herşeyimi kaybettiğimi düşünüyorum

BALBOCUK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
117
1
46
İstanbul
Ben ciddi bişiy yaşadım 2008 mayıs 7 de erkek arkadaşımla birlikte oldum bişekilde oldu zorla veya inandırılarak anlamadım bende 3 yıllık bir ilişkimdi ve sonra beni bırakıp 01.11.2008 de akrabasıyla evlendi.ben daha sonradan öğrendim evlendiğini ve bana okadar basit birşeymiş gibi ben herzaman yanındayım her durumda diktirirz dedi .o sevdiğim adam gitmişti paylaşamadığım adam gitmişti.neyse bu gibi şeyler yaşadım daha okadar çok şeyler varki tekrarlamaya bile gücüm yok.ve halen budurumu atlatamadım ailem bilmiyor ve inatla evlenmem için çaba gösteriyolar.tanıştığım insanalra mecburmuşum gibi anlatıyorum bu seferde kullanmaya geçiyorlar anlatmıyorum vicdanım eziyor beni.neyapacağımı bilemiyorum açıkçası.hep yenilerin bu şekilde hüsranla sonuçlanmasıda beni dahada ümitsizliğe itti geleceğimle ilgili olarak.neyapabilirim bilmiyorum ama iyi değilim.karar bile veremiyorum.

yaşadığın çok kötü.erkekler neden bu kadar acımasız ki.seni umursamadan evlenmiş birde utanmadan diktirelim diyor.sonradan vizdan azabı çekti galiba.sana keşke yapmasaydın diyemem olan olmuş.seninle tanışmaya gelen herkesede güvenmeden anlatma.bu sefer onlarda senin başına geleni kullanmaya kalkarlar.gerçekten güvenebiliyorsan açıkla.

bence artık bu konuya takılma olan olmuş artık önüne bakmalısın ayrıca bu kadar umutsuz karamsar olma tamam yaşadıkların kolay değil ama dünyanında sonu değil...karşına çıkan insanlarla hemen bu konuyu paylaşma tabiki..seni anlayan güvenebileceğin düzgün bir insan elbet çıkacak sabırr canım

karşına her çıkan erkeğe tabiiki anlatma cnm..çünkü kullanmaya gecebilirler..cidden sevdiğin biri karşına çıkarsa iice tanımaya çalış aradan zaman gecince durumu izah et..oda zaten o süre içinde seni sevidği için seni bu yüzden kaybetmeyi göze almayıp kabullenebilir die düşünüorum..
çokta karamsar olma bu yüzden derim ben

benimde çok yakın bir arkadaşımın başına geldi aynı şey bir kaç sene önce .. üstelik onun bunu yaşadığı kişi evliymiş daha sonra öğrendi .. çok zor günler geçirdi.. her gün ağlamalar , ben ne olucam nasıl evlenicem die serzenişler .. derken bi gün karşısına doğru insan çıktı.. yaşadığı şeyleri onunla paylaştı.. çocuk onu gerçekten sevdiği için asla onu kullanmadı .. netekim ewlendiler ve şuan arkadaşım çok mutlu ve üstelik hamile canım sen de doğru zamanı ve doğru insanı bekle seni gerçekten sen olduğun için sevicek insan karşına çıktığında tüm bu yaşadıkların geride kalıcak ..

Olan olmuş artık bence çokta büyütme
Ama paylaştığın iyi oldu senin gibi bu hataya düşecek kişilere örnek olabilirsin
Tanıştıklarına anlatman konusunda
Her önüne çıkana anlatma dicem önce tanı birbirinizi sevin dicem ama adamla aylarını belki yıllarını geçirdikten sonra söylemen de ilişkinizi bitirebilir
Bence hiç söylemesen daha iyi gibi görünüyor
Her doğru her yerde söylenmez sonuçta

yaşadıkların gerçekten üzücü senin açından bence en kısa zamanda yadım al bir pskiyatr dan depresyonda olunca iyice takıp dibe çöküyo insan sorunlarıyla tek başına çıkamıyor türkiye çok karısık insanlarla dolup kaynıyo arkadaşlara katılıyorum güvenmediğin kimseye açma kendini arkadaş dost hatta kardeş yeri geliyo senin açığın olunca kullanıyo bi de yeni başladığın kişilere mi hayatını anlatacaksın kimki onlar tabi kullanırlar ya evlilik çok zor bir denge ya eşin kabul etti o da kullanırsa sonra ya hatta bi arkadasım çok düzgün biriyle ikinci evliliğini yaptı ilkiyle 15 gün evli kaldı ikinci eşi sorun etmedi çok büyük olgunlukla karsıladı kız çok mutlu gözüküyodu ama en son zavallım o da patladı eşi ne zaman alkol alsa ne zaman aralarında bi tartışma olsa ne zaman adamın morali bozuk olsa bu konuyu dile getiriyormuş çok çaresiz
sen ilk olarak çok ciddiyim pskyatra git konuş anlat ilaç verirse kullan
azıcık ara ver yeni bi ilişki için sağlıklı düşünürsün
ailene bu ara düşünmüyorum uygun zamanı değil vs seni etkilemelerine izin verme
kendinle başbaşa kal ye iç gez eğlen illa bunları bi sevgiliyle yapmak zorunda değilsin
zaten zaman herseyin ilacı sonra seni en doğruyu yapmana yönlendirecek canım üzülme hayatta hersey sağlık evlenmek zorunda da değilsin ayrıca kimseye açıklamakta...BU SENİN HAYATIN

ben bunu anlamıyorum ama ya.. zorla ya da inandırılarak ne demek ?? neden güveniyosunki.. hep aynı beraber olduk ama o gitti vs..sonucta dur diyebilirdin ? ksura bakma ama bu resmen kızların erkeklere gereksiz bağımlılığın sonucu (bağlılık demiyorum Bağımlılık) olan olmuş artık.. sana tavsiyem emn olmadan kimseye anlatma.. insanlarımız bi garip olmuş cünkü.. hep bi kullanma istekleri var.. lütfenn beni kim sahiplencek böyle gibi sacma bi ruh haline bürünme.. inş seni mutlu edecek kişiyi bulur ve bugunleri unutrsn..

Gayet ilginç yazdıkların 3 yıllık sevgılın ve bıraktı gıttı ölemi zaten lafıyla bellı etmış gidecegini diktiririz merak etme ne demek ya.... Sonuçta bırşey yaşamıssın onunla evleneceğiz diyecegıne dediği lafa bak ya insan en azından yağmasada gürler ... Herneyse o öle peki ya sen bu kadar mı sabırsızsın bekleseydın evlenınce ne halt yersen ye valla büyük konuşmak gibi olmasında anne babalar dehşete düşmekte haklı yanı ....

BALBOCUK sana abla nasihati: gücsüz kadini ezerler. Onun icin :
Ister anlat ister anlatma, senin onlarda biraktigin itibar herhalde su, yani sevilmek ve güvenmek istiyorsun karsindakilar bunu kullaniyorlar, neden biliyormusun? Cünkü gücsüz oldugunu, kendine deger vermedigini hissettikleri icin seni bir parca bez gibi harciyorlar.
Böyle hayatinin devam etmesini istemiyorsan eger, bir an önce kendine ceki düzen ver, meslegini yap, okulun varsa okulunu bitir, bir kadin olarak ilk önce güclü olmaya calis, bak bakalim sana yan gözle bakan olabilirmi?
Ama sen böyle davrandikca seninle yatacaklar, maceralarini yasayacaklar o an sana deger verecekler ama sonra gidip kendisini degerli hisseden kizlarlada evlenecekler.
Ben senin yaptigina tüühhh kaka demiyorum. Cünkü ben Almanya`da büyüdüm bizde cinsellik cok dogal birsey, beni kullandi veya beni harcadi kelimesini tek Türkiye`de duydum, ama gözlemledigim kendi kendimizi erkeklerin kölesi yapmaya ne merakliyiz.
Sagligin yerindemi? Elin, ayagin bacagin tutuyormu? Gözlerin görüyor ve konusabiliyorsan ilk önce Allaha sagligin acisindan sükret, sonra ailen iyimi hepsinin sagligi yerindemi? Onlar icinde Allaha süküret.
Bu kizlik zari senden dahami önemli, bu kizlik zari senin ailenden dahami önemli...
Oldu bir kere, ama geriye degil, önüne bak.
Ben bu kadinlar kulubünde neler okudum seninki yaninda kulak kalir

Hayatda daha önemli seyler var canim, onlara odaklan, bir arkadasin yukarda dedigi gibi seni seven o erkek bir yerlerde seni bekliyor, ama öyle bedavadan hayat o sevdigini sunmuyor, sende o sevdigine, senin degerini anlayan icin simdiden kollari sivala ve iki ellerinle hayata tüm kuvvetinle saril....
Sen güclendikce mutluluk seni bulacak, sen cabaladikca huzur seni bulacak, sen calistikca hayat seni ödüllendirecek. sevgiler

aşk acısı çekersin ağlarsın zırlarsın seversin ama birlikte olmak kızlığını teslim etmek bukadar kolaymı ya benmi çok geri kafalıyım insanlarmı çok rahat bunu yaşamak büyük cesaret nedesem bilemedim allah yardımcın olsun

sürekli kafanda bunu düşünme çünkü bu seni iyiyce bunalıma sokar bende psikoloğa gidiyorum ve bende sürekli geçmişi düşünüp bunu neden böle yaptım diye düşünürdüm ve bana sölediği kelime o an yaptığın herşey o an seni mutlu etti ki yaptın bu o anlık kararların muhakkak değişiyorsun ve şuan olaylara farklı bi şekilde bakıyosun dedi sanada tavsiyem o an yaşadın ve bitti mutluydum die düşün herkese açıklama yapmak zorunda hissetme kendini eğer eksiklik gibi düşündüğünü hissettirirsen kullanmayı düşünürler... Allah yardımcın olsun

bence problem senin sevgilinle birlikte olman ya da seni ansizin birakip gitmesi degil. mesele bekareti bu kadar yukarlara ckartmak. simdi sen bi alman ya da ingiliz olsaydin; o kisiyi coktaaan unutmus baskasini bulmustun bile. senin canini yakan o kisi bile degi bence . bekaretimi kaybettim beni kim napsin düsüncesi. belki yurtdisinda yasadigimdan belki de evli oldugumdan dolayi ; bekaret konusunu abartmayi sacma buluyorum. düsünsene hayatin boyunca milyonlarca defa yapacagin bisey sex ve sen bunu bidefa yaptin diye hayatinin en zor günlerini geciriyosun. bence sen benim gibi bu konuyu problem yapmayacak birini bulup hayatina devam etmelisin.

sprachlos cok güzel yazmissin, düsünsenize bu gibi olaylar yüzünden intihar eden kizlarimiz var hala Türkiye`nin köylerinde.
Degermi?
Gelecekteki erkek onun bekaretiyle yemege cikmayacak veya kizlik zarini alip bas köseye koymayacak.
Sevdigin erkek, sen oldugun icin, seninle evlenecek kizlik zarinla degil.
Herkes su kizlik zarina verdigi degeri meslegine verseydi, en azinda ülkemiz kalkinirdi....OOfff ooooofffffffff

evet dogru söylüyosun ölen öldürülenler var bu sebepten, ben yazimda bunlari dile getirmek istemedim cünkü bunlari konusmak bile cok aci düsününce insanlarin icine düstükleri bu caresizligi icimde hissediyorum ve bu beni cok acitiyo. dünya üzerinde okadr problem varken kimsenin neye benzedigini bile bilmedigi bi zar pesinde kosarak konuyu uzatip uzatip büyütmesi cok sacma!

kesinlikle artık önüne bakmalısın evleneceğin kişi eğer gerçekten seviyorsa bu duurmu kabullenir zaten..ama kabullenmez diyopsan diktirirsin ölüm yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…