- 22 Ağustos 2007
- 6.201
- 43
yok canım, herkes çok steril hayatlar yaşıyor, öyle demeyin.
herkes kendisinin ne kadar namuslu olduğunu vurgulamak peşinde. sanki insan duygularını kontrol edebiliyormuş gibi, hissettiği şeylerden ötürü suçlaması ne kadar acayip.
jesabel...evlilik annelik cok ciddi kurumlardir, böyle tukuymus heyecanmis gibi bana göre sacmaliklara yer olmamali.
Heyecan bitti hadi baska arayislar icine gireyim gibi düsüncelerle nereye varabilirki insan....? Erkekler bunu yaptigi zaman nasil tepkimizi ortaya koyuyorsak hemcinsimizdede bunu yapmaliyiz...düsünceleri yanlis.....saglikli giden bir evlilikte bu tür düsünceler icine girmesi normal olamaz....Bir pürüz var demek, yanlis giden birseyler varki suan esi ile bebeginin hayallerini kuracagi yerde eski sevgilisini düsünüyor arzuluyor....
Insan düsüncelerinden ötürü suclanamaz evet....ama bu düsünceler karsindaki insana veya cevrendeki insanlara zarar verebilecek derecede ise orda dur demek lazim.....
Keske arkadasin akli daha evvelden basina gelseymis.....henüz dünyaya gelmeyen bir bebek belkide babasiz büyüyecek ihtimalinde olmazdi....
Ben suclamiyorum yargilamiyorum, ne haddime.....sadece Allah (C.C.) akil vermis beyin vermis, sevmedigim bir adamla, bosanmayi düsündügüm bir adamla aile kurmanin ne kadar mantiksiz olacagini az bucuk tahim edebilirdim öyle degilmi?