Hesabın Gizli Olmaması ve Bir Şey Yapamayışımız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir tanıdığın başına geldi, savcılığa gidip suç duyurusunda bulundular. Hesaplar kapatıldı, üstüne bir de mahkemelik oldular. Hala dava devam ediyor. Siz güvenmeyin o savcıya.

Bir tanıdığın başına geldi, savcılığa gidip suç duyurusunda bulundular. Hesaplar kapatıldı, üstüne bir de mahkemelik oldular. Hala dava devam ediyor. Siz güvenmeyin o savcıya.
Benim kafamda da maddi manevi tazminat davası açıp sokak hayvanlarına mama almak var.Zaten kullanmıyordum sosyal medya artık iyice nefret geldi içime

Benim fotomu profil yapmamış olsa benim adıma facebook açmamış olsa inanın bende umursamayacaktım.Kendi adıma şikayette bulunacağım gerisini herkes kendi bilir.
yav kocasi dusunsun kuzeniniz zamaninda evli admla iliski yasadigi icin gunahini cekiyor ama olan sana olcak cunku cidden seni ilgilendirmiyor kocasi biliyot rahatsizlarsa gitsinler savcilaga sen avukat polos degilsin. isine bak alan memnum satan memnun

Hanımefendi o hesapta benimde fotoğraflarımı paylaşıyor bu şahıs olay kuzenim veya eşi değil.Ben kendimle ilgili kısımdan rahatsızım ve yasal yola başvurma sebebimde benim fotoğraflarımıda o hesapta kullanması.Kuzenimin 4 arkadaşının adınada hesaplar açmış onların fotoğraflarıyla aynı şekilde onlarda kendileriyle ilgili kısmı şikayet edeceklerini söylediler.

bir arkadaşım şikayet etti neredeyse 1 yıl oldu hala hiç bir şey olmadı hesap duruyor ve kullanılıyor. ayrıca açık profilde olan fotograf ve videoların kullanılması suç değil yasaya bakabilirsiniz. hiç anlamıyorum insanlar neden açık kullanır hesaplarını hele evliysen ne gerek var. açık olunca dayılar doluşuyor

Son düzenleme:

Niyeyse ben de adama inanmadım. Saklamış bir de uzun süre. Bence aldatmış ve korkuyor açığa çıkmasından.

Zaten sosyal medyada hesap açarken uzun bir sözleşme çıkıyor ve hiçbirimiz onu okumadan kabul ediyoruz. Kesin orda yazıyordur resimlerin kullanılabileceği.

o zaman kuzeniniz listesindekiherkesi engelleyecek.Dışarıya da kapatacak.Yakın arkadaşlarına durumu izah eder nasıl olsa

Evet.Kuzenim hatalı olduğunu,ta en baştan eşine bazı şeyleri anlatması gerektiğini söyledi.Zaten eşi de adamın hesabında görmüş karısını.Kendim öğrensem daha çok kızardım dedi.

ben o ilk tepkiden dolayı görüşmezdim. ayrılık durumu yaşasalar sizi sorumlu tutacaktı kuzeniniz.

o zaman kuzeniniz listesindekiherkesi engelleyecek.Dışarıya da kapatacak.Yakın arkadaşlarına durumu izah eder nasıl olsa
Çok önce yaptı bunu ama adam hesap gizli değilken fotolarından ss almış stoklamış.habire sahte hesabın profil fotosu değişiyor hepside eski fotolardan

Güncelleme:
Savcılığa suç duyurusunda bulundum.Avukat bi abla vardı tanıdık gerisiyle o ilgilenecekmiş.Benim fotomu kullandığı dönem kuzenin hesap gizliydi,haliyle onu takip ettiği sahte hesapla fotomu çaldığı için hakkında işlem yapılacak.
Mune abla yardımcı olan hanımlara çok teşekkür ederim konumu kapatabilir misin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…