• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

heves ve hüsran:( - lazer için uygun değimişim.

_daisy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
69
0
46
İstanbul
arkadaşlar ya bugun lazere gittim okadar hevesliydimki kaç haftadır ama kadının söyledikleri sinirimi bozdu:/ tüylerim bunun için uygun değilmiş açık renkli ve inceymiş en son uygulanacak kişi türüymüşüm bi kısma yaptı gerçi dediki 15gün sonra bak eğer yaptıgım bölgede tüyleri tuttugunda dökülüyosa işlem olmuş demektir dedi ama olmuyosa paranada yazık falan yaptı.sinirimi bozan şimdi bu sarı tüylüler epilasyon hiç yaptıramicaklarmı haksızlık değilmi bu:(

arkadaşlar ya bugun lazere gittim okadar hevesliydimki kaç haftadır ama kadının söyledikleri sinirimi bozdu:/ tüylerim bunun için uygun değilmiş açık renkli ve inceymiş en son uygulanacak kişi türüymüşüm bi kısma yaptı gerçi dediki 15gün sonra bak eğer yaptıgım bölgede tüyleri tuttugunda dökülüyosa işlem olmuş demektir dedi ama olmuyosa paranada yazık falan yaptı.sinirimi bozan şimdi bu sarı tüylüler epilasyon hiç yaptıramicaklarmı haksızlık değilmi bu:(

Kullandigi lazer makinesine bagli,
bazilari senin tipinde ise yaramiyor,
Iyice arastir, makinenin adini felan..

Aynısı benimde başıma geldi
Uygun değil,makine görmez dedi
İğneli epilasyon önerdi bana

en azından insaflı çıkmıs doğruyu söylemiş çok kandırılan var burda şanslı sayılırsın

acik renkli tuylerin lazer icin pek uygun olmadigi dogru,
ama benim bi arkadasimin tuyleride asiri acik renkli & ince
ve yaptiriyo, fakat normalinden daha cok seans yapmasi
gerekiyo. Su an 5.ci seansinda sanirim, ve gayet memnun.
Galiba makineden kaynaklanan bisey, baska lazer epilasion
merkezlerine gittinmi? Baska yerlere gitmeyi dene, belki
daha uygun makinelerle calisiyor olanlar vardir.

Back