Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Heryöne kanguru önerisi

ilkyapi

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
23
5
286
İzmir
Merhaba hanımlar, bebeğin yüzü dışa dönük taşıyabileceğim kanguru arıyorum. 3 aylık kızım için. Ekonomik bulduklarım sadece 9 kiloya kadar taşıyor, 20 kilo olanlar aşırı pahalı.. Var mı bildiğiniz bu özelliklerde uygun fiyatlı marka model?

Dışa dönük kullanımlı kanguruların birçoğu ergonomik olmuyor. Alırken en önemli kriteriniz ergonomik olması olsun.

Ben solomom kullanıyorum, dışa kullanımı yok ama önde ve sırtta kullanılıyor, son derece rahat.

Dışa dönük kullanımlı kanguruların birçoğu ergonomik olmuyor. Alırken en önemli kriteriniz ergonomik olması olsun.

Ben solomom kullanıyorum, dışa kullanımı yok ama önde ve sırtta kullanılıyor, son derece rahat.
Herkes için geçerli değil eğer hiperaktif hareketli çocuksa çünkü sürekli anne göğsüne bakmak çocukları sıkabiliyor 😑😑

Herkes için geçerli değil eğer hiperaktif hareketli çocuksa çünkü sürekli anne göğsüne bakmak çocukları sıkabiliyor 😑😑
s
Çocuğun sıkılması anatomisinin bozulmasından iyidir. Ergonomik olmayan kangurular çocuk taşımak için uygun değil.

Önde kullanmak yerine arkada kullanmak bana hep daha pratik geliyor.

Benim kızım da çok sıkılır, neredeyse 1 yaşına kadar doğru düzgün kullanamadık kanguruyu ama artık sırtıma taktığımda etrafı izleyebildiğinden, bulup kendisi getiriyor takmam için.

I ilkyapi tutumluanne, dolap vs gibi yerlerden temiz ikinci el ergonomik bir kanguru bulabilirsiniz bence.

Ben ergo baby 360 kullandim. İc ve disa donuk kullanimda bacagin durus acisini degistiren ayari var. Fiyatini hatirlamiyorum, 2. El bakabilirsiniz bence, kolay eskiyen bir sey degil sonucta.

Oneri yapabiliyor muyuz bilmiyorum ama instagramda basak sonmez var, bsksnmz, bebek giyme danismanligi yapiyor. Bir goz atabilirsiniz isterseniz.

Bebegi yuzu disari bakacak sekilde taşımak omurga sagligi icin cok sakıncalı. Boba 4g kullandim. Ilk 6 ay iicnde yasadi kizim. Suan 14 kilo 2.5 yasinda arada hala kullaniyorum.

ben boroosh baby aldım en son. gayet memnunum.
Benim aklıma en cok yatan bu modeldi çocuğun C duruşu ve omurgası için ... kesinlikle katılıyorum , her yöne olanlar ergonomik degil ne yazık ki:(

Boroosh için 2 şey soracaktım ... kendiniz ayarlıyorsunuz sanırım? Dogru ayarı yapmak zor olmuyor mu nasıl emin oluyorsunuz? Bir de ince degil , degil mi kumaşı ?

Teşekkür ederim şimdiden ☺️

Benim aklıma en cok yatan bu modeldi çocuğun C duruşu ve omurgası için ... kesinlikle katılıyorum , her yöne olanlar ergonomik degil ne yazık ki:KK43:

Boroosh için 2 şey soracaktım ... kendiniz ayarlıyorsunuz sanırım? Dogru ayarı yapmak zor olmuyor mu nasıl emin oluyorsunuz? Bir de ince degil , degil mi kumaşı ?

Teşekkür ederim şimdiden ☺
Ben kullandığım için yanıt vereyim, kendiniz ayarlıyorsunuz ama kitapçığında her türlü bilgi var. Doğru ayar, bebeğin rahat olduğu (rahatsızsa hissettirir zaten) ve öpücük mesafesinde olması.. Kumaşı ince değil gayet güzel, baş koruması da var.. Çok sıcakta içine müslin konulabilir.. Almışken diş pedi de alın bence şimdiden.. Sağlıkla gelsin bebeğiniz..

Ben kullandığım için yanıt vereyim, kendiniz ayarlıyorsunuz ama kitapçığında her türlü bilgi var. Doğru ayar, bebeğin rahat olduğu (rahatsızsa hissettirir zaten) ve öpücük mesafesinde olması.. Kumaşı ince değil gayet güzel, baş koruması da var.. Çok sıcakta içine müslin konulabilir.. Almışken diş pedi de alın bence şimdiden.. Sağlıkla gelsin bebeğiniz..
Cok teşekkür ederim :)))

Herkese teşekkürler cevapları için almak isteyen olursa diye deneyimlerimi yazıyorum, istediğim özellikte 2. El bulamadım o ara bir kampanya yakalayıp egg baby aldım hem ergonomik hem 4 yönlü kıızm içinde çok mutlu..

Back