Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes için geçerli değil eğer hiperaktif hareketli çocuksa çünkü sürekli anne göğsüne bakmak çocukları sıkabiliyorDışa dönük kullanımlı kanguruların birçoğu ergonomik olmuyor. Alırken en önemli kriteriniz ergonomik olması olsun.
Ben solomom kullanıyorum, dışa kullanımı yok ama önde ve sırtta kullanılıyor, son derece rahat.
sHerkes için geçerli değil eğer hiperaktif hareketli çocuksa çünkü sürekli anne göğsüne bakmak çocukları sıkabiliyor![]()
ergo baby hangi mağazalarda satılıyor acaba?Ben ergo baby 360 kullandim. İc ve disa donuk kullanimda bacagin durus acisini degistiren ayari var. Fiyatini hatirlamiyorum, 2. El bakabilirsiniz bence, kolay eskiyen bir sey degil sonucta.
Ben yurtdisindan almistim, hangi magazalarda satildigini bilmiyorum ama burda satildigini biliyorum artikergo baby hangi mağazalarda satılıyor acaba?
Benim aklıma en cok yatan bu modeldi çocuğun C duruşu ve omurgası için ... kesinlikle katılıyorum , her yöne olanlar ergonomik degil ne yazık kiben boroosh baby aldım en son. gayet memnunum.
Ben kullandığım için yanıt vereyim, kendiniz ayarlıyorsunuz ama kitapçığında her türlü bilgi var. Doğru ayar, bebeğin rahat olduğu (rahatsızsa hissettirir zaten) ve öpücük mesafesinde olması.. Kumaşı ince değil gayet güzel, baş koruması da var.. Çok sıcakta içine müslin konulabilir.. Almışken diş pedi de alın bence şimdiden.. Sağlıkla gelsin bebeğiniz..Benim aklıma en cok yatan bu modeldi çocuğun C duruşu ve omurgası için ... kesinlikle katılıyorum , her yöne olanlar ergonomik degil ne yazık ki
Boroosh için 2 şey soracaktım ... kendiniz ayarlıyorsunuz sanırım? Dogru ayarı yapmak zor olmuyor mu nasıl emin oluyorsunuz? Bir de ince degil , degil mi kumaşı ?
Teşekkür ederim şimdiden ☺
Cok teşekkür ederim :)))Ben kullandığım için yanıt vereyim, kendiniz ayarlıyorsunuz ama kitapçığında her türlü bilgi var. Doğru ayar, bebeğin rahat olduğu (rahatsızsa hissettirir zaten) ve öpücük mesafesinde olması.. Kumaşı ince değil gayet güzel, baş koruması da var.. Çok sıcakta içine müslin konulabilir.. Almışken diş pedi de alın bence şimdiden.. Sağlıkla gelsin bebeğiniz..