- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
-
- Konu Sahibi gixxer_600
Benim korkum yok ki.Her türlü hem hukuki hem ilahi boyutta hesabını verecek.Bulmazsa zaten bu israrla siz basiniza is acacaksiniz. Demedi demeyin
Benim kafamda da maddi manevi tazminat davası açıp sokak hayvanlarına mama almak var.Zaten kullanmıyordum sosyal medya artık iyice nefret geldi içimeBir tanıdığın başına geldi, savcılığa gidip suç duyurusunda bulundular. Hesaplar kapatıldı, üstüne bir de mahkemelik oldular. Hala dava devam ediyor. Siz güvenmeyin o savcıya.
bence sen karisma herkes yoluna bakar kalirsin oyle tek deyim sanaKuzenimde öyle diyor ama ben çok sinirleniyorum gerçektende
Benim fotomu profil yapmamış olsa benim adıma facebook açmamış olsa inanın bende umursamayacaktım.Kendi adıma şikayette bulunacağım gerisini herkes kendi bilir.bence sen karisma herkes yoluna bakar kalirsin oyle tek deyim sana
yav kocasi dusunsun kuzeniniz zamaninda evli admla iliski yasadigi icin gunahini cekiyor ama olan sana olcak cunku cidden seni ilgilendirmiyor kocasi biliyot rahatsizlarsa gitsinler savcilaga sen avukat polos degilsin. isine bak alan memnum satan memnunBenim fotomu profil yapmamış olsa benim adıma facebook açmamış olsa inanın bende umursamayacaktım.Kendi adıma şikayette bulunacağım gerisini herkes kendi bilir.
Hanımefendi o hesapta benimde fotoğraflarımı paylaşıyor bu şahıs olay kuzenim veya eşi değil.Ben kendimle ilgili kısımdan rahatsızım ve yasal yola başvurma sebebimde benim fotoğraflarımıda o hesapta kullanması.Kuzenimin 4 arkadaşının adınada hesaplar açmış onların fotoğraflarıyla aynı şekilde onlarda kendileriyle ilgili kısmı şikayet edeceklerini söylediler.yav kocasi dusunsun kuzeniniz zamaninda evli admla iliski yasadigi icin gunahini cekiyor ama olan sana olcak cunku cidden seni ilgilendirmiyor kocasi biliyot rahatsizlarsa gitsinler savcilaga sen avukat polos degilsin. isine bak alan memnum satan memnun
hayır oyle bırsey yok hesabı gızlı degıl dıye baskaları resmını ızınsız kullanamaz
bunu soyleyen kuzenınız resmen sallamıs savcı arkadasına sormamıstır bıle boyle bırsey olmadıgını katiplik yaptıgım donemden bılıyorum hesabı gızlı olsun olmasın baska kımse ızınsız kullanamaz.
benı rahatsız edıyor tacız edıyor resımlerımı ıznım olmadan kullanıyor dıye dılekce verecek cunku bu bır suc .
o zaman kuzeniniz listesindekiherkesi engelleyecek.Dışarıya da kapatacak.Yakın arkadaşlarına durumu izah eder nasıl olsaSahte hesabı gördükten sonra gizlemiş.Ama bir başka sahte profillede zaten takip ediyormuş kuzenimi.Tüm fotolarından hikayelerinden filan ss almış stoklamış bile.Eşinin duymasını istemiyordu.Ben söyleyelim diye çok ısrar ettim ama kızdı bana olmaz olmaz diye.Eşi öğrenince çok kızdı ama savcı arkadaşının o lafına çok inandılar.
Evet.Kuzenim hatalı olduğunu,ta en baştan eşine bazı şeyleri anlatması gerektiğini söyledi.Zaten eşi de adamın hesabında görmüş karısını.Kendim öğrensem daha çok kızardım dedi.
Çok önce yaptı bunu ama adam hesap gizli değilken fotolarından ss almış stoklamış.habire sahte hesabın profil fotosu değişiyor hepside eski fotolardano zaman kuzeniniz listesindekiherkesi engelleyecek.Dışarıya da kapatacak.Yakın arkadaşlarına durumu izah eder nasıl olsa
Hanımefendi nasıl bu kadar rahat birinin günahını alabiliyorsunuz ?Ortada aldatma filan yok.Eşi normalde de çok sinirli biri ilaç kullanıyor,gitse adamı bulsa sonu nerelere varırdı bunları düşündüğü için söylemek istemedi.Bence aldatmış ve korkuyor açığa çıkmasından.
Siz görüşmezsiniz benzerini yaşarsanız hanımefendi.Kimsenin evliliğine bir garezim yok benim.Ayrıca sorum da bu değil.ben o ilk tepkiden dolayı görüşmezdim. ayrılık durumu yaşasalar sizi sorumlu tutacaktı kuzeniniz.