eee adam haklı öyle düşünmekle.
sonuçta nişanlını aldatarak onunla başladın. başkasını aldatan beni de aldatabilir diye düşünüyordur
eee adam haklı öyle düşünmekle.
sonuçta nişanlını aldatarak onunla başladın. başkasını aldatan beni de aldatabilir diye düşünüyordur
bu erkekleri de anlamak çok zor.kimisi sürekli arıyorsun üstüme çok düşüyorsun nefes aldır der,kimisi de her vaktini zamanını heranını seninle geçirmek ister.aslına bakarsan şanslısın.burdaki arkadaşların çoğu ilgisizlikten müzdarip.sen ise çok ilgiden:):):)bence bu çocuk seni çok seviyor,kaybetmekten korkuyor.
affedersin, aşık olmak ne demek biliyormusun, mutlu olmayacağımı bildiğim biriyle nişanlıydım ailesinin baskıları bir yandan,
aşık oldum farkında bile değildim duygularımın oldu işte. ne yani duygularıma ship çıkmayarak aman iyi bir insan olayım diye içimdeki duyguları bastırmalımıydım ne yapmalıdım, duygusal olarak aldattım evet, duygularımdan emin olduğumda da nişanlımla ilişkimi bitirerek bu beraberliğe başladım.
bi de kendini onun yerine koy.sen olsan ayni seyleri hissetmez misin? belki de baska birisini mi buldu diyodur.yanlis anlama beni sadece olabilirligi yuksek olan dusunceleri yazyorum.
Ben de tepki gösterdiğin arkadaşa katılıyorum...
Sevmediğin biriyle nişanlanmak başla başına hata zaten...
Böyle olacağı baştan belliymiş, adam öyle düşünmekte haklı...
iyi yapmissin semerta bu konuda seni hakli buluyorum
fakat bu ustune cok dusmesi sevgilinin bu konuda
konusmadinizmi? bence konusmalisiniz acik acik
ve ben boyle yaptm diye bana guvenmiyor diye dusunme
onada bunu soyleme.. aklinda olmayan seyler sokabilirsin..
kızma semerta.. bütün eleştirilere açık olman lazım öncelikle..
başka birine ilgi duyduğun için nişanı atman gayet iyi olmuş bence...
ama güvensizliğin nedeni bu olabilir.. banada aynı şeyi yaparsa diye düşünüyo olabilir..
kendisine aşık olduğum için bunca sıkıntı bunca mücadeleyi göğüslediğimi neden çabuk unutuyor peki,
ilk mesajında birbirimize açıldık sonra nişanı attık demişsin. farkında mısın?affedersin, aşık olmak ne demek biliyormusun, mutlu olmayacağımı bildiğim biriyle nişanlıydım ailesinin baskıları bir yandan,
aşık oldum farkında bile değildim duygularımın oldu işte. ne yani duygularıma ship çıkmayarak aman iyi bir insan olayım diye içimdeki duyguları bastırmalımıydım ne yapmalıdım, duygusal olarak aldattım evet, duygularımdan emin olduğumda da nişanlımla ilişkimi bitirerek bu beraberliğe başladım.
derincim tsk ederim. biz burda bi bayan bunları yazdığı zaman, bi kere aldatan bi daha yapabilir o adama güven olmaz demiyormuyuz?Ben de tepki gösterdiğin arkadaşa katılıyorum...
Sevmediğin biriyle nişanlanmak başla başına hata zaten...
Böyle olacağı baştan belliymiş, adam öyle düşünmekte haklı...
negatif eleştiriye açık değildin de niçin konu açtın?haklı haklı çokkk haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?