BALBOCUK sana abla nasihati: gücsüz kadini ezerler. Onun icin :
Ister anlat ister anlatma, senin onlarda biraktigin itibar herhalde su, yani sevilmek ve güvenmek istiyorsun karsindakilar bunu kullaniyorlar, neden biliyormusun? Cünkü gücsüz oldugunu, kendine deger vermedigini hissettikleri icin seni bir parca bez gibi harciyorlar.
Böyle hayatinin devam etmesini istemiyorsan eger, bir an önce kendine ceki düzen ver, meslegini yap, okulun varsa okulunu bitir, bir kadin olarak ilk önce güclü olmaya calis, bak bakalim sana yan gözle bakan olabilirmi?
Ama sen böyle davrandikca seninle yatacaklar, maceralarini yasayacaklar o an sana deger verecekler ama sonra gidip kendisini degerli hisseden kizlarlada evlenecekler.
Ben senin yaptigina tüühhh kaka demiyorum. Cünkü ben Almanya`da büyüdüm bizde cinsellik cok dogal birsey, beni kullandi veya beni harcadi kelimesini tek Türkiye`de duydum, ama gözlemledigim kendi kendimizi erkeklerin kölesi yapmaya ne merakliyiz.
Sagligin yerindemi? Elin, ayagin bacagin tutuyormu? Gözlerin görüyor ve konusabiliyorsan ilk önce Allaha sagligin acisindan sükret, sonra ailen iyimi hepsinin sagligi yerindemi? Onlar icinde Allaha süküret.
Bu kizlik zari senden dahami önemli, bu kizlik zari senin ailenden dahami önemli...
Oldu bir kere, ama geriye degil, önüne bak.
Ben bu kadinlar kulubünde neler okudum seninki yaninda kulak kalir
Hayatda daha önemli seyler var canim, onlara odaklan, bir arkadasin yukarda dedigi gibi seni seven o erkek bir yerlerde seni bekliyor, ama öyle bedavadan hayat o sevdigini sunmuyor, sende o sevdigine, senin degerini anlayan icin simdiden kollari sivala ve iki ellerinle hayata tüm kuvvetinle saril....
Sen güclendikce mutluluk seni bulacak, sen cabaladikca huzur seni bulacak, sen calistikca hayat seni ödüllendirecek.
sevgiler