- 17 Aralık 2016
- 50
- 17
- 8
- 34
- Konu Sahibi Hayalpessimist
-
Ben esofmanla ekmek almaya bile gitmiyorum valla hep pantalon flnGardrobunu yenileme konusu benim düşünceme göre güzel. Ben de öyle yaparım diye düşünüyorum evlendiğimde yeni, farklı şeyler giymek isterim ama eşofman konusuna kesinlikle katılmıyorum. Sonuçta evlenme kararı almışsanız bu meselelere gerek yok her halinle seni sevecektir... evlenmeden önce alışverişe vs çıkarken günlük kıyafetlerinle makyajsız git eğer seni hiç öyle görmediyse alışsın :)
Ben esofmanla ekmek almaya bile gitmiyorum valla hep pantalon fln
bu seviyeye gecer miyim bilmiyorum ben buyuk ihtimal tuvalete bile gitmiycemBen de öyleydim hatta eşim de öyleydi ama şimdi geğirip birbirimize "ooohaa" diyoruz
Geçersin kiz bi süre sonra diğer yarın oluyor eşin hiç merak etme, ama tabi bu zamanlar da çok güzel tadını çıkarın çok heyecanlıbu seviyeye gecer miyim bilmiyorum ben buyuk ihtimal tuvalete bile gitmiycem
Merhaba arkadaslar.Ben kisa bir sure sonra evleniyorum.Fakat aklimda burkac mevzu var.Ben giyimime önem veririm cok abarmadan tabi.Fakat evlenmeden once normal evde giydigim kiyafetler yeni degildi yani uzun yillardir giydigim eski seylerdi.Yeni evlenince tabi onlari giyemezdim o yuzden tum gardrobumu yeniledim bastan asagi.Gunluk kiyafetler aldim ama normalde evde giyecegim bir kazak mesela 25 30 tl ise ben gittim hepsini 60 70 tl lik aldim.Bayagi para harcadim yaklasik 1000 tl kadar.Bir de su sorum var.Ben evlenince beni hep pantalonla fln goren adamin karsisina nasil esofmanla fln cikicam o samimiyet nasil kurulacak bilemiyorum sanki beni ev halimle gorunce sogur gibi geliyor.Neler dusunuyorsunuz?sizde nasil olmustu
cok sagol canimmÇok iyi yapmışsın fakat evlilik bambaşka bişey. Yatarken uyurken yorgunken hastayken nasıl olacak. Onun içinde geçerli. Hem son zamanlarda illaki o samimiyet ilerliyor. Salaş elbiseler, tunikler, kalın çoraplar terlikler fln da al evde çok rahat oluyor. Birde eşini de unutma, oda yeni ciciler giysin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?