama bana yetmiyor.onu her konuda yetersiz buluyor.zeki olmadığını düşünüyorum,yakışıklı bulmuyorum.son zamanlarda cinsel olarak da onu istemiyorum.hiç çekici bulmuyorum.çok sıkıldım ondan.

ben tam bunları hissederken 6 sene önce ayrıldığım sevgilim beni buldu.ben ona çok aşık olmuştum.ilişkimizin hiç mantıklı bir tarafı yoktu.karşılıklı kararla ayrılmıştık.ama asla kimseye olmadığım kadar ona aşık olmuştum delice bir tutkuydu.cinsel yönden eşimle onu kıyaslıyorum ister istemez ve hep onu arzuluyorum. o evlenmemiş.

ve benim aklım çok karışık.sürekli ondan mesaj bekliyorum.aklım fikrim onda.

ama eşime haksızlık etmek istemiyorum.o kadar sabırlı ve anlayışlı ki anlatamam.dün akşam şakayla karışık heyecanımın bittiğini ve onu sevmediğimi hatta sıkıldığımı söyledim.o ise sarılıp öptü ve sabah erkenden kalkmış kahvaltıyı hazırlamıştı.beni sevdiğini söyledi.eşimi seviyorum ama diğeri çok farklı bir duygu.

ne yapacağımı bilmiyorum.eşimle çok istediğimiz bebeğimiz de yolda. o olmasa daha rahat davranırdım.

herhangi bir boşanmayı ne o ne de aileler kabul eder.çünkü hiç sorun yok.eğer öyle bir şey yaparsam ailemi de karşıma almış olacağım :KK43:((

hamileliğin verdiği psikolojiyle bunları düşündüğünü zannediyorum..
ve lütfen saçmalama diyorum..
eşin iyi bir insan belli ki lütfen pişman olacağın şeyler düşünme de yapma da...

Bence eşinden boşansan da mutlu olamazsın.Hergün pişman olacaksın.En iyisi eşinle bir tatile falan çıkın yada bir süre ailende kal böylece duygularını tartarsın.Heyacan arkadaşların da dediği gibi geçer.Eski sevgilinle yıllar önceki hislerini yaşayacağını mı düşünüyorsun.Diyelim ki ayrıldın sonra bu erkek arkadaşınla devam ettin o seni terkettiği zaman küçük bir çocukla ne yapacaksın.Bir daha kimse seni onun kadar sevemez.Biraz uzak kalın özleyin birbirinizi bir uzmandan da yardım alın geçer bunlar bence.

............... neyse .........

Son düzenleme:
yanlış yazdığımdan dolayı düzeltme.

bekarız belki cahiliz burda çok konusu geçmiş bekar evli diye ama kalkıp sevgilimizi ve bize değer veren insanları aldatmıyoruz
tabi ki hepeimizin aklında keşkeler yada yaşamak istediğimiz şeyler olabiliyor ama bunun önüne kendimiz geçmeliyiz karşımızdakini üzmeden ben bekar olup bu yorumu yapıp evli olup hele birde anne olanlar var benimle aynı fikirde olan o zaman yanlış anlaşılmasın sakın onlarda mı cahil

Valla gördüm ki ne kadar kötü davranırkan karşındakine okadar değer kazanıyorsun.EGEr eşi bu bayanı aldatsa,dövse,kumar falan oynasa böyle düşünmeyecekti bence.Çok yazık:KK43:

X