Herşeyim var ama hiç bişeyim yok...

Yahu ne sıkıntılı olanlar var bu konuda ,tüp bebeksiz kesinlikle olmayacak olanlar var ,eşi tese ameliyatı olan var bir sperm için ,ya onu boşver rahmi olmayan yada rahmi gelişmeyin bayanlar var ...hiç umutları yok lütfen şükredin ve sabırlı olun ...

Arkadaşlar konum yanlış anlaşılmasın..
biz daha bebek yapmayı deneyemedik bile... tam bebek kararı aldık şimdide adet sorunu çıktı. ..
fırsat kalmadı...aadet düzensizliği yüzünden ilaçlara başlamak zorunda kalacağım...ddeneyemeyecegiz bebeği bile...aadetim gelmiyor bi türlü...zzor durumdayimmm. .

Pardon da evham yapmaya erken başlamışsın gören de senelerdir uğraşıyorsunuz tedaviler gördünüz zanneder korunmayı bırakınca ilk 6 ay -1 sene olmaması normal hemen hamile kalmak diye birşey yok. Ayrıca regli gününüz gecikmesi de psikolojik siz kafaya takıp sorun ettikçe tarihler düzensizleşir önce sakin olun 3 ay olmadı diye bebeğim olmuyor demeyin. Ben 7 senelik evliyim. 2 aşılama 2 tüp denemem var öncesinde ilaçlar filan ben ne yapayım o zaman atayım kendimi aşağıya öleyim kurtulayım. Etrafın laflarından bir silkinin önce bebeğiniz olmazsa değersiz olacakmışsınız gibi düşünmeyin. Hayat memat meselesi haline getirmeyin daha çok erken sakın tedaviye filan başlamayın. Ama reglinin 2 veya 3. günü gidin size kan tahlili yapıp hormonlarınıza baksın kadın doktorunuz sorun varsa sorunu gidermek için ilaç verir yoksa denemelere sakince devam.Tamam ilaç kullanacaksan o ilaçlar hangi değerinde sorun varsa düzeltir denersiniz yani çok büyük birşey değildir.

KORUNMAYI bırakınca 6 ay zaten olması zor bu süre zarfında sizde folik asit başlayın hamilelikte sorun olabilcek şeyleri halledin mesela tetanoz aşısı olun zamanınız varken bunları yapın 3 yıl korunmuşsunuz sonuçta biraz sabırlı olun derim ben

adet sorunu çözüme ulaşır tek bir doktora bağlı kalmayın bi insanın 20 gün adeti gecikince hemen bu kadar evhamlı olmamalı bence sabredın

uzun süreli dkh kullanımında normal. ama yaşın itibari ile 6 aylık süre içinde olmazsa dr a git. illa problem olacak diye birşey yok, problem varsa sen de olacak diye de birşey yok. sakin ol. ben tüp bebek tedavisi gördüm. şimdi adım adım güzel sonuçlara ilerliyoruz. Herşeyin ilacı senin iyi düşüncülerin ve duaların....

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. dr un belli bir teşhis koydu mu. kan tahlilleri bs yapıldı mı?

Bu sitede onlarca yıl bebeği olmayıp ne umutlarla çocuk sahibi olanlar var ve siz daha yeni hapı kullanmayı bırakmışsınız. İlk önce vücut kendine bi gelsin, ilaç bıraktığın için normale dönmeye çalışıyor vücudun. Allah aşkına ya kendinize gelin stresle olacak şeyler değil bunlar.

Bişeyler yazdım yazdım sildim. Gerek yok.
Daha 3 ay olmuş üstelik denemeye bile baslamamıssınız. 3ay değil 3 yıl, 13 yıl deneyip cocugu olmayanlar var. Şımarıkça geldi bana bukadar yakınmalar.

bu kadar gaddar davranmayın arkadaşlar şuanda çok umutsuz ve korkuyor. ben de ilk haberi aldığımda böyleydim çok normal. bu yollardan geçen herkes ilk önce bu şekildedir.
konu sahibi arkadaşım. dr sana bu tedaviyi bilerek vermiştir. ben hiç dkh kullanmamıştım ama benim de yumurtlama senkronım bozuktu hem kist hem bunun için bant ve dkh kullandım. sonra tedaviye başladım. bak belki senin tedaviye bile ihtiyacın kalmayacak. sakin ol önce lütfen. stres beklenti herşey etkileyebilir. banadr un teki sende tüp bebek tedavisi bile olmaz dediler ben bugün bhcg sonucumu aldım Allahımdan ümit kesilmez

Allah gönlünüze göre verir inş.
bu Cuma gününde inşallah bana da sana da sağlıklı , eli ayağı düzgün, hayırlı bir evlat nasip eder.

Ama 3 4 yil ugrasan insanlar var bunun için. Siz daha 3 ay once birakmissiniz ilaci bir durun hormonal dengeniz yerine gelsin, vucudunuz kendini bi toparlasin elbette hamile kalacaksiniz. "Hop dun esimle karar verdik bugun bebek kucagimizda olsun" demek gibi birsey bu sizinki.. 30 yas da menopoz için cok erken bir yas icinizi ferah tutun bir sıkıntı yoktur insallah :)

j

j

j

Prki doktora gorundunuz mu esin cr sende hicbir sorun yok dimu

Eger ikinizdede sorun yolsa uzulmr bu bebek olacak inan :) stresten uzak dur canim. Hem daha uc ay olmus hapi birakali hemen sonuc bekleme sabret. Bol bolda dua et bizde yanindayiz:)

3 sene kadar dogum kontrol hapi kullanmissiniz,ilac biraktiktan sonra 6 ay vucut bi bocalar kendini toplamaya calisir.henuz panik yapacak bi durum yok.
once bi adetleriniz duzene girsin.
sakin olun

ne kadar sakin olursanın bebeginini çok çabuk kavuşursunuz tabi saglık sonunuz yoksa . birde böyle düşüncelerle psikolojik olrak hamilelik evreni etkiliyorsun sakinlik sakinlik sükunet sükunett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…