tunavy Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2012 441 108 103 İzmir 14 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tunavy #1 "Tanrım tek başına koyma kullarını Yalnızlığa ancak sen dayanırsın Bu dünyada cefa çektirme bize Yalnızlığa ancak sen dayanırsın Hasretini çekmişlere Cok isteyeyip hamile kalamayanlara Alı gülü solmuşlara Ver ver ver ver Gökte uçan kuşlara Kurumuş kocamışlara Boynu bükük kalmışlara Yuvası meyvasız kalanlara Ver ver ver ver Hey tanrı bana üç tane Üç de yetMez beş tane Beşde yetmez yedi tane Ver ver ver ver Ver Allahım ver." ağlanacak halimize biraz neşelenelim dedim. KOCAYI BULDUK ŞİMDİ BEBİŞ ARIYORUZ.YA NASIL GÜZEL BEBİŞ GİYSİLERİ,MOBİLYALARI,YARDIMCI MAZEMELER VAR HEPSİNDEN İSTİYORUM..ALAHIM HAMİŞ OLAYIM..DUY BÜTÜN İSTEYENLERİ.İÇİM ERİYOR
"Tanrım tek başına koyma kullarını Yalnızlığa ancak sen dayanırsın Bu dünyada cefa çektirme bize Yalnızlığa ancak sen dayanırsın Hasretini çekmişlere Cok isteyeyip hamile kalamayanlara Alı gülü solmuşlara Ver ver ver ver Gökte uçan kuşlara Kurumuş kocamışlara Boynu bükük kalmışlara Yuvası meyvasız kalanlara Ver ver ver ver Hey tanrı bana üç tane Üç de yetMez beş tane Beşde yetmez yedi tane Ver ver ver ver Ver Allahım ver." ağlanacak halimize biraz neşelenelim dedim. KOCAYI BULDUK ŞİMDİ BEBİŞ ARIYORUZ.YA NASIL GÜZEL BEBİŞ GİYSİLERİ,MOBİLYALARI,YARDIMCI MAZEMELER VAR HEPSİNDEN İSTİYORUM..ALAHIM HAMİŞ OLAYIM..DUY BÜTÜN İSTEYENLERİ.İÇİM ERİYOR
EbruEsra03 Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2013 16 1 16 Hollanda 14 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tunavy #2 Amin Insallah hep positief olmak gerekiyor birsey istiyorsan negatief davranirsak isimizi zorlastiriz allah butun isteyenlere versin insallah bende dahil olmak uzere bekleyen dervis muradina ermis insallah hepimiz ereriz sekerim optum..
Amin Insallah hep positief olmak gerekiyor birsey istiyorsan negatief davranirsak isimizi zorlastiriz allah butun isteyenlere versin insallah bende dahil olmak uzere bekleyen dervis muradina ermis insallah hepimiz ereriz sekerim optum..
mersah22 Guru Kayıtlı Üye 7 Şubat 2013 4.170 2.814 373 14 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tunavy #3 Aminnnnnnnn.........