Ben ciddi bişiy yaşadım 2008 mayıs 7 de erkek arkadaşımla birlikte oldum bişekilde oldu zorla veya inandırılarak anlamadım bende 3 yıllık bir ilişkimdi ve sonra beni bırakıp 01.11.2008 de akrabasıyla evlendi.ben daha sonradan öğrendim evlendiğini ve bana okadar basit birşeymiş gibi ben herzaman yanındayım her durumda diktirirz dedi.o sevdiğim adam gitmişti paylaşamadığım adam gitmişti.neyse bu gibi şeyler yaşadım daha okadar çok şeyler varki tekrarlamaya bile gücüm yok.ve halen budurumu atlatamadım ailem bilmiyor ve inatla evlenmem için çaba gösteriyolar.tanıştığım insanalra mecburmuşum gibi anlatıyorum bu seferde kullanmaya geçiyorlar anlatmıyorum vicdanım eziyor beni.neyapacağımı bilemiyorum açıkçası.hep yenilerin bu şekilde hüsranla sonuçlanmasıda beni dahada ümitsizliğe itti geleceğimle ilgili olarak.neyapabilirim bilmiyorum ama iyi değilim.karar bile veremiyorum.
sprachlos cok güzel yazmissin, düsünsenize bu gibi olaylar yüzünden intihar eden kizlarimiz var hala Türkiye`nin köylerinde.
Degermi?
Gelecekteki erkek onun bekaretiyle yemege cikmayacak veya kizlik zarini alip bas köseye koymayacak.
Sevdigin erkek, sen oldugun icin, seninle evlenecek kizlik zarinla degil.
Herkes su kizlik zarina verdigi degeri meslegine verseydi, en azinda ülkemiz kalkinirdi....OOfff ooooofffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?