hesabi babamin ödemesi esimin yaninda

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
babamve annemle tatile bodruma gittik..esimle..onlari da goturmek istedik bu sene..ama sonradan duydum ki babam bizi goturmus .otelde giriste israr etmis ben odeyecem elinu cebine sokma diye..ben bunu bugun ogrendim.esimden ve bir suru kavga ettik..tatil sirasinda da hep ediyorduk gizli gizli .cunku yol molalarinda herseyde hesabi babamin odedi..ben eziliyorum bole olunca anneme karsi falan..babam eli cok acik biri esimi de asiri sever..ev gecindiriyo tek maasla deyip surekli hesabi odedi..ama ben esimi kenara cekip hep kizdim git kasaya cabuk hesabi ode babam atlamadan diye.ama kendini uyanik saniyo heralde hic ole bi girisimde bulunmadi..sanki odesin babam diye agirdan aldi kendini..okadar siniriim bozuk ki suanda ezik diye bagirdim kac kere bende kocam beni tatile goturdu diye sevibiyorum meger babam goturmus sende ezik ezik gezrin yanimizda dedim..haketti bu laflari...bidahakine hesap oder belki.bazen 1 hafta falan annemlerde kaliyiruz iş cikisi elini kolunu sallayarak gelir yer icer .hic jest yapayim bisey alayim.demeez ben zorlamasam mola yerinden leblebi aldik esime dedim al cok cnm cekti diye tmm dedi indik hep birlikte babam.1 er kilo almis ama hesap odenmedi daha bakiyoruz etrafdaki seylere o ara ben w ye gittim.o da pesime.geldi bi ciktik babam.odemis bide agiz ucuyla ben oderdim diyo bende herkezin yaninda onu wc ye girmeden once dusuncektin dedim mahcup oldu gitmis yibe leblebi almis arabada yola giderken bunu yeriz diye.cok sinirim.bozuk ya..ama esimin maddi durumu pek iyi degil.tabi asgari ucretle kirada duruyoruz.birikmis paramizla hayatimizda ilk defa 3 gunluk tatile gitmek istedik onu da babam.odemis...ben ailemle gitmek istemedim bunlarin basima geliceni biliyodim ama babaam com istedi birlikte gidelim zaten bizde gitmek istiyoduk diye..biz davet etmedik ozellikle yani:KK43:.siz olsaniz nasil karsilardiniz bu durumu ? buarada babama da oralarda hep dedim ya baba her hesaba ne atliyon sunu simartma falan diye kizgin bi dille de uyardim hep babamin tepkisi..olsun o ev gecindiriyor aciyorum ona diyor....ama ben hep mahcup oluyorum cok fazla rahatsizim.bu durumdan:KK43:

Son düzenleme:
Normalde de beleşçi midir eşin ?
Hadi sen uyarana kadar neyse hanzoluğu tuttu diyelim ama sen uyardıktan sonra elini cebine atmaması garip. Sana inat yapmış gibi. Sende fazla ağır konuşmuşsun bu arada.

Normalde de beleşçi midir eşin ?
Hadi sen uyarana kadar neyse hanzoluğu tuttu diyelim ama sen uyardıktan sonra elini cebine atmaması garip. Sana inat yapmış gibi. Sende fazla ağır konuşmuşsun bu arada.
ar damari catladi sanki ya okaar laf sayiyorum ben olsam oturup aglardim hemen u utiyo laflari ayni hareketlere devam

Canım eşin dururken babanın ödemesi çok ayıp..nolursa olsun baban yani,.
Benim eşim zorla gider babam atlamadan hemen öder ..öyle olması gerek
Hıı ayda yılda bir babam bizi bir yere götürürse o ısmarlar ama ayda yılda bir ki sen otelden filan bahsediyosun
yani istese zorla odeyebilir...tek gerekcesi kesinlikle kabul etmiyor odememi diyor ama bahane bencr

Sonuna kadar haklısın.
Ama eşinin bu huyunu biliyorsan aileni çağırmaman gerekirdi.
Ya da öncesinde eşinle çok ciddi konuşup kesinlikle babana ödetmemeniz gerekirdi.

Kötü niyetin olmadığına eminim. Muhtemelen sende ailem de görsün, bi değişiklik olsun, beraber eğlenip güzel vakit geçirelim diye davet etmişsindir.
Ama bir kere böyle alıştılar mı devamı geliyor ne yazık ki.

Birde maddi durumunuz kısıtlıysa neden ailenizi de davet ettiniz anlamadım.

Genel olarak çok çok zor durumda kalınmadığı müddetçe eşe baba parası yedirilmemeli diye düşünüyorum.

Ben olsam bende bozulurdum bu duruma.
Benim babam da böyledir eli çok boldur evli olmama rağmen aldığım herşeyi ödemesinden ezilirim bazen.
Eşiniz kavga da hiç birşey söylemiyor mu?
Keşke bodrum yerine daha uygun bı yer tercih etseydiniz tatil için.

babamve annemle tatile bodruma gittik..esimle..onlari da goturmek istedik bu sene..ama sonradan duydum ki babam bizi goturmus .otelde giriste israr etmis ben odeyecem elinu cebine sokma diye..ben bunu bugun ogrendim.esimden ve bir suru kavga ettik..tatil sirasinda da hep ediyorduk gizli gizli .cunku yol molalarinda herseyde hesabi babamin odedi..ben eziliyorum bole olunca anneme karsi falan..babam eli cok acik biri esimi de asiri sever..ev gecindiriyo tek maasla deyip surekli hesabi odedi..ama ben esimi kenara cekip hep kizdim git kasaya cabuk hesabi ode babam atlamadan diye.ama kendini uyanik saniyo heralde hic ole bi girisimde bulunmadi..sanki odesin babam diye agirdan aldi kendini..okadar siniriim bozuk ki suanda ezik diye bagirdim kac kere bende kocam beni tatile goturdu diye sevibiyorum meger babam goturmus sende ezik ezik gezrin yanimizda dedim..haketti bu laflari...bidahakine hesap oder belki.bazen 1 hafta falan annemlerde kaliyiruz iş cikisi elini kolunu sallayarak gelir yer icer .hic jest yapayim bisey alayim.demeez ben zorlamasam mola yerinden leblebi aldik esime dedim al cok cnm cekti diye tmm dedi indik hep birlikte babam.1 er kilo almis ama hesap odenmedi daha bakiyoruz etrafdaki seylere o ara ben w ye gittim.o da pesime.geldi bi ciktik babam.odemis bide agiz ucuyla ben oderdim diyo bende herkezin yaninda onu wc ye girmeden once dusuncektin dedim mahcup oldu gitmis yibe leblebi almis arabada yola giderken bunu yeriz diye.cok sinirim.bozuk ya..ama esimin maddi durumu pek iyi degil.tabi asgari ucretle kirada duruyoruz.birikmis paramizla hayatimizda ilk defa 3 gunluk tatile gitmek istedik onu da babam.odemis:KK43:.siz olsaniz nasil karsilardiniz bu durumu ? buarada babama da oralarda hep dedim ya baba her hesaba ne atliyon sunu simartma falan diye kizgin bi dille de uyardim hep babamin tepkisi..olsun o ev gecindiriyor aciyorum ona diyor....ama ben hep mahcup oluyorum cok fazla rahatsizim.bu durumdan:KK43:
Zaten durumunuz kötüymüş ailenizi niye sürüklediniz ki? Eşin istediyse bunları hesap etmiştir o zaman. Kolay mı 4 kişinin tatil masrafını karşılamak? Eşinizi savunmuyorum yanlış anlamayın ama zaten durumunuz yok karı koca gitseydiniz daha iyi olurdu hiç değilse tadını çıkarırdın sinirlenmezdin...

Kizmakta haklisin,esinin yaptigi cok ayip.tatili babana kitlemis bari diger odemeleri o yapsin.annemlerle her yil beraber tatil yapariz ve biz gotururuz nir kez daha ellerini ceplerine attirmadik,esim bu sekilde davransa ben de ayni tepkiyi verirdim yaptigi resmen yuzsuzluk

Sen onu bırak benim ex bir arada olunduğu zaman her şeyi anneme ödetiyordu, resmen her anlamda kullanıyordu. Bak yine başıma ağrı girdi:KK62:

benim babmin da durumu bizden iyi ve ne zaman biryere gitsek o oder. biz odedigimizde bizimle kavga eder. biz alistik sorun da etmiyoruz.
esimin ailesi esime odettigibicin onlarla, benim.babam kendisi odedigi icin onlarla biryere gitmeme karari aldik

Tatilin tutarı neydi 2kişinin?
2mi 3mü alın o tutarı eşinizden bitane kendinize bitanede annenize yüzük alın tatil hatırası
esimle ben bin 20 lira...annemlerde ole ....biz yarisini yatirmistik..500 tlyi..digerini de otelde vericektik malesf babbam vrrmis...zaten suan agzima geleni saydim hemen 500 tl ver bana anneme vericem goturup babam gormeden dedim tm diyo vermek zorunda

benim babmin da durumu bizden iyi ve ne zaman biryere gitsek o oder. biz odedigimizde bizimle kavga eder. biz alistik sorun da etmiyoruz.
esimin ailesi esime odettigibicin onlarla, benim.babam kendisi odedigi icin onlarla biryere gitmeme karari aldik
ayni durumdayiz yani.....ben ilj evliyken sorun yapmiyodum ama baktim.esim alisti cay parasini bile odememeye basladi ve ben artik bir dur demeye basladim ..ama daha aasla birlikte gitmem..anam babamla gidersem esimi goturmem

Back
X