Hesapladığıma göre 6 haftalık hamileyim ama ultrasonda 4 haftalık çıktım.

Helpme35

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
21
4
6
40
Arkadaşlar bugün doktora gittim. son adet tarihime göre 6+1 günlük hamileyim ama doktor 4 haftalık göründüğümü söyledi. Kese boyu 6,71 mm. Riskli olduğunu söyledi doktor. Aranızda böyle bi durum yaşayan varsa lütfen yardım edebilir mi? 10 gün sonra kontrolüm var nasıl geçecek günler bilmiyorum.

Geç dollenme vs olabilir. Benimde haftalarim surekli oynuyo. Doktor azcik yanlis olcse 1 hafta oynuyo zaten. Kese boyuyla ilgili bilgim yok onu bilgili arkadaslar yazarsa daha iyi yardimci olurlar

Son adet tarihi ile gebelik arasında 2 hafta olması normal.

Çünkü adet biter bitmez gebelik gerçekleşmiyor döllenme zamanı ile son adet tarihi arasında 2 hafta var. Bütün gebelikler 2 hafta geriden geliyor.

Fakat doktorlar son adet tarihine göre hesaplıyor.

Daha çok yeni 9-10 haftalara bir gel o zaman kese boyutuna göre hesaplama yapılacak o her zaman doğru çıkıyor.

Canım benim de adet tarihime göre 5+4 falan olması lazım ama 4+3suan geç döllenme benimki bence çok çok normal hemen adet bitiminde hamile kaldın diye bisey yok

Ve benim doktorun hesaplamasına gore o gün eşim bile yanımda yoktu adet bitiminden 5 gün sonra yanımdaydı. Bence seninki de geç döllenme

Geç döllenme olabilir. Benim de 10 gün geriden hesaplamıştik. Ama ben keseyi gorene kadar gün aşırı beta HCG baktirdim dış gebelik olabilir diye.

3 gün önce b-hcg 2228 çıktı. Çok normaldi b-hcgye göre. Zaten ben de onu anlayamıorm. Eğer 4 haftada kalsaydı b-hcg böyle yüksek çıkarmydı. Doktorum hiç kesin şeyler söylemio. Beklicez dio. Ama ben kafayı yicem. En iyisi bi kan testi daha yaptıraym

Kızlar bugün beta hcg mi ölçtürdüm. Sonuç 8941. Sizce boş gebelik olabilir mi. Nasıl değerlendiriyosunuz. Böyle bişey yaşayan var mı. 6 günde 4 katına çıkmış.

Kızlar bugün beta hcg mi ölçtürdüm. Sonuç 8941. Sizce boş gebelik olabilir mi. Nasıl değerlendiriyosunuz. Böyle bişey yaşayan var mı. 6 günde 4 katına çıkmış.
Kese gorundukten sonra bhcg olculmez zaten. Birde olcumlere cok takilma.doktor keseyi 1 mm eksik olcse 2 hafta ediyor.

Arkadaşlar embriyo oluşmamış. Bugün doktora gittim. Pztsi kürtaj olucam. Bu 2. Kürtajım. Ne sıkıntı var anlamıyorum. Doktor bi oluşum var ama embri değil dedi. Düzensiz oluşum gibi bişeymiş. Eşimle benim genetiğimize bakılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…