Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohoooo o zaman sayardikda sayardik hepberaber, vay adi adam karisi hamile neler yapiyor neler düsünüyor diye söverdik.....:hulya:
Aslinda benim en cok takildigim nokta konu basligi...Heyecan bitti.....
Heyecan nedirki? O zaten bitmeye mahkum olan birsey degilmi?
Hangimizin evliliginde beraberliginde sonuna kadar o heyecan varoluyor.? Eninde sonunda biten birsey icinmi bu düsünceler?
Bilemiyorum.....bana sacma geldi....Racona ters arkadasim..
Esi simartmis, yok hamilelikmis bunlarin hepsi fasa fiso bana göre...
Bu arkadas esini sevmiyor...esini adam yerine koyup saygi duymuyor...bu kadar basit.
Bari keske cocuk yapmasaymis....o mahsumun ne günahi var?:çok üzgünüm:
ohoooo o zaman sayardikda sayardik hepberaber, vay adi adam karisi hamile neler yapiyor neler düsünüyor diye söverdik.....:hulya:
Aslinda benim en cok takildigim nokta konu basligi...heyecan bitti.....
Heyecan nedirki? O zaten bitmeye mahkum olan birsey degilmi?
Hangimizin evliliginde beraberliginde sonuna kadar o heyecan varoluyor.? Eninde sonunda biten birsey icinmi bu düsünceler?
Bilemiyorum.....bana sacma geldi....racona ters arkadasim..
Esi simartmis, yok hamilelikmis bunlarin hepsi fasa fiso bana göre...
Bu arkadas esini sevmiyor...esini adam yerine koyup saygi duymuyor...bu kadar basit.
Bari keske cocuk yapmasaymis....o mahsumun ne günahi var?:çok üzgünüm:
niye özelden yazılıyor burdan yazsanız ne derdiniz varsa
ayıp mış yazdığım hiç de ayıp degil bu afedilir birşey degil ki
kendi hayatımı burda afişe etmek zorunda mıyım? tecrübemi arkadaşa özelden aktardım, onunla paylaşmak istedim, sizinle de paylaşmak zorunda mıyım?
beni kastettiğiniz halde, sözü yüzüme değil de ortaya söylüyorsanız bu ayıptır.
konu sahibi arkadaş içinden geçenleri içinde yaşadığı fırtınayı açık yüreklikle anlatmış.
bence bir çok insan bu tür düşüncelere hayatının bir bölümünde kapılır .
önemli olan yaptığının daha doğrusu düşüncesinin saçma ve karşısındakini incitecek olduğunu görmesidir ki zaten ayhu bunu hissettiğini ifade etmeye çalışmış.eminimki bir süre sonra bu tür şeylere nasıl kapıldım diyecek.
yalnız bazı arkadaşlar çok ağır ithamlarda bulunmuş inanınki çok üzüldüm
burası dertleşme platformu ise bunu kırmadan yapmalıyız diye düşünüyorum.
kusura bakmayın yazmayacaktım ama dayanamadım.
konu sahibi arkadaş içinden geçenleri içinde yaşadığı fırtınayı açık yüreklikle anlatmış.
bence bir çok insan bu tür düşüncelere hayatının bir bölümünde kapılır .
önemli olan yaptığının daha doğrusu düşüncesinin saçma ve karşısındakini incitecek olduğunu görmesidir ki zaten ayhu bunu hissettiğini ifade etmeye çalışmış.eminimki bir süre sonra bu tür şeylere nasıl kapıldım diyecek.
yalnız bazı arkadaşlar çok ağır ithamlarda bulunmuş inanınki çok üzüldüm
burası dertleşme platformu ise bunu kırmadan yapmalıyız diye düşünüyorum.
kusura bakmayın yazmayacaktım ama dayanamadım.
yok canım, herkes çok steril hayatlar yaşıyor, öyle demeyin.
herkes kendisinin ne kadar namuslu olduğunu vurgulamak peşinde. sanki insan duygularını kontrol edebiliyormuş gibi, hissettiği şeylerden ötürü suçlaması ne kadar acayip.
HAKLISIN CNM AMA HER YÖNDEN MÜKEMMEL OLDUĞUNU BİLDİĞİ Bİ EŞİ VAR
DAHA NE OLSUN ALLAHIN EN ŞANSLI KULLARINDAN BUNUN KIYMETİNİ BİLEREK DAVRANMASI DUYGULARINA ZİNCİR VURMASI GEREK
HELE BİDE CİNSEL YÖNDEN KIYASLAMA YAPMASI HEPTEN ENTERESAN
BEN ANLAMADIM BU İŞİ BANA GÖRE ZIT klava:
AMA HAYAT ONUN İSTEDİĞİNİ DÜŞÜNÜP YAPABİLİR alsanaalsanasmile
herkes kendisinin ne kadar namuslu olduğunu vurgulamak peşinde. sanki insan duygularını kontrol edebiliyormuş gibi, hissettiği şeylerden ötürü suçlaması ne kadar acayip.
eğer eski ayrıldığın sevgilin bu zamana kadar unutulmayacak kocanın koynunda dahi onu hayal edebileceğin mükemmel bi adamdı niye ayrıldın o zaman ayrılırken kafanız basmıyomuydu hem o adam gerçekten adam olsaydı evli ve hamile bi kadını yıllar sonra aramazdı ben ona adam bile demiyorum bence sen azmışsın ve ne yazıkki o karnındaki bebeğe acıyorum ne sana ne kocana nede eski sevgiline sadece o masum bebeğe acıyorum yazık ona senin gibi annesi olucak çok yazık ve senin ona annelik yapıcak kapasiten olduğunuda sanmıyorum allah hakedene vermez çocuk senin gibilere verir ya neyse anladın sen ne demek istediğimi