heycanima ortak olurmusunuz hanimlar?

potiprenses123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
2
1
1
32
11 aylık evliyiz korunmayı bıraktık bu hafta. Korunmayi bırakınca tavsiyeler nelerdir birşey yapmam gerekir mi nasıl Daha kolay hamile kalınır yani ne yapmalıyım düşünce onerilerinjz bana yol gösterecek?.

Öncelikle doktora gitmelisiniz ve folic asite baslamalisiniz. Yumurtlama dönemini hesaplamali ve o günlerde ilişkiyi artirmalisiniz.

yumurtlama döneminizi bulmalısınız.. bu dönemin belirtileri nelerdir onları araştırın. sonra o günlerde ilişki olmasına dikkat edin. bu şansınızı bir derece arttırabilir ama benim yumurtlama döneminde olmadı mesela hesaplamalar bazen tutmuyor işte ben daha erken yumurtluyormuşum

ben de çok sıkıntı yaşadım yumurtlama dönemi hesabı yapınca hiç yumurtlamadım sanırım psikolojik başka bir şey bulamadılar. şu ovulasyon testlerini denemeyi düşünüyorum bu ay loveislovee sen hiç kullandın mı?

yok hiç denemedim ama kesin bilgiyi doktor verebiliyor muayne edip yumurtladığınızı anlıyor ve ilişki öneriyor...

yok hiç denemedim ama kesin bilgiyi doktor verebiliyor muayne edip yumurtladığınızı anlıyor ve ilişki öneriyor...
ovulasyon testlerini çok kullanan ver idrar ile kendin yapıyorsun evde bu ay almayı düşünüyorum ben de bakalım kısmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…