Kız İsteme heycandan kalbim durcak

m3lt3m

hayat devam ediyor...
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
1.987
83
113
34
Kocaeli
1,5 senedir biriyle çıkıyorum okulum var diye oyaliyodum ama baktim olcak gibi degil annem babama demis konuştuğu var diye oda ciddiyseler gelsinler tanisalim demiş sevgilim 29 yasinda ben 21 gelince napcaz nasil karsilicam ne giycem evimiz kucuk cok kisi cagiramayiz offf cokk heycanliyim korkularim varr nolur yardim edin bana

Sadece erkek arkadaşın gelecekse başka kimseyi çağırmaya gerek yok bence. Eğer aileler tanışacaksa çekirdek aile yeterli tanışma için amcaları dayıları işin içine katmaya gerek yok diye düşünüyorum sizin için de daha uygun olur anladığım kadarıyla =) Elbise giyebilirsin ama rahat edebileceğin bir elbise olursa daha iyi olur. Benim de aileler tanışalı 1 ayı geçti bende bu modlardayım ama korkulacak bir şey yok merak etme herşey güzel ilerler inş =)

Ilk bayanlari çağırmayı dusunuyoruz onun tarafida benim tarafinda kalabalik az kisi gelsin dedim mecbur insallah cok kisi gelmezler bizim taraftanda cagircaz mecbr off kafam ccorba gibi napcam bilmiyorum

Ilk bayanlari çağırmayı dusunuyoruz onun tarafida benim tarafinda kalabalik az kisi gelsin dedim mecbur insallah cok kisi gelmezler bizim taraftanda cagircaz mecbr off kafam ccorba gibi napcam bilmiyorum

Erkek arkadaşınla bunu konuşabilirsin canım. Mesela benim annemle babam ayrı evde annem ananem ben varız sadece erkek arkadaşım artık tanışma olsun dediğinde ben söyledim sadece annenler gelsin diye annesi ananesi birde kız kardeşi geldi bizde o kadardık çok güzel geçti. Ailenin dışına pek çıkma tanışma günü sadece onlar olsun daha iyi olur sadece anneler tanışabilir yada anane teyze de olabilir :)

Benim babam istedi istiyorsa gelsin tanisalim diye annem bana teyzen yeengen halan gelir dedi onunda 1 abla 2 kiz kardeş bide anne 4 kisi zaten mecbur gelcek kucuk bi yerde oturuyolar akrabaları hep karsi yakinlarda o yüzden gelmek istiyolar

Önemli olan sizin durumunuz sizin ne istediğiniz bence ben artık böyle düşünüyorum. Şimdi anladığım kadarıyla onlarda teyze yenge gelsin istiyorlar eğer uygunsanız sizde de teyzen falan olacaksa bir sorun yok. Ben kendi şahsi fikrimi söyledim tanışmada yengeye halaya gerek yok bana göre ama erkek arkadaşınla ve annenle konuşup kendi istediğin gibi yapabilirsin. Dediğim gibi benim durumum mesela babayla tanışmaya uygun değildi sadece annesinin gelmesini istedim onlarda anlayışla karşıladı bu durumu.

Eger halamla yengeme haber vermesem cok ayip olcak cok iyiliklerini gordum benim annemler bana soyluyo bndd sevgilime söylüyorum bana kalsa sadecw kendi ailesi gelsin bana yeterde artar bilede oralarda da ayni durun hepsi Akraba yakin onlarada karsi evde carprazinda ic ice samimiler hep

O zaman sadece bayanlar görüşsün canım onlarda yakınlar diyorsun umarım herşey yolunda gider şimdiden hayırlı olsun =)

Allah buyuktur arkadasim eviniz kucukse kucuk rizki buyuk olsun insallah.
Ben de bi aksilik olmazsa haftaya sevgilimin annesi ile tanisacagim mayis gibi nisan dusunuyoruz evimiz bizim de kucuk ve eminim cok kalabalik olacak vekilim Allah kendimi ona biraktim.
Insallah hersey gonlumuze olur seninde benim de tum bu yolda ilerleyen kardeslerimizinde.
keyfini cikar en guzel zamanlarin

Sorun ciksin istemiyorum seninde rabbim bu yolda yardimcin olsun benim nisan daha bello degil tanisma icin zamanda koymadik sadece gelsinler dedik ikimizde çalışıyoruz ona gore ayarlicaz offf akrabalari merakliymis benide bu daha cok endişelendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…