- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
babamve annemle tatile bodruma gittik..esimle..onlari da goturmek istedik bu sene..ama sonradan duydum ki babam bizi goturmus .otelde giriste israr etmis ben odeyecem elinu cebine sokma diye..ben bunu bugun ogrendim.esimden ve bir suru kavga ettik..tatil sirasinda da hep ediyorduk gizli gizli .cunku yol molalarinda herseyde hesabi babamin odedi..ben eziliyorum bole olunca anneme karsi falan..babam eli cok acik biri esimi de asiri sever..ev gecindiriyo tek maasla deyip surekli hesabi odedi..ama ben esimi kenara cekip hep kizdim git kasaya cabuk hesabi ode babam atlamadan diye.ama kendini uyanik saniyo heralde hic ole bi girisimde bulunmadi..sanki odesin babam diye agirdan aldi kendini..okadar siniriim bozuk ki suanda ezik diye bagirdim kac kere bende kocam beni tatile goturdu diye sevibiyorum meger babam goturmus sende ezik ezik gezrin yanimizda dedim..haketti bu laflari...bidahakine hesap oder belki.bazen 1 hafta falan annemlerde kaliyiruz iş cikisi elini kolunu sallayarak gelir yer icer .hic jest yapayim bisey alayim.demeez ben zorlamasam mola yerinden leblebi aldik esime dedim al cok cnm cekti diye tmm dedi indik hep birlikte babam.1 er kilo almis ama hesap odenmedi daha bakiyoruz etrafdaki seylere o ara ben w ye gittim.o da pesime.geldi bi ciktik babam.odemis bide agiz ucuyla ben oderdim diyo bende herkezin yaninda onu wc ye girmeden once dusuncektin dedim mahcup oldu gitmis yibe leblebi almis arabada yola giderken bunu yeriz diye.cok sinirim.bozuk ya..ama esimin maddi durumu pek iyi degil.tabi asgari ucretle kirada duruyoruz.birikmis paramizla hayatimizda ilk defa 3 gunluk tatile gitmek istedik onu da babam.odemis...ben ailemle gitmek istemedim bunlarin basima geliceni biliyodim ama babaam com istedi birlikte gidelim zaten bizde gitmek istiyoduk diye..biz davet etmedik ozellikle yani
.siz olsaniz nasil karsilardiniz bu durumu ? buarada babama da oralarda hep dedim ya baba her hesaba ne atliyon sunu simartma falan diye kizgin bi dille de uyardim hep babamin tepkisi..olsun o ev gecindiriyor aciyorum ona diyor....ama ben hep mahcup oluyorum cok fazla rahatsizim.bu durumdan

Son düzenleme: