Heyecan bitti :((( Ve eski sevgili geri döndü...

niye özelden yazılıyor burdan yazsanız ne derdiniz varsa

ayıp mış yazdığım hiç de ayıp degil bu afedilir birşey degil ki

Ohoooo o zaman sayardikda sayardik hepberaber, vay adi adam karisi hamile neler yapiyor neler düsünüyor diye söverdik.....:hulya:

Aslinda benim en cok takildigim nokta konu basligi...Heyecan bitti.....:nazar:

Heyecan nedirki? O zaten bitmeye mahkum olan birsey degilmi?

Hangimizin evliliginde beraberliginde sonuna kadar o heyecan varoluyor.? Eninde sonunda biten birsey icinmi bu düsünceler?
Bilemiyorum.....bana sacma geldi....Racona ters arkadasim..

Esi simartmis, yok hamilelikmis bunlarin hepsi fasa fiso bana göre...
Bu arkadas esini sevmiyor...esini adam yerine koyup saygi duymuyor...bu kadar basit.

Bari keske cocuk yapmasaymis....o mahsumun ne günahi var?:çok üzgünüm:

Gülsüm bayılıyorum yorumlarına a.s.

ohoooo o zaman sayardikda sayardik hepberaber, vay adi adam karisi hamile neler yapiyor neler düsünüyor diye söverdik.....:hulya:

Aslinda benim en cok takildigim nokta konu basligi...heyecan bitti.....:nazar:

Heyecan nedirki? O zaten bitmeye mahkum olan birsey degilmi?

Hangimizin evliliginde beraberliginde sonuna kadar o heyecan varoluyor.? Eninde sonunda biten birsey icinmi bu düsünceler?
Bilemiyorum.....bana sacma geldi....racona ters arkadasim..

Esi simartmis, yok hamilelikmis bunlarin hepsi fasa fiso bana göre...
Bu arkadas esini sevmiyor...esini adam yerine koyup saygi duymuyor...bu kadar basit.

Bari keske cocuk yapmasaymis....o mahsumun ne günahi var?:çok üzgünüm:

kesinlikle katılıyorummmm

konu sahibi arkadaş içinden geçenleri içinde yaşadığı fırtınayı açık yüreklikle anlatmış.
bence bir çok insan bu tür düşüncelere hayatının bir bölümünde kapılır .
önemli olan yaptığının daha doğrusu düşüncesinin saçma ve karşısındakini incitecek olduğunu görmesidir ki zaten ayhu bunu hissettiğini ifade etmeye çalışmış.eminimki bir süre sonra bu tür şeylere nasıl kapıldım diyecek.
yalnız bazı arkadaşlar çok ağır ithamlarda bulunmuş inanınki çok üzüldüm
burası dertleşme platformu ise bunu kırmadan yapmalıyız diye düşünüyorum.
kusura bakmayın yazmayacaktım ama dayanamadım.

niye özelden yazılıyor burdan yazsanız ne derdiniz varsa

ayıp mış yazdığım hiç de ayıp degil bu afedilir birşey degil ki

kendi hayatımı burda afişe etmek zorunda mıyım? tecrübemi arkadaşa özelden aktardım, onunla paylaşmak istedim, sizinle de paylaşmak zorunda mıyım?

beni kastettiğiniz halde, sözü yüzüme değil de ortaya söylüyorsanız bu ayıptır.

kendi hayatımı burda afişe etmek zorunda mıyım? tecrübemi arkadaşa özelden aktardım, onunla paylaşmak istedim, sizinle de paylaşmak zorunda mıyım?

beni kastettiğiniz halde, sözü yüzüme değil de ortaya söylüyorsanız bu ayıptır.

yok ben size demedim üstünüze alındınız özelime yazıyorlar çok ayıp diye

ortaya söylemek niye ayıp olsun ki

konu sahibi arkadaş içinden geçenleri içinde yaşadığı fırtınayı açık yüreklikle anlatmış.
önemli olan yaptığının daha doğrusu düşüncesinin saçma ve karşısındakini incitecek olduğunu görmesidir ki zaten ayhu bunu hissettiğini ifade etmeye çalışmış.eminimki bir süre sonra bu tür şeylere nasıl kapıldım diyecek.

yok canım, herkes çok steril hayatlar yaşıyor, öyle demeyin.

herkes kendisinin ne kadar namuslu olduğunu vurgulamak peşinde. sanki insan duygularını kontrol edebiliyormuş gibi, hissettiği şeylerden ötürü suçlaması ne kadar acayip.

HAKLISIN CNM AMA HER YÖNDEN MÜKEMMEL OLDUĞUNU BİLDİĞİ Bİ EŞİ VAR
DAHA NE OLSUN ALLAHIN EN ŞANSLI KULLARINDAN BUNUN KIYMETİNİ BİLEREK DAVRANMASI DUYGULARINA ZİNCİR VURMASI GEREK

HELE BİDE CİNSEL YÖNDEN KIYASLAMA YAPMASI HEPTEN ENTERESAN
BEN ANLAMADIM BU İŞİ BANA GÖRE ZIT :eek:klava:
AMA HAYAT ONUN İSTEDİĞİNİ DÜŞÜNÜP YAPABİLİR alsanaalsanasmile

bu aşka kapılıp gidenlerinde çoğu mutsuz vede çok ayrılan biliyorum ben sanırım duygusal bir travma yaşıyorsunuz bilmiyorumkismile

eğer eski ayrıldığın sevgilin bu zamana kadar unutulmayacak kocanın koynunda dahi onu hayal edebileceğin mükemmel bi adamdı niye ayrıldın o zaman ayrılırken kafanız basmıyomuydu hem o adam gerçekten adam olsaydı evli ve hamile bi kadını yıllar sonra aramazdı ben ona adam bile demiyorum ve ne yazıkki o karnındaki bebeğe acıyorum ne sana ne kocana nede eski sevgiline sadece o masum bebeğe acıyorum yazık ona

Son düzenleme:

herkes kendisinin ne kadar namuslu olduğunu vurgulamak peşinde. sanki insan duygularını kontrol edebiliyormuş gibi, hissettiği şeylerden ötürü suçlaması ne kadar acayip.

HAKLISIN CNM AMA HER YÖNDEN MÜKEMMEL OLDUĞUNU BİLDİĞİ Bİ EŞİ VAR
DAHA NE OLSUN ALLAHIN EN ŞANSLI KULLARINDAN BUNUN KIYMETİNİ BİLEREK DAVRANMASI DUYGULARINA ZİNCİR VURMASI GEREK

HELE BİDE CİNSEL YÖNDEN KIYASLAMA YAPMASI HEPTEN ENTERESAN
BEN ANLAMADIM BU İŞİ BANA GÖRE ZIT :eek:klava:
AMA HAYAT ONUN İSTEDİĞİNİ DÜŞÜNÜP YAPABİLİR alsanaalsanasmile

evet aslında duyguları kontrol etmek bazen zordur.ayhuda duygularından bahsetmiş henüz aldatma yok.
kıskançlık duygumuza nasıl bazen yenik düşüyorsak yada gem vuramıyorsak arkadaşta belki içinde bulunduğu özel dönemden dolayı düşüncelerine hakim olamıyordur.bunun bazı insanlar için bir dönemden ibaret olduğunu ve sahip oldukları konusunda şanslı olduğunu KIRICI olmadan kendimizle kıyaslamadan belirtmemiz daha uygun sanki.

Yoo şahsen ben hiç de steril bir hayat yaşamıyorum mesela.
Yaptığım yanlışlar burdan fezaya yol olabilir, halihazırda bile bile yaptıklarım da cabası.
Ama mutsuzluğumu ve sıkıntılarımı de bi ben biliyorum bi de Allah.
Bu yüzden bu kadar deli oluyorum, kızıyorum, kendi huzurunu, mutluluğunu kendi elleriyle baltalamaya çalışanlara.

Bazı arkadaşların dediği gibi hamileliktende olabilir ama canım aklını başına al..Herkes özelliklerini anlattığın eşe sahip olmak istiyor biraz bu topikte yazanları okuyup haline şükretmelisin...Evlilik oyun değil sıkıldım gidiyorum diyebileceğin....Şu eski sevgili meselesinide kapatıp bir daha açmamalısın.Bu bir zehir gibidir.Önünü alamazsan kalbini zehirleyip öldürürsün:eek:lmaz:

benim de anlamadigim neden birisi bi yanlis yaptigi zaman zaten kimse puru pak degil herkes iyi degil herkes namuslu degil diye bi savunma mekanizmasi gelistiriliyor.
herkesten size ne ? ya da herkesin namusuna iyiligine gore mi bi degerlendirme yapiyorsunuz.
bu aldatma konularinda da namus gecen tum konularda da boyle deniliyor.

eğer eski ayrıldığın sevgilin bu zamana kadar unutulmayacak kocanın koynunda dahi onu hayal edebileceğin mükemmel bi adamdı niye ayrıldın o zaman ayrılırken kafanız basmıyomuydu hem o adam gerçekten adam olsaydı evli ve hamile bi kadını yıllar sonra aramazdı ben ona adam bile demiyorum bence sen azmışsın ve ne yazıkki o karnındaki bebeğe acıyorum ne sana ne kocana nede eski sevgiline sadece o masum bebeğe acıyorum yazık ona senin gibi annesi olucak çok yazık ve senin ona annelik yapıcak kapasiten olduğunuda sanmıyorum allah hakedene vermez çocuk senin gibilere verir ya neyse anladın sen ne demek istediğimi

kafamçokkarıştı:eek:lmaz:

arkadaşım bu nasıl yorumdur
hem allahın adını söyleyip hemde kimin hakettiğini nerden biliyorsunuz.
lütfen bakın ben konu sahibini tanımam onu korumak gibi niyetim hiç yok aksine şuanki düşünceleri karmaşık ama bizlerde anneyiz ve sütten çıkmış ak kaşık değiliz.
annelik mertebesi böyle ölçülmez lütfen.

bence şu anda çok ciddi bir stres altındasınız. bebeğinize tedaviyle zorlu bir süreçten sonra kavuşmussunuz. şimdi hamilesiniz. bu hamile kalabilme meselesi özellikle normal şekilde olmuyorsa (kendimden biliyorum::) sıkıntı yaratıyor ve eşler arasında istemesende sorun oluşturabiliyor. hamilelik başlı başına ayrı bir durum zaten. herkeste aynı halde geçmiyor. hayatınızda belirsizlikten bahsetmişsiniz. bence tüm bunlardan kurtulabilmek için bir çıkış olmuş eski sevgilinizle karşılaşmanız.
hamileleik sonrası da ayrı bir ruhsal değişimdir. tüm bunlar sizi çok etkilemiş anlaşılan. bence duygularınızı tekrar gözden geçirin. eşiniz anlattığınız kadarıyla çok ilgili alakalı biri. sevgiliniz için çizdiğiniz profil ise daha çılgın,güvenilmez... bu durum sizi çekiyor olabilir.
cinsel isteksizlikten bahsetmişsiniz. bu rutinin verdiği bir düşünce de olabilir.

bence şu an sadece bebeğinize odaklanın. doğumdan sonra hayatınız normal sürecine girdiğinde tekrar değerlendirirsiniz. kararınız çok daha sağlıklı olacaktır bence .

biz bekarlar........ideal koca ideal koca deyip hayaller kurarız.......
şöyle sevsin şöyle ilgilensin.......
sevgisini eksik etmesin diye
bazılarıda kocayı buluyorlar en iyisinden......birde çocuk......EVİMİN KADINI ÇOCUKLARIMIN ANASI OLCAKSIN diyen adam gibi adamı....
ama nedense memnun degiller....

anlamıyorum ne istedigimizimi bilemiyoruz........fazla sevgimi şımardıyor.....

ilgi alaka bir yerlerimize batıp rahatsızmı ediyor anlamıyorum bu insan oglunu....

hele kocayı eski sevgiliyle kıyaslamak.....bilemiyorum

acaba hamileliktenmı desem.....hiç anlamıyorum sonuçta bekarım.....

anladıgım tek şey saygı bitiyorsa sevgi tamamen bitiyor.......

yinede insanoglu çıg süt emmiş şaşar beşer.......inşallah aklını başına toplar ve bu düşündüklerinden dolayı pişman olur yuvasını eşine sahıp çıkar.....

heleki dogucak o masum bebege gerekli annelik görevlerini yapar o eski olanlarıda siler aklından yüreginden......

katılıyorum sana.

konu sahibi arkadaşım sen duygularını ve ruhsal yönelimlerini iyi gözlemliyorsun önemli olan bu. gidişatın seni rahatsız ettiğinin farkındasın ve bu durumun farkındalığında olman hata yapmanı engelleyebiliyor. ben de bir psikologla bu durumunu konuşmanı öneriyorum.sorunun adını koymuşsun ve önemli olan bu durumdan eşine bebeğine ve kendine zarar vermeden kurtulmak

hamileyken eski sevgilisini cinsel yönden hayal eden bi kadına ben diycek laf bulamıyorum kusura bakma arada hiç bir sorun yok kocasıyla kendi egosuna yenilip ayrılmayı düşünüyo ha tamam ayrılsın onun sorunu ama ayrılıp eski sevgiliyle beraber olucak eski kocası başka biriyle ee bu çocuk ortada kalıcak yazık değilmi sorunsuz bir evliliği bitirmek günah değilmi o zaman evlenmeseydi yada hamile kalmasaydı ilerde psikolojisi bozuk bir çocuk yetişirse bunun zararı herkeze anne baba hatasını çocuklar niye çekiyor

X