- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
-
- Konu Sahibi gixxer_600
Kuzenime ait kullandığı fotoğrafları hesabı gizli değilken aldığı için pek bir ceza almazmış.Hesap gizli olsaymış hapis cezasına kadar yolu varmış.Benim korkum oradan erkekleri ekleyip kuzenimin fotolarıyla cinsel muhabbetler filan yapması...Eşi çok sinirli birisi Allah korusun neler olabilir...Şikayet edin tabi
Taciz ediyor resmen
Ne piskopatlar var ya şu dünyada
Gecen gunde zaten (kavga oncesi) bu konuyu bir kez daha acmistiHer ikiside benim yüzümden herhangi bir şey olmadığını söylediler.Kuzenim en baştan bazı şeyleri gizlediği için zaten pişman olmuş.Kurcalama sebebim kendi adıma açılan sahte hesap zaten.Teşekkürler görüşünüz için.
Orada bizlerin fotolarıyla sanal sekse kadar vardırabilir işi,yalnız yaşıyorum belkide o muhabbetleri yaptığı kişilerle bir yerde karşılaşabilirim ortalık sapıktan zaten geçilmiyor.Spam attırmayla filan olmuyor bir şekilde hesabı geri alıyor o adi herif,kuzenim “beni taklit ediyor” diye form doldurdu kimliğiyle foto çekinip forma ekledi şikayet etti ama o hesap hala orada.1000 küsür takipçisi 500 gönderisi var.Gecen gunde zaten (kavga oncesi) bu konuyu bir kez daha acmisti
Sizde takıntı haline gelmiş bence bu konu. Spam attirin bitsin gitsin
Ya bir başkasını taklit etmek ne olursa olsun suç.Bu bilgilerde yalan.İsimde yalan.Sadece fotoğraflar bize ait.
sadec3 sunu diyorum o sapiga hic mi bikmiyor b kunu cikarmak boyle olsa gerek. hersey cok ilginc kuzen sapik sizin bu olaya bu kadr ilgili olmanz cozemedimMerhaba hanımlar,
Biliyorsunuz kuzenime 10 yıl önceki eski sevgilisi musallat oldu evlendikten sonra.İnstagram ve Facebook’ta kuzenimin fotolarıyla sahte hesaplar açtı.Hatta bir ara benim adımada açtı.Kuzenim savcı bir arkadaşına danışmış.Instagram hesabı gizli olmadığı için fotoğraflarının kullanılmasının herhangi bir şekilde suç sayılamayacağını söylemiş..!Hesabıda kaç kere şikayet ettik Instagram’a form doldurarak hatta kuzenim kimlikli fotosunu filan ekledi forma ama hesap kapanmadı yine de..Hesapta 500’e yakın foto var ama gizli olduğu için göremiyoruz ve ben hesabım olmamasına rağmen benide kuzenimin hesabındaki fotolardan çalıp paylaştığını düşünüyorum.Kendisinin belkide 30’a yakın sahte hesabı vardır hepsinde de başka başka kadınlar var kuzenime ve eşine habire sahte profillerden takip geliyor çünkü...Kimin yaptığından eminiz.Şikayetçi olamaz mıyız hiçbir şekilde??Sonuçta ortada çalıntı fotolarla açılmış sahte bir hesap var.Ne yapmalıyız?
Hayır alırKuzenime ait kullandığı fotoğrafları hesabı gizli değilken aldığı için pek bir ceza almazmış.Hesap gizli olsaymış hapis cezasına kadar yolu varmış.Benim korkum oradan erkekleri ekleyip kuzenimin fotolarıyla cinsel muhabbetler filan yapması...Eşi çok sinirli birisi Allah korusun neler olabilir...
Eşi çok sinirli birisi ve ona kalmadan çözmek istiyorum.Adresini filan araştırıyordu çünkü.Adamla yüz yüze geldim kaç kez hoşuna gidiyor kendisiyle uğraşılması.sadec3 sunu diyorum o sapiga hic mi bikmiyor b kunu cikarmak boyle olsa gerek. hersey cok ilginc kuzen sapik sizin bu olaya bu kadr ilgili olmanz cozemedim
Yani yüz yüzede konuştum mesajda attım savcılığa vericez bak ergenlik çağında evladın varmış onun yüzüne bakamazsın vs. tarzı hiç umrunda değil.Açıkçası güvendiği bir durum ya da kişi var diye düşünüyorum.Ya bir başkasını taklit etmek ne olursa olsun suç.
Sizin fotoğrafınızı kullanarak birileriyle yazışıyorsa bu yine suç.
Hesap gizli olsun açık olsun farketmez, ben kendimi paylaşıcam, elin saplantılı takığı gidip fotoğraflarımı alıp kendine bambaşka bir kimlik yaratacak ve bu suçsuz cezasız kalacak. Gidin verin savcılığa, alsın eline tebligatı.
Peki ben gidip o hesapta benide paylaşıyor mu diye hesabın inceletilmesini isteyemez miyim??Benim fotomla açtığı hesabı ss alamadan kapattı hemen.Kuzenimle farklı şehirlerdeyiz.hayır oyle bırsey yok hesabı gızlı degıl dıye baskaları resmını ızınsız kullanamaz
bunu soyleyen kuzenınız resmen sallamıs savcı arkadasına sormamıstır bıle boyle bırsey olmadıgını katiplik yaptıgım donemden bılıyorum hesabı gızlı olsun olmasın baska kımse ızınsız kullanamaz.
benı rahatsız edıyor tacız edıyor resımlerımı ıznım olmadan kullanıyor dıye dılekce verecek cunku bu bır suc .
Yok ben güvendiği bir durum olduğunu düşünmüyorum. Adam boş lafa doymuş, habire savcılığa vericem diyerek vermiyorsanız adam da bunun rahatlığındadır. Kuzeninde seni başından atmak için savcıya sordum diyordur,özellikle baktım hatta. Başkasının fotoğrafını kullanmak, bir başkasını taklit etmek suç. Verin savcılığa gitsin, o evladından utanmamış siz niye düşünüyorsunuz.Yani yüz yüzede konuştum mesajda attım savcılığa vericez bak ergenlik çağında evladın varmış onun yüzüne bakamazsın vs. tarzı hiç umrunda değil.Açıkçası güvendiği bir durum ya da kişi var diye düşünüyorum.
benıde paylasıyor mu dıye ınceletemezsınız ancak paylastıgı bılgısı varsa emınsenız sıkayetcı olabılırsınızPeki ben gidip o hesapta benide paylaşıyor mu diye hesabın inceletilmesini isteyemez miyim??Benim fotomla açtığı hesabı ss alamadan kapattı hemen.Kuzenimle farklı şehirlerdeyiz.
bir laf var bilir misin havlayan kopek isirmaz diye birak havlasinEşi çok sinirli birisi ve ona kalmadan çözmek istiyorum.Adresini filan araştırıyordu çünkü.Adamla yüz yüze geldim kaç kez hoşuna gidiyor kendisiyle uğraşılması.
Kuzenimde öyle diyor ama ben çok sinirleniyorum gerçektendebir laf var bilir misin havlayan kopek isirmaz diye birak havlasin
Profil fotoğrafında bi ara bende vardım kuzenim abim ve ben düğünde çektirdiğimiz fotoyu profil yapmıştı bunu söyleyeceğim inşallah ciddiye alırlarbenıde paylasıyor mu dıye ınceletemezsınız ancak paylastıgı bılgısı varsa emınsenız sıkayetcı olabılırsınız
Yarın hayırlısıyla gideceğim inşallah bi sonuç alırım.Allah’ından da bulsun tez zamandaYok ben güvendiği bir durum olduğunu düşünmüyorum. Adam boş lafa doymuş, habire savcılığa vericem diyerek vermiyorsanız adam da bunun rahatlığındadır. Kuzeninde seni başından atmak için savcıya sordum diyordur,özellikle baktım hatta. Başkasının fotoğrafını kullanmak, bir başkasını taklit etmek suç. Verin savcılığa gitsin, o evladından utanmamış siz niye düşünüyorsunuz.
Bulmazsa zaten bu israrla siz basiniza is acacaksiniz. Demedi demeyinYarın hayırlısıyla gideceğim inşallah bi sonuç alırım.Allah’ından da bulsun tez zamanda