Herşeyy varrr 2

xruyax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
1.041
504
133
İstanbul
Biraz Ayakkabı ve Parfümden devam etmek istedim kullanmadigim parfüm ve ayakkabılar ;

Eki Görüntüle 916755

1.Orjinal Mor Kışlık Converse 38 Numara- 40 .-Tl
(Geçen kış giydim daha sonra ne olduysa 38 numara olan ayak bedeni 37 oldu dolayisyla giyemiyorum Temizdir ve yirtik,sökük yoktur.)

2.Vizon Babet 38 Numara - 10.- Tl
(Nerdeyse hiç kullanamadim 38 beden oldugu için )

3.Elvie 45 Tl
(Bir hevesle aldim hoş ve ferah bir kokusu olmasına ragmen yakistiramadim kendime deneme amaclı bır iki kez sıktım sadece
Piyasa Fiyati 62Tl.)
(Parfüm Açıklama; Sakin bir gölün etrafını saran bir sis gibi Elvie EdT'nin mistik notaları bedeninizi saracak. Taze floral kokuların turunçgilleri ile benzersiz karışımı teninizde tatlı bir esinti yaratacak. 50 ml.)

4.Catherine Arley Dynamic Life - 5.-Tl
(Tamamen Hediye geldi , beğenmemiştim satıyorum , ürün alana hediye olarakda gönderebilirim,kutusu artık yok :))

5.Dream& Cherish - 10.- Tl
(Aynı şekilde Hediye olarak geldi almanyadan, kullanmadigim için satiyorum , ve yine ürün alana hediye olarak gönderebilirim :))

mrb cnm elvie parfümü çok severek kullanmıştım ama ben bundan 3 sene önce oriflame kataloğundan indirimle 35 e filan almıştım 45 lira çok değil mi??

mrb cnm elvie parfümü çok severek kullanmıştım ama ben bundan 3 sene önce oriflame kataloğundan indirimle 35 e filan almıştım 45 lira çok değil mi??

Bende 62 Tlye almiştim ama almayı düşünürsen yardımcı olurum indirim yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…