H hesna Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2007 65 0 86 İstanbul 26 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi hesna #1 BABA Bir çınar dı karşımdaydı Baktım yıkılıyor Uzandım tuttum Düşüyordu Bir şey yapamadım kucağımdaydı sıcaktı Kuş oldu kanatlandı Kayboldu Bir şey yapamadım Bakakaldım ağladım Dağ dı yok oldu Soğumuştu Babamdı
BABA Bir çınar dı karşımdaydı Baktım yıkılıyor Uzandım tuttum Düşüyordu Bir şey yapamadım kucağımdaydı sıcaktı Kuş oldu kanatlandı Kayboldu Bir şey yapamadım Bakakaldım ağladım Dağ dı yok oldu Soğumuştu Babamdı
H hesna Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2007 65 0 86 İstanbul 29 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi hesna #2 :çiçek: :çiçek: :çiçek:
H hesna Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2007 65 0 86 İstanbul 6 Mayıs 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi hesna #3 lütfen emeğe saygı
KALB!M Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2007 204 0 96 Edirne 6 Mayıs 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi hesna #4 çok güzel muhteşem eline sağlık canım
E EU1 Ziyaretçi 7 Mayıs 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi hesna #5 Hesna şiirin güsel dokunaklı... Bende babamı çok seviyorum çok öslüyorum herşeyini Baba evinden çıkınca hiç kimse baba gibi yaklaşmıyor insana Hiç kimse baba gibi kokmuyor. allah başımısdan eksik etmesin.
Hesna şiirin güsel dokunaklı... Bende babamı çok seviyorum çok öslüyorum herşeyini Baba evinden çıkınca hiç kimse baba gibi yaklaşmıyor insana Hiç kimse baba gibi kokmuyor. allah başımısdan eksik etmesin.